o kadar moralim bozukki nereden anlatacağım bilemiyorum. bir parça içim rahatlar belki. işe başladığım zaman babam ev aldı o zaman evin kredisinin yarısını ben ödedim. ev kredisi bitince ödediğim tutar kadar babam bana araba aldı. neyse daha sonra evlendim. babam sana aldığım arabayı satıp ortak iyi bir araba alalım dedi, yapma baba ortak araba olmaz dedim, dinletemedim, gittik aldık, 5 ay kredisini ödedi, gerisini ödeyemedi. üstelik bende ev kredisi öderken başıma birde araba çıktı, arabayı ise ben hiç görmedim bile hep ailem kullandı helali hoş olsun. bu arada iş değiştirdim tazminat aldım 2 gün sonra babam aradı vergi borcum var paraya ihtiyacm var dedi gönderdim 7 ay sonra ödeyeceğim dedi, 2 yıl geçti lafını etmiyor. oda helali hoş olsun. neyse arabaya alıcı buldum 2 yıl sonra sattım. kalan kredi taksitini kapattım. elime 8000 lira kaldı borçlarımı kapattım babam ben senden para istemiyorum kardeşinin okul taksitlerini öde dedi. zaten arabanın kredisin ben ödüyordum. olur dedim. 6 ay ödesen yeter dedi. şimdi sabah bana telefon açmış ben sana 7 ay ödeyeceksin demiştim, ben senden paramı istedim arabanın parası nerde, diye dünya laf edip telefonu suratımı kapattı.bu esnada babama anlatmaya çalıştım fark etmez 7 taksit öderim diye ama dinlemedi. senin paranı istemiyorum ne yaparsan yap dedi. bu arada eşim olanları şaşkınlıkla izliyor, aileme kırgınım, eşime mahcubum çok moralim bozuldu sabah sabah ben ne yapacağım, hayrsz evlatmıyım yeterince yardımda bulunamadımmı ya da yanlışmı anlaşlıyorum senağlama senağlama kafayı yiyeceğim.