Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
of kızlar çokdoluyum şuan sevgilim bugun bi araba bakmaya gitti ve biraz önce fikrimi bile almadan arabayı aldığını söyledi ve çok moralim bozuldu 1 sene sonra evleniyoruz ve birlikte vakit gecicez o arabada benim fikrimide alması gerekmezmiydiayriyeten arabayıda hiç begenmedim;(çocuk gibi aglamak istiyorum şuan:2::2::2::2:
almaya seninle gitseymiş daha iyi olurmuş ama bu kadar dert edilcek bşy değil bence
of kızlar çokdoluyum şuan sevgilim bugun bi araba bakmaya gitti ve biraz önce fikrimi bile almadan arabayı aldığını söyledi ve çok moralim bozuldu 1 sene sonra evleniyoruz ve birlikte vakit gecicez o arabada benim fikrimide alması gerekmezmiydiayriyeten arabayıda hiç begenmedim;(çocuk gibi aglamak istiyorum şuan:2::2::2::2:
sana neden sorsun ki arabadan çok mu anlıyosun? hayır sorsa nasıl bir fikir verebilirdin? hem erkeklerin en büyük tutkusudur araba belki bi hayali vardı yıllardır yada şuan ki maddiyatına o uydu onu aldı ya da araba ikinci else baktı arabada hasar yok temiz adam ticaretten anlıyor belki satacak aldı diyelim. benim eşim nişanımızdan sonra 3. arabasını aldı sürekli değiştirir hiç bir zaman karışmam şunu al bunu al diye o zaten ne yapacağını bilir çünkü. [/COLOR][/B]
şu anda sadece sevgilisisin ve arabalardan anlamıyorsan sormaması normal.
Karsilayabileceginden daha cok mu para vermis? Ucu size dokunacak mi? Yoksa sadece begenmediginiz icin mi uzgunsunuz?
Evli olsanız sorması gerekirdi. Ama babasıyla gitmiş, muhtemelen de babası koltuk çıkmıştır biraz. E tabi ki babasıyla karar vercek. O sizin arabanız değil, sevgilinin arabası. Kanunen de zaten evlendikten sonra alınan mallar ortaktır.
Böyle şeylere karışmamanı öneririm daha şimdiden. Zaten çocuk satarız sonra demiş, hevesini alsın azcık, üsteleme.
of kızlar çokdoluyum şuan sevgilim bugun bi araba bakmaya gitti ve biraz önce fikrimi bile almadan arabayı aldığını söyledi ve çok moralim bozuldu 1 sene sonra evleniyoruz ve birlikte vakit gecicez o arabada benim fikrimide alması gerekmezmiydiayriyeten arabayıda hiç begenmedim;(çocuk gibi aglamak istiyorum şuan
kırmızılı yerde soru sormuşsun bende cevap verdim ters bişey yazmadım. evet ilişkinizi bilmiyoruz. Sevgilinde bilmiyor demekki biz gibi düşündüğü için
yok ben sizi gerçekten anlamıyorum derdimi anlatırken sadece fikrimi alıp almamasının norlmi olduğunu sordum nufüsuma kadar girdiniz size sadece orda sorulan soruyu yanıtlasanız olmazmı?hepiniz bi muhalefet içindesiniz amacınız ne?
Sizin gelecekle ilgili planlarinizi geciktirecek kadar cok para vermisse ben de sinir olurdum dogrusu.
siz gibi düşünmediği için yanındayım zaten.