Offf!.....Of!........

DERin83

RUZGARİN ANNESİ:-)
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.761
4
116
İstanbul
o kadar moralim bozukki nereden anlatacağım bilemiyorum. bir parça içim rahatlar belki. işe başladığım zaman babam ev aldı o zaman evin kredisinin yarısını ben ödedim. ev kredisi bitince ödediğim tutar kadar babam bana araba aldı. neyse daha sonra evlendim. babam sana aldığım arabayı satıp ortak iyi bir araba alalım dedi, yapma baba ortak araba olmaz dedim, dinletemedim, gittik aldık, 5 ay kredisini ödedi, gerisini ödeyemedi. üstelik bende ev kredisi öderken başıma birde araba çıktı, arabayı ise ben hiç görmedim bile hep ailem kullandı helali hoş olsun. bu arada iş değiştirdim tazminat aldım 2 gün sonra babam aradı vergi borcum var paraya ihtiyacm var dedi gönderdim 7 ay sonra ödeyeceğim dedi, 2 yıl geçti lafını etmiyor. oda helali hoş olsun. neyse arabaya alıcı buldum 2 yıl sonra sattım. kalan kredi taksitini kapattım. elime 8000 lira kaldı borçlarımı kapattım babam ben senden para istemiyorum kardeşinin okul taksitlerini öde dedi. zaten arabanın kredisin ben ödüyordum. olur dedim. 6 ay ödesen yeter dedi. şimdi sabah bana telefon açmış ben sana 7 ay ödeyeceksin demiştim, ben senden paramı istedim arabanın parası nerde, diye dünya laf edip telefonu suratımı kapattı.bu esnada babama anlatmaya çalıştım fark etmez 7 taksit öderim diye ama dinlemedi. senin paranı istemiyorum ne yaparsan yap dedi. bu arada eşim olanları şaşkınlıkla izliyor, aileme kırgınım, eşime mahcubum çok moralim bozuldu sabah sabah ben ne yapacağım, hayrsz evlatmıyım yeterince yardımda bulunamadımmı ya da yanlışmı anlaşlıyorum senağlama senağlama kafayı yiyeceğim.

sen yeteri kadar yardimda bulunmussunda, baban biraz alavere dalavereye getirmis seni.
yazdiklarindan o cikiyo ortaya...

sen yeteri kadar yardimda bulunmussunda, baban biraz alavere dalavereye getirmis seni.
yazdiklarindan o cikiyo ortaya...

işleri kötüye gitti, o yüzden yardımcı oldum. ama ne yapsam suç oldu şimdi. ne yapacağımı bilemiyorum. annem desen, 1 hafta gitmesek ziyaretine bin bir surat telefon açarım telefonu yüzüme kapatıyor, taksiye binip buraya gelmek zor geldi size diye. çalşıyorum eve 8 de gidiyorum diyorum anlamıyor, bu aralar çok üstüme geliyorlar eşimede çok mahcup oluyorum, dertleri nedir anlamadım diyor, yardım ediyoruz ama para yüzünden bize kırılıyorlar ağrıma gidiyor diyor , eşimde haklı ne yapacağımı şaşırdım.

off offf ki ne offf
çok girmişsiniz iç içe maddi açıdan..
herkes kendi başının çaresine baksın babacım,de..evlendim,barklandım artık.. benim bir de kocam var , de.. bir daha da alıp satmayın beraber bişi...

off offf ki ne offf
çok girmişsiniz iç içe maddi açıdan..
herkes kendi başının çaresine baksın babacım,de..evlendim,barklandım artık.. benim bir de kocam var , de.. bir daha da alıp satmayın beraber bişi...

of kaç kere anlatmaya çalıştım anlatamadım derdimii onlara. ortak araba olmaz dedim dinlemedi eşimde baban arabasız kalmasın işe gider gelirken kullanır dedi. oda rıza verdiğim için zoraki kabul etmiş bulundum. vergi borcum çokk var diyincede vermek zorunda kaldım ne yapaym eve ihbar mektupları gidiyormuş. bir daha asla tövbe zaten ortak birşey almam.

Anneniz de para konusunda babanız gibimi tavır sergiliyo annenize anlatsanız tatlı bi dille kırıcı olmadan suçsuzken suçlu duruma düşmeyin lafını ediyo demesinler :çok üzgünüm:

babama kızıyor, babamın benden tazminat aldığının annemin haberi yok. söylesemde birbirlerine girecekler. o yüzden söylemem. işte en ufak birşeyi tatlı dille anlatmaya başlayınca güceniyorlar.

Bence babanız suçlu olduğunun farkında ve bunun üstünü kapatmak için size tavır yapıyo borç kalmamış anladığım kadarıyla 7. taksitide ödeyin bidaha ortak alışveriş yapmayın babanızdan özürdileyin yanlış anlamışım 6 taksit sanıyodum falan fistan deyin olgunluğunuzu anlasın belki utanır tabi sizin bilceğiniz iş ama bana bu mantıklı geldi..
Eşinizle aranız bozulabilirdi bu yüzden Allahtan anlayışlı birisiymiş..

yok canım 2 taksit ödedim daha var. sabah beni parayı yatırdınmı diye aradı.

ne yapıcam bilmiyorum şimdi suçlu evlat oldum. eşimede mahcup oldum. onun ailesi böyle birşey yapmış olsaydı ben eşim kadar anlayışlı olmazdım......

Zor bir durum ailen eşine karşı seni bu kadar mahçup etmemeliymiş diye düşünüyorum.
Sen hala kendini suçlu görüyorsun bence görme çünkü sen elinden geleni yapmışsın
her evlat bu kadar yardım edemiyor ailesine üzme kendini

Zor bir durum ailen eşine karşı seni bu kadar mahçup etmemeliymiş diye düşünüyorum.
Sen hala kendini suçlu görüyorsun bence görme çünkü sen elinden geleni yapmışsın
her evlat bu kadar yardım edemiyor ailesine üzme kendini

ne yapayım peki ben şimdi. suçluymuş gibi oturayımmı yerimde?hiçbir şey demiyeyimmi?üzüldüğümle kalayım, sabah sabah moralimi bozduğuyla kalsın babam

esinin saskinlikla izlemesi cok normal bende saskinlikla okudum inan,hadi esinin ailesi olsa bi nebze anliycamda ,kendi ailen olunca ne diyecegim bilemiyorum,
sen yapacagini fazlasi ie yapmisin,bi lafini iki etmemisin babanin,
hani cocuklarin,herseyi evet evet denirde,simarir,,,
bian gelir hayir diyince cocuk delirir,babanda oyle olmus sanirsam,,,
umarim aranizdaki bu tatsizligi biran once yoluna koyar ortadan kaldirirsinizyerimseniben

suçlu değilsin canım neden suçlu gibi oturasın ki sen elinden geleni yapmışsın
bundan sonrası içinde babanla sakin bi şekilde konuşmayı dene bence

esinin saskinlikla izlemesi cok normal bende saskinlikla okudum inan,hadi esinin ailesi olsa bi nebze anliycamda ,kendi ailen olunca ne diyecegim bilemiyorum,
sen yapacagini fazlasi ie yapmisin,bi lafini iki etmemisin babanin,
hani cocuklarin,herseyi evet evet denirde,simarir,,,
bian gelir hayir diyince cocuk delirir,babanda oyle olmus sanirsam,,,
umarim aranizdaki bu tatsizligi biran once yoluna koyar ortadan kaldirirsinizyerimseniben

ahh elisciğim ne kadar sıkıldım bir bilsen. bir hışımla telefon açtı bana. elli kerede söyledim ona iş yerinde telefonda benimle bu şekilde konuşma telefonlar dinleniyor diye. annemle geçen konuşmuştum evi taşıyacaklardı kardeşimin okul taksidini şubattan itibaren siz ödeyeceksiniz ona göre planınızı programınızı yapın öyle karar verin demiştim. onunda haberi yokmuş. bir hışımla aradı beni 7 tane sen ödüyorsun diye. birşeyde diyemiyorum iş yerindeydim, dünyanın lafını etti, iş yerinde ağlamak hiç hoşuma gitmiyor ne yapacağımı şaşırdım, eşime karşı kötü bir pozisyona düştüm. onun ailesi yapsaydı bunları ben yeri göğü ayağa kaldırırdım. o hiçbirşey demedi. babamı arayıp konuşmayı hiç düşünmüyorum koskoca adam onun sorumsuzluklarından bıktık artık ailecek. konuşmayacağım onunla, öyle karar aldım.

gercekten cok zor bi durum canim,asagi tukursen sakal ,yukari tukursen biyik misali,ama bence genede bilemem,herseyi zamana birak,esinlede kotu olma sakin,siz keyfinize bakin,kendi ailensde olsa kullandirma kendini,herkes kendi sorumluluklarini bilmeli dime,seninde bi ailen var,ayda trilyonlar kazanmiyosun sen,,,opuyorumnanaktan

tamam o senin babandır maddi şeyler yüzünden kızmamalısın görmemelisin bazı şeylei belki ama baban fazla yüklenmiş sana....

ben evlendikten sonra ailelerin maddi anlamda içiçe olmaması gerektiğini düşünüyorum.....

eşiniz olgunluk yapmış ve size hiç müdehale etmemiş bence çok anlayışlıymış...

ben olsam bu kadar sabredemezdim sanırım...

yok artık daha neler
ya sen yeterince fedakarlık göstermişsin
bence babanı karşına alıp konuşmalısın
sen artık evlisin ve eşine karşı da mahçup oluyorsun

gercekten cok zor bi durum canim,asagi tukursen sakal ,yukari tukursen biyik misali,ama bence genede bilemem,herseyi zamana birak,esinlede kotu olma sakin,siz keyfinize bakin,kendi ailensde olsa kullandirma kendini,herkes kendi sorumluluklarini bilmeli dime,seninde bi ailen var,ayda trilyonlar kazanmiyosun sen,,,opuyorumnanaktan

aynen öyle canım, ama bu seferde annemin şikayetlerini duyunca insanın canı sıkılıyor, annemle birbirimize yakın oturuyorz. en iyisi iki aileyede yakın oturmamak gerekiyor. kendi ailen bile olsa. aileler herşeyde hakkı olduğunu düşünüyor çünkü. bir evlendik herşeyimizi kendimiz yapmamıza rağmen 2 yıldır eşimin aileside benim ailemde evlendiniz borç harc içinde kaldık toparlanamıyoruz diyip duruyor ben bunları dinlemekten sıkıldım artık iki ailede aynı durumda. dediğim gibi ben zaten çok küçük yaştan beri çalıştığım için çoğu şeyimi kendim aldım. bazen diyorum kaçıp gitsek eşimle herkesten uzağa senağlama

anlayacağınız arkadaşlar benim ailem beni arayıp şu durumdayız bu durumdayız geçinemiyruz diye şikayet ediyor, eşimin aileside ona telefon açıp aağlıyor, evlendiğimden beri benim ailem gittin evin bereketini götürdün diyor, eşimin aileside sürünüyoruz diyor, ne yapacaağımı şaşırdım ben mafoldumben

Sanırım bu gıdısle karı koca aılelere bu konuda son noktayı koyacaksınız...
Böyle olmaz...
Sen elınden gelen anlayısı,sabrı göstermişsin... Hıcte hayırsız bır evlat degılsın...
Baban bulmus senın gıbı yufka yureklı evladı manevı duygularından faydalanıyor kusura bakma canım...
En ıyısı borclar bıtınce guzellıkle bundan sonra hastalık olmadıgı surece bu işlerde olmayacagını belırt canım...Senınde sorumlu oldugun bır esının oldugunu ve işinin oldugunu guzellıkle anlat canım,anlamak ıstemeselerde...

of yaaa,nedesem bilememki,esin baya sabirli biri anlasilan,hani erkekler daha cabuk parlar gurler ya bizlere nazaran,,,oyle tasinip gitmekte,ha diyince olmuyoki,daha 2 senelik evlisiniz,,,ama yuz vermeyin bu kadar yaaa,,valla,,,acisini siz cekiyosunuz bak,yarin oburgun bide cocugunuz olunca ne olacak,,veripte kotu olacagina,vermiyipte kotu ol ne yapalim,,,yerimseniben

Back
X