Offf! Sinirden Patlamak Üzereyim!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz çalışmıyorsunuz sanırım, eşiniz belki amirine hayır demeye çekiniyordur. İtiraz edememesinin belki bir nedeni vardır. İş hayatında pek çok kişi istemese bile pek çok duruma katlanmak durumunda kalıyor, ben de dahilim. Lütfen biraz daha sakin olun hepimiz için zor günler, daha da zorlaştırmayın. Kurallara uyduktan sonra zorunlu ihtiyaçlarımız için sokağa çıkmamızda bir sorun yok. Alınan ürünler dezenfekte edilip, kişi ve kıyafetler yıkandıktan sonra bu kadar sorun edilecek bir durum olmayacaktır. Birbirinizi kırmayın endişelerinizi yumuşak bir dille söylerseniz sizi anlayacaktır.

Pazar maskesiz insanlarin dip dibe dolastigi yer, hasta biri hapsursa yayilir bir suru kisiye.. Burada luppo almaya cikan adama neler dediler sizi ise elestiriyorlar esinizin aksine.. Esiniz amirine bir bahane bulamamis size yalan soylemeyi tercih etmis.. amirini daha onemli konuma getirmis su durumda...Hatasini anlar ozur diler muhakkak..

Pazar maskesiz insanlarin dip dibe dolastigi yer, hasta biri hapsursa yayilir bir suru kisiye.. Burada luppo almaya cikan adama neler dediler sizi ise elestiriyorlar esinizin aksine.. Esiniz amirine bir bahane bulamamis size yalan soylemeyi tercih etmis.. amirini daha onemli konuma getirmis su durumda...Hatasini anlar ozur diler muhakkak..
Anlamaz kendini haklı buluyor. Bir şekilde beni suçlu konumuna getirmeyi başarıyor her defasında. Hem suçlu psikolojisine giriyorum hem de özür dilemesi gereken tek taraf oluveriyorum. Aramızda 4 yaş var ve ne tepki verirsem çocukmuşum gibi önemsemeden görüyor. Sen daha küçüksün diyor. 28in nesi küçük.

Canım seni dinlememesi hoş olmamış
Ama seninde onu eve almaman hış olmamış
Senide anlıyorum çoçuk için diyorsun.
Eve gelip duş aldaydı daha iyiydi. Şimdi nerde duş alacak dezenfekte olacak

Canım seni dinlememesi hoş olmamış
Ama seninde onu eve almaman hış olmamış
Senide anlıyorum çoçuk için diyorsun.
Eve gelip duş aldaydı daha iyiydi. Şimdi nerde duş alacak dezenfekte olacak
İş arkadaşına gitti, bırak kalsın orda. Yemek masamızda bile iş konusuyordu zaten dursun yanıda çalışsın o bekar oğlan işi gücü program öğrenmek şu şöyle mi bu böyle mi. Gitsin ona onları öğretsin. Biz burda dururuz, kapıyı açmadım diye bi dolu hakaretler etti sonrasında da onların üzerine zaten açılmayacak o kapı biliyor ve gitti. Gidebilir özgür, şimdi pazara da gidebilir dolaşsın.

Asiri abartmissiniz bence. Pazara markete cikmadan kac ay evde oturacaksiniz? Duvarlari mi yiyeceksiniz? Karantina tamam da,o kadar da degil. Adam sahilde gidip kizgin kumlardan serin sulara atlamis gibi davranmaniza gerek yok.

Asiri abartmissiniz bence. Pazara markete cikmadan kac ay evde oturacaksiniz? Duvarlari mi yiyeceksiniz? Karantina tamam da,o kadar da degil. Adam sahilde gidip kizgin kumlardan serin sulara atlamis gibi davranmaniza gerek yok.
Konuyu anlayın sonra gelin konuşalım olur mu kahve de yaparız karşılıklı 😊

yaaa sen çok sinirlenmişsin yap çayını al yanına donna benzettigin pastanı yeee .biraz sinirine mola ver

Sadece sorun o değil bizi çiğnedi.
Bu ne ego yiğidim.
Ben de sinirlenirim evden birisinin izinsiz ve habersiz pazara gitmesine. Ama siz aşırı ve gereksiz bir tepki vermişsiniz. Durduk yere hem yüzgöz olmuşsunuz hem ele güne rezil olmuşsunuz.
Resmen hakliyken haksız duruma düşmenin konusunu okudum

Dikkat etsin de onun ki hastanede bitmesin bu yaştan sonra karısıyım diye kimsenin dayağını yiyecek değilim elimde armut toplamıyor kafasını gözünü kırarım hele bi el kaldırsın.

Hastane derken dayak atar anlamında değil de virüsü zorla eve getirir anlamında demiştim. 😅
Dayak konusunda tavrım net asla kabul edilemez.

Konuyu anlayın sonra gelin konuşalım olur mu kahve de yaparız karşılıklı 😊
Anladim konuyu. Abartiyorsunuz dedim zaten. İnsanlar pazara markete zevkine gitmiyor ihtiyacini alip donuyor. Pek cok kisi calisiyor ise gidiyor. Mecburiyetten yapilan seyler bunlar. Maskenizi takarsiniz,elinizi agziniza yuzunuze surmezsiniz,eve gelince de kiyafetleri degistirip banyo yaparsiniz olur biter. Hepimiz boyle yapiyoruz.Carsiya giderken kimse kimseden izin almamali. Ben canimin istedigini gider alirim. Esime de sormam. O cikarken bana sormaz. Alir gelir. Bitti gitti

adam beni dinlemedi diyorsunuz,fino kopegi degil ki bu,surekli sizin dinleyecek yap dediginizi yapacak yapma dediginizi yapmayacak diye bir kural yok. Onun sahibi degil esisiniz. O size bir sey soyleyince kosulsuz sartsiz yapiyorsaniz hata sizde. Surekli emir eri gibi davranip aptala cevirmeyin su erkekleri. Eve almamak,bagirip cagirmak falan. Yanlis seyler. Evlilik zaten yeteri kadar zor. Bir de siz daha da zorlastirmayin.

Anlamaz kendini haklı buluyor. Bir şekilde beni suçlu konumuna getirmeyi başarıyor her defasında. Hem suçlu psikolojisine giriyorum hem de özür dilemesi gereken tek taraf oluveriyorum. Aramızda 4 yaş var ve ne tepki verirsem çocukmuşum gibi önemsemeden görüyor. Sen daha küçüksün diyor. 28in nesi küçük.
:/ hatasinin farkina varir umarim sizin kadar ciddiye almiyor belli ki.. boyle nereye kadar ayri duracak ya siz cagiracaksiniz ya o donup gelecek ozur dileyecek gerekirse 14 gun bir odada izole etsin kendini..

Bu ne ego yiğidim.
Ben de sinirlenirim evden birisinin izinsiz ve habersiz pazara gitmesine. Ama siz aşırı ve gereksiz bir tepki vermişsiniz. Durduk yere hem yüzgöz olmuşsunuz hem ele güne rezil olmuşsunuz.
Resmen hakliyken haksız duruma düşmenin konusunu okudum
Ne eli günü mesajda yazdı diyorum. Kimseye ses vermedik. Sorun buysa.

Anlatamayacak kadar elim ayağım titriyor ama içimi buraya dökücem...
Dün eşimin telefonu çaldı amiri aramış iş yerinden demiş ki pazara gidicem yarın sende gel birşeyler alırsın. Kaç gündür karantina ilan ettiğim evde onca insan içine gitmeyeceksin herhalde dedim. Yok yok gitmem dedi. Dün bizim aşağı kadar sebzeci de geldi yok dedi inmeyeyim şimdi insanlar toplanmıştır küçük çocuğumuz var dedi. Adama da yarın konuşuruz duruma göre demiş, bende sanıyorum adamı kırmadan gelemiyorum diyecek. Neyse sabah oldu işte saat 11 gibi falan ben ekmek alayım birşeyler alayım marketten de geleyim hemen dedi. Bende kahvaltı hazırlıyorum, 10 dk geçti aradı. Sinirlerin nasıl diyo iyi diyorum bende ekmek kalmadı herhalde diye düşünürken, X abi aradı beni birazdan alacak pazara gidiyorum o yöne doğru 1 saate dönerim. Hani yok gitmem demiştin hani çocuk var diye düşünceli davranacaktın üstelik kahvaltı bile yapmadık dedim sinirlendim köpürdüm bir sürü laf saydım. 20 dk içinde eve gel yoksa kapıyı açmam dedim. Tamam dedi ama 15 dk geçti dayanamadım tekrar aradım. Belki 5-6 kez aradım açmadı. Mesaj yazdım cevap yok. Sonra birden açıldı telefon. Yürüme sesleri pazarcıların bağrışları insanların fiyat sormaları hersey duyuluyor 15 dk da öyle açık kaldı telefon sonra kapandı. Tekrar aradım kapalı. Aradan tam 1 saat geçtikten sonra ne pazarı girmedim ki pazara ben diye bana market torbalarının fotoğrafını çekmiş. Numaradan dedim ki ama ben gördüm X abinin arabasıyla geldin. Görmedim. Evet dedi bıraktı beni kapıya kadar dedi bu demde kapıya kadar gelmiş açmadım. Yemin ettim ben sana kapıyı açmam dedim dinlemedin dedim. Bana kapıyı açmıyorum diye bi sürü laf söyledi. Hata ettim demek bile gelmedi aklına. Bende o öyle laflar ettikçe daha da sinirlendim ve açmadım kapıyı. Aldıklarını kapının önüne bırakıp gitti. Otelde kalırmış. Git dedim. Dinlemedi baştan beni. Git gez sokağa çıkma yasağı olana kadar gelme eve dedim. Bilmiyorum çok sinirliyim, eve alsaydım bu olanlar yine tekrarlanacaktı. Ve o kadar karantina emeklerim boşa gitti ona mı üzüleyim yoksa adamın beni hiçe saymasına mı... Kafam allak bullak. Yasak olmasa çeker giderim bi yerlere. Sıkışıp kaldım böyle. Bir özür bile dilemedi onun yerine kapıyı açmadım diye hakaretler savurdu. Ama benimde adanalı damarım tuttu elbet bu lafların hesabını sorarım!

Çok abartmışsınız, aşırı bir tepki olmuş
Zor bir süreçteyiz ama hepimiz dikkat ederek ihtiyaçlarımızı karşılıyoruz, pazara da gidiliyor, markete de, adamlar işe gidiyor üstelik, bu kadar abartmayın. Böyle üzerine sürterseniz yalan söyler ki söylemiş, boşa tatsızlık

Sen küçüksün mü? Koronayı boşverdim sırf şu laf için bile kovarım adamı...

Siz nasıl yaşıyorsunuz ekmek su vs???

Açıkçası evde iki kişiyiz. Dolayısıyla evdeki ürünle o kadar çabuk bitmiyor. İki defa dışarı çıktım yalnızca son bir aydır. Ekmeği evde yapıyorum. Suyu ise yedekli almıştık. Alışverişi ise online bir kez yaptım. E evde de illa ki karantinaya başlamadan evvel yiyecek bir şeyler vardı. Bir şekilde ölmeden yaşanabilir. Evdeki şeker kakao on ile de biten çikolata ihtiyacımız karşılanabilir.
Zannetmeyin paranoya içerisindeyim. Sadece suna inanıyorum hepimiz aynı anda evde oturmayı başarırsak daha fazla yara almayacağız.
Şu an işlerimi eğitimimi online olarak yapma imkanım var, neden kendini de başkalarını da riske atarak sürecin uzamasına neden olayım ki.

Yakud-u Anka Yakud-u Anka eşin bir daha sen küçüksün dediginde SAPIK küçüktümde neden benimle evlendin dersin.

benim eşimde annesigile gitti gelmek nedir bilmiyor biz 6 haftadir gitmiyoruz sözde karantina adam anasızlıga dayanamıyor ne korunmamız kaldıkiii benim bebelerde giderdi ozaman bende anasıgilim evinemi göndersem😉😅😬

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X