Offf! Sinirden Patlamak Üzereyim!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sinirlenmekte haklısınız belki, ama kapıyı açmamak eşe karşı terbiyesizlik. Başka birsey degil kusura bakmayin. Orası tek sizin eviniz değil sonuçta. Sorunları böyle "çözerseniz corona sonraki bosanma istatistike girersiniz.
Kapıyı açmamam terbiyesizlik, kapıyı açmıyorum diye edilen hakaretler başımızın tacı.

Kapıyı açmamam terbiyesizlik, kapıyı açmıyorum diye edilen hakaretler başımızın tacı.

Ben hep şunu derim: Saygısızlığa bir adımlık yer verseniz onun arkası tıpış tıpış geliyor. Bu kendi davranışlarimiz için gecerli, ama başkalarin davranışları için de gecerli. Ikinizde bu konuda son derece hatalisiniz. Evde çocuk var diyorsunuz. Ona örnek olacaksınız böyle konularda. Bir konuyu kapıyı acmayarak, birbirinize kapıdan saydirarak çözmeyi mi öğreteceksiniz? Ikinizde hatalisiniz ve birbirinizden özür dilemeniz Lazım.

Ben hep şunu derim: Saygısızlığa bir adımlık yer verseniz onun arkası tıpış tıpış geliyor. Bu kendi davranışlarimiz için gecerli, ama başkalarin davranışları için de gecerli. Ikinizde bu konuda son derece hatalisiniz. Evde çocuk var diyorsunuz. Ona örnek olacaksınız böyle konularda. Bir konuyu kapıyı acmayarak, birbirinize kapıdan saydirarak çözmeyi mi öğreteceksiniz? Ikinizde hatalisiniz ve birbirinizden özür dilemeniz Lazım.
Hiçbir pişmanlık duymuyor. Dolaysıyla özür de dilemez. Yoksa özür dilemek dilime yapışmaz dilerdim açmadım kapıyı diye.

Eve alacaksanız da biraz kuyruğu kıstırdıktan sonra alın. Bağırdı diye içeri almanın sonu hastanede biter. Önce bir sakinleşin, sonra görüşürsünüz.
Çok ciddi tehlikeye atmış sizleri, umarım hasta değildir.

Sadece sorun o değil bizi çiğnedi.
orası adamın da evi içeri almama gibi bi hakkınız yok.ayrıca söyledikleriniz makul değil ki ben olsam ben de çiğnerim, sanki adam pikniğe gitmiş.noldu eninde sonunda daha da dışarlarda kalmış haliyle eve alacaksın? zorunlu alışverişimiz için hepimiz mecburen belirli ölçülerde çıkıp evde kapıda soyunup dezenfete oluyoruz.küçük çocuktan ziyade yaşlılar risk grubunda ayrıca. :ruh: sorun çıkartmış olmak için çıkartmışsınız.

Kız önce sorsaydin sosyal mesafeyi korudun mu kalsbalik miydi nasıldı diye ondan sonra sitem etseydin.mecbur kalmıştır.keyfine yapmaz herhalde.ben de markete gidince hep sorarım nasıldı kalabalık miydi diye ...

Çok abartmışsınız. Ego savaşına girmenin anlamı yok. Sırf sizin eve gel ültimatomunuza uymadı diye kapıyı açmamışsınız. Orası onunda evi. Çocuk gibi hareketler yapacağınıza eve alıp sakince derdinizi anlatsanız daha mantıklı davranmış olurdunuz. Zaten sayenizde pazardan almadığı virüsü kalmak için gittiği yerden alıp gelecek.

Hiçbir pişmanlık duymuyor. Dolaysıyla özür de dilemez. Yoksa özür dilemek dilime yapışmaz dilerdim açmadım kapıyı diye.

Bence bu konuyu ikinizin siniri geçince tekrar konuşun. Ortada salgın var ve sizin ailenizi koruma çabanızı ciddiye almak zorunda. Bu durumda inat etmesi sadece ailenize zarar. Mecbur alışverişe gidiyoruz. Ama kural uyumayan yerlere sahsen bende gitmiyorum. Mesela Türk bakkali var burda. Insanlar dükkan da küçük olduğu için hiç mesafe bırakmıyor. Bende herseyi internetten alıyorum bu yüzden. Bu konuda size cok hak veriyorum.

Kız önce sorsaydin sosyal mesafeyi korudun mu kalsbalik miydi nasıldı diye ondan sonra sitem etseydin.mecbur kalmıştır.keyfine yapmaz herhalde.ben de markete gidince hep sorarım nasıldı kalabalık miydi diye ...
Ya bilmiyorum.. sanırım hiçbirşeyi beni de dahil ciddiye almamış olması bende bir sinir harbi yaşattı. Ben bunun ucunu bıraksam daha hiç anlamı kalmaz hep yapar takmaz hiç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X