Offf ya açılacak derken yeni sevgili yapmış :(

Aranizdaki iliskiyi bicak gibi kesin ya da sizi bu durum hic etkilememis gibi yapin. Boyle bir insanla olmamaniz hayirli olmus. Sakinliginizi koruyun. Cocukca hareketlere yer yok universiteye gidiyormussunuz olgunluk gosterilebilir. Sonra gulunen siz olursunuz benden soylemesi.

Aranizdaki iliskiyi bicak gibi kesin ya da sizi bu durum hic etkilememis gibi yapin. Boyle bir insanla olmamaniz hayirli olmus. Sakinliginizi koruyun. Cocukca hareketlere yer yok universiteye gidiyormussunuz olgunluk gosterilebilir. Sonra gulunen siz olursunuz benden soylemesi.
Güzel tavsiyeler az önce instaya profilime gönderme yazmistim silip tinmamis bisey yazcam.Görüncede tinmamis gibi yaparim.

zaten terslemişsin hep bundan sonra görmezden gel onu yokmuş gibi davran eğer tepki gösterirsen renk vermiş olursun bu da onun şişmiş olan egosunu daha da şişirmeye yarar sadece:KK14:

Arkadaşlar birisiyle konusuyodum nette okuldan üst sınıf.Nette tanıstık.Hani kızlar anlar ya bana yürüyodu baya.
Neyse utangaç sanıyodum ben bunu.
Ama okulda da bir iki konuşmaya başladık.
Son iki haftadır dikkatimi cekmeye çalışıyordu. Yanımdan geçerken takılıyodu falan.
Arkadaşlar falan diyodu açılacak az kaldı.
Bide nolsun arkadaş yeni sevgili yapmış.
Resimde atmış.
Ben profilini göremiyodum gizliydi.Arkadaş attı.
Benle konuşurken dikkatimi çekerken falan sevgiliymiş o kızla.
20 gün önce kızın bahsi var fakat ne kadar süredir ilişki var bilmiyorum.
Zamanında bu çocuğu o kadar tersledim ki ama tıpış tıpış geldi kendi konuştu.
Bana bisey söylerken kızarıyodu,kitleniyodu arada,saçmalıyodu.
Hep ortamlarımda falan ne bileyim hep peşimdeydi.
Bu kız nerden çıktı ?
Üstelik yüzüklü falan reklam yapıyolar.
Beni umursamıyo ki apacik resim falan atmış.
Madem sevgilin var ben de seni o ara terslemisim aramız berbat.Ne diye gelir samimiyet yaparsın.Şimarırsın.
Aha okula da getirirse napcam ?
Onu gördüğümde dövmek istiyom.
Ya konuşursa yine bana takılırsa napcam ?

Nolur bisey deyin acayip sinirlendim.Resmen ikimizi götürmüş.Sen olmadın başkası olur yaptı.
canım eğer bu çocuktan hoşlanmıyosan boşver gitsin

Arkadaşlar birisiyle konusuyodum nette okuldan üst sınıf.Nette tanıstık.Hani kızlar anlar ya bana yürüyodu baya.
Neyse utangaç sanıyodum ben bunu.
Ama okulda da bir iki konuşmaya başladık.
Son iki haftadır dikkatimi cekmeye çalışıyordu. Yanımdan geçerken takılıyodu falan.
Arkadaşlar falan diyodu açılacak az kaldı.
Bide nolsun arkadaş yeni sevgili yapmış.
Resimde atmış.
Ben profilini göremiyodum gizliydi.Arkadaş attı.
Benle konuşurken dikkatimi çekerken falan sevgiliymiş o kızla.
20 gün önce kızın bahsi var fakat ne kadar süredir ilişki var bilmiyorum.
Zamanında bu çocuğu o kadar tersledim ki ama tıpış tıpış geldi kendi konuştu.
Bana bisey söylerken kızarıyodu,kitleniyodu arada,saçmalıyodu.
Hep ortamlarımda falan ne bileyim hep peşimdeydi.
Bu kız nerden çıktı ?
Üstelik yüzüklü falan reklam yapıyolar.
Beni umursamıyo ki apacik resim falan atmış.
Madem sevgilin var ben de seni o ara terslemisim aramız berbat.Ne diye gelir samimiyet yaparsın.Şimarırsın.
Aha okula da getirirse napcam ?
Onu gördüğümde dövmek istiyom.
Ya konuşursa yine bana takılırsa napcam ?

Nolur bisey deyin acayip sinirlendim.Resmen ikimizi götürmüş.Sen olmadın başkası olur yaptı.
Bence hic umursamiyo gibi davran.. Ama umursamaz olayim derken de sacma sapan davranislar sergileme tabiki.. Cidden onemsiz gbi davran

Iyi de çocuk belki arkadaşça takiliyordur sen yanlış anlamış olabilirsin sana yaklaşımını birşey itiraf etmemiski
sana takılırken çıkıyormuş işinizi idare etmek istese fotoğraf paylasmaz
sen tavır alırsan kendi kendine gelin güvey olmuş durumuna dusersin selam verirse al gereksiz samimiyetle zaten lüzum yok.

Ben olsam aramdaki ilişkiyi bıçak gibi keserdim.Bişey söylerse duymazdan gelirdim öööyle hiç bişe olmamış kimse gelip bişe dememiş gibi yürümeye devam ederdim mesela falan.O tarz.Baya baya yok gibi davranmak.

Iyi de çocuk belki arkadaşça takiliyordur sen yanlış anlamış olabilirsin sana yaklaşımını birşey itiraf etmemiski
sana takılırken çıkıyormuş işinizi idare etmek istese fotoğraf paylasmaz
sen tavır alırsan kendi kendine gelin güvey olmuş durumuna dusersin selam verirse al gereksiz samimiyetle zaten lüzum yok.
Bana iltifat ediyodu beni caya kahveye davet etti eften püften yazıyodu görünce heyacan kızarma saçmalama sürekli beni takip etme dikkatimi cekmeye calisma kanka gibiyiz deyince acayip sinirlenme bana sarki gönderme surekli yasadigimiz şeylerle ilgili resim video paylasma ben bunlari arkadasca algilamadim zaten son sinif bir aya mezun ve ben alt sinifim benle arkadas olsa ne kazanacak zaten haftada 1.5 gün beni görüyo.

Back
X