Çok özür dilerim o yanlış anlaşılmasın sileyim mi o kısmı ben onu gayri ihtiyari yazdımbüyük ihtimalle sizin yüzünüzden uzun süredir bakmadığından yanlız kalınca aklına gelip bakmıştır alışkanlıklar evlenince pat diye bırakılmıyor üzgünüm fazla takılmayın bi amacı yok bence meraktandır. ayrıca neden beraber olduk gibi bir detay veriyorsunuz onu anlamadım
Nişanlıyken dedim böyle bir alışkanlığın varsa bırak ben evlenince eşimin izlenmesini istemem oda dedi ki genç ken izlediğim oldu ama evlenince tabiki olmaz diye ama nerden bileyim sık sık izlediğini o zaman detaya inmemistimYa demek ki adamin boyle bi alışkanlığı var...sen baski yapınca daha tatli geliyor...
bence sil hoş olmamış göze batıyor gerçektenÇok özür dilerim o yanlış anlaşılmasın sileyim mi o kısmı ben onu gayri ihtiyari yazdım
Öyle mi dersin bilmiyorum çok guveniyordum ama artık güvenim kalmadı
Tamam sildimbence sil hoş olmamış göze batıyor gerçekten
Demek ki vazgecemiyor... Ama denemistir evlendikten sonra..azaltmistir eminim...madem sen de senden gizli devam ettiğini düşünüyorsun bu durumun o zaman bosver sen de ...de ki eşine izledigini biliyorum..sanirim bu alışkanlıgindan vazgecememissin...bundan sonra bu duruma karismiyorum ama bil ki memnun degilim bundan...boylece en azindan ne yaptığını bilirsin...arkamdan gizli kapaklı izlemez...zaten sen izleme desende izliyorsa senin bilgin dahilinde olmasi daha iyi degil mi...Nişanlıyken dedim böyle bir alışkanlığımdır varsa bırak ben evlenince eşimin izlenmesini istemem oda dedi ki genç ken izlediğim oldu ama evlenince tabiki olmaz diye ama nerden bileyim sık sık izlediğini o zaman detaya inmemistim
Yalnız olmanız eşinize sarmanızı gerektirmez, rahatsızsanız bir uzmanla görüşmenizi öneririm. Ruh sağlığınız bozuk olduğu sürece çocuğunuza da iyi anne olamazsınız. Ne olursa olsun el kaldırmanın bahanesi olamaz.Psikolojim bozuldu inanki evde yanlizim gurbetteyim arkadasim yok bebegim var 1 yasinda sadece kizm var oda olmsa kafayi iyice yerdim heralde...Bende şiddete karşıyım ama onu görünce cildirdim resmen nasıl başka kadınların vücuduna baktın dedim ben gece aradım hadi kapat uyuyacağım dedi .dedimki ben gece uyuyamadim yanımda eşim yok diye sen fırsattan istifade sarılmış tlf
Başka kadınlara baktığını düşününce cildiriyorum dedimki ben seni için sofraları hazirlayayim bi soğukta bebeğime markete gideyim yürüyerek sen keyfine bak çokta sinirli bi yapım var kendimi sıkıyorum ki bagirmayayim bebegim uyanmasin bide pişkin pişkin diyor sayfayi açtım izlemedim yalan söylüyor bide utanmadanDemek ki vazgecemiyor... Ama denemistir evlendikten sonra..azaltmistir eminim...madem sen de senden gizli devam ettiğini düşünüyorsun bu durumun o zaman bosver sen de ...de ki eşine izledigini biliyorum..sanirim bu alışkanlıgindan vazgecememissin...bundan sonra bu duruma karismiyorum ama bil ki memnun degilim bundan...boylece en azindan ne yaptığını bilirsin...arkamdan gizli kapaklı izlemez...zaten sen izleme desende izliyorsa senin bilgin dahilinde olmasi daha iyi degil mi...
silmmeee ceza alıcan simdi bosu bosunaaTamam sildim
komple silmdiki düzeltme yaptı gereksiz bir detay yazmıştı neden ceza alsınsilmmeee ceza alıcan simdi bosu bosunaa
Cocugumla da eşimle de çok ilgileniyorum yanlız olduğum için eşime sarmiyorum izlediğini görünce kızdım...sıkıldığım için bunalıma girmiş olabilirmi yim diye uzmana gitmeyi düşündüm ama bebeğimi bırakacağım kimse yok eşimde çalışıyor o yüzden gidemedimYalnız olmanız eşinize sarmanızı gerektirmez, rahatsızsanız bir uzmanla görüşmenizi öneririm. Ruh sağlığınız bozuk olduğu sürece çocuğunuza da iyi anne olamazsınız. Ne olursa olsun el kaldırmanın bahanesi olamaz.
Ayrıca eşinize bağımlı olmaktan kurtulun, ne demek yanımda yok diye uyuyamadım falan. Birey olduğunuzun farkına varın.
Küçük bi detay sildim onda da mı ceza alıyoruzsilmmeee ceza alıcan simdi bosu bosunaa
yazı silmek yasakmıs yaa o yüzdnekomple silmdiki düzeltme yaptı gereksiz bir detay yazmıştı neden ceza alsın
yok ceza almassınKüçük bi detay sildim onda da mı ceza alıyoruz
haklısın sekerim sen ya kim olsa kızar yani normal bisey bi sen ne doktora gidicen azgın teke esin gitsin sekerim aaa kendini üzme bu kadarCocugumla da eşimle de çok ilgileniyorum yanlız olduğum için eşime sarmiyorum izlediğini görünce kızdım...sıkıldığım için bunalıma girmiş olabilirmi yim diye uzmana gitmeyi düşündüm ama bebeğimi bırakacağım kimse yok eşimde çalışıyor o yüzden gidemedim
komple silmek yasak konuyu düzeltme yapabilir hem konuyla alakası olmayan bi detaydıyazı silmek yasakmıs yaa o yüzdne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?