- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.731
- 798
durumum çok vahim kızlar =( staj yaptığm yerde tanıştık çok iyi arkadaş olduk hiç aklımda yoktu onunla sevgili olmak bilmiyorumkismile sonra bu bana zar zor duygularını söyledi ona karşı boş olmadığımı hissettim ve kabul ettim etmez olaydım!! mafoldumben daha çıkalı 1 gün olmuştu o günde benim doğum günümdü hatırlamadı bile insan bu kadar mı düşüncesiz olur ya anlayamıyorum :gitme: sonra ben bu yüzden tavır aldım noldu diye soruyo ama hiç üstelemedi düşman gibi olduk dayanamadm msj attm noluyo bize diye bisi olduğu yok dedi akannehir snra aksama doğru bi daha attım cvp vermicek misin diye olmuyo yapamıyoruz dedi ben kötü biriyim dedi umursamazın tekiyim bak doğum gününü bile unutmuşum dedi kafamçokkarıştı bnde bahane uydurma bana dedm arkadas kalalım dedi kabul etmedim yüzüne bile bakmam dedm ayrılmayalım o zman ddi mirmirmirmir tabi ben hayatta böyle devam edemem hiç konuşmadım onla oda benm yakn arkadasımla yakınlık kurmaya basladı (aynı yerde staj görüyoruz) hiç kıskanmadım facede muhabbetler flan.. sonra staj bitti ben ağlayarak ayrıldım ordan ama hiç umursamadı bile:çok üzgünüm: üzgün olduğunu hissediyorum ama nafile.. en son benm paylastıklarıma dayanamadı ve beni faceden silmis
cok kızgınım kırgınım öfkeliyim napcağımı bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var kızlar
uzun oldu biraz ama şimdiden teşekkürler =(