• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

offf

of kızlar çokdoluyum şuan sevgilim bugun bi araba bakmaya gitti ve biraz önce fikrimi bile almadan arabayı aldığını söyledi ve çok moralim bozuldu 1 sene sonra evleniyoruz ve birlikte vakit gecicez o arabada benim fikrimide alması gerekmezmiydi:(ayriyeten arabayıda hiç begenmedim;(çocuk gibi aglamak istiyorum şuan:2::2::2::2:

almaya seninle gitseymiş daha iyi olurmuş ama bu kadar dert edilcek bşy değil bence

sana neden sorsun ki arabadan çok mu anlıyosun? hayır sorsa nasıl bir fikir verebilirdin? hem erkeklerin en büyük tutkusudur araba belki bi hayali vardı yıllardır yada şuan ki maddiyatına o uydu onu aldı ya da araba ikinci else baktı arabada hasar yok temiz adam ticaretten anlıyor belki satacak aldı diyelim. benim eşim nişanımızdan sonra 3. arabasını aldı sürekli değiştirir hiç bir zaman karışmam şunu al bunu al diye o zaten ne yapacağını bilir çünkü. [/COLOR][/B]
of kızlar çokdoluyum şuan sevgilim bugun bi araba bakmaya gitti ve biraz önce fikrimi bile almadan arabayı aldığını söyledi ve çok moralim bozuldu 1 sene sonra evleniyoruz ve birlikte vakit gecicez o arabada benim fikrimide alması gerekmezmiydi:(ayriyeten arabayıda hiç begenmedim;(çocuk gibi aglamak istiyorum şuan:2::2::2::2:

şu anda sadece sevgilisisin ve arabalardan anlamıyorsan sormaması normal.

sana neden sorsun ki arabadan çok mu anlıyosun? hayır sorsa nasıl bir fikir verebilirdin? hem erkeklerin en büyük tutkusudur araba belki bi hayali vardı yıllardır yada şuan ki maddiyatına o uydu onu aldı ya da araba ikinci else baktı arabada hasar yok temiz adam ticaretten anlıyor belki satacak aldı diyelim. benim eşim nişanımızdan sonra 3. arabasını aldı sürekli değiştirir hiç bir zaman karışmam şunu al bunu al diye o zaten ne yapacağını bilir çünkü. [/COLOR][/B]

sen öyle olabilirsin.evet arabadan iyi anliyorum maddiyatını biliyorum herşeyini bildiğim için karışıyorum zaten.maddiyatını aşarsa ucu bize dokunacaksa üzülecekse tabiki karışırım.yorumun için teşekkürler

Evli olsanız sorması gerekirdi. Ama babasıyla gitmiş, muhtemelen de babası koltuk çıkmıştır biraz. E tabi ki babasıyla karar vercek. O sizin arabanız değil, sevgilinin arabası. Kanunen de zaten evlendikten sonra alınan mallar ortaktır. :34:
Böyle şeylere karışmamanı öneririm daha şimdiden. Zaten çocuk satarız sonra demiş, hevesini alsın azcık, üsteleme.

Son düzenleme:
Karsilayabileceginden daha cok mu para vermis? Ucu size dokunacak mi? Yoksa sadece begenmediginiz icin mi uzgunsunuz?

Nişanlı mısın? Sevgili misin?
Arabalardan anlar mısın?
Nişanlı ve anlıyorsan arabadan sormadan alması ayıp olmuş evet.
Ama değilsen ve anlamıyorsan çok da canını sıkma.
Adam maddiyati ölçüsünde almıştır arabayi. ..
BMV alacak parasını bir sene sonra yapacağınız düğüne saklamistir belkide...

Arabalardan anlıyor musun ?
Motorundan vs falan ?

Sadece renk seçiminde ve model olarak şu olsun fikrini söylemek için eşlik edecekseniz iyi ki de etmemişsiniz..

Baba oğul arabalardan anlıyo bes belli..
Erkek erkeğe bakmışlar beğenmişler almışlar, büyütülecek bir şey yok..

Son düzenleyen: Moderatör:
Evli olsanız sorması gerekirdi. Ama babasıyla gitmiş, muhtemelen de babası koltuk çıkmıştır biraz. E tabi ki babasıyla karar vercek. O sizin arabanız değil, sevgilinin arabası. Kanunen de zaten evlendikten sonra alınan mallar ortaktır. :34:
Böyle şeylere karışmamanı öneririm daha şimdiden. Zaten çocuk satarız sonra demiş, hevesini alsın azcık, üsteleme.

ben zaten pişman olmasından korkuyorum çünkü hiç tarzı olmayan bi araba.pişman olup üzülürse benim canım yanar

yok ben sizi gerçekten anlamıyorum derdimi anlatırken sadece fikrimi alıp almamasının norlmi olduğunu sordum nufüsuma kadar girdiniz size sadece orda sorulan soruyu yanıtlasanız olmazmı?hepiniz bi muhalefet içindesiniz amacınız ne?

of kızlar çokdoluyum şuan sevgilim bugun bi araba bakmaya gitti ve biraz önce fikrimi bile almadan arabayı aldığını söyledi ve çok moralim bozuldu 1 sene sonra evleniyoruz ve birlikte vakit gecicez o arabada benim fikrimide alması gerekmezmiydi:(ayriyeten arabayıda hiç begenmedim;(çocuk gibi aglamak istiyorum şuan

kırmızılı yerde soru sormuşsun bende cevap verdim ters bişey yazmadım. evet ilişkinizi bilmiyoruz. Sevgilinde bilmiyor demekki biz gibi düşündüğü için

of kızlar çokdoluyum şuan sevgilim bugun bi araba bakmaya gitti ve biraz önce fikrimi bile almadan arabayı aldığını söyledi ve çok moralim bozuldu 1 sene sonra evleniyoruz ve birlikte vakit gecicez o arabada benim fikrimide alması gerekmezmiydi:(ayriyeten arabayıda hiç begenmedim;(çocuk gibi aglamak istiyorum şuan

kırmızılı yerde soru sormuşsun bende cevap verdim ters bişey yazmadım. evet ilişkinizi bilmiyoruz. Sevgilinde bilmiyor demekki biz gibi düşündüğü için

siz gibi düşünmediği için yanındayım zaten.

Sizin gelecekle ilgili planlarinizi geciktirecek kadar cok para vermisse ben de sinir olurdum dogrusu.

yok ben sizi gerçekten anlamıyorum derdimi anlatırken sadece fikrimi alıp almamasının norlmi olduğunu sordum nufüsuma kadar girdiniz size sadece orda sorulan soruyu yanıtlasanız olmazmı?hepiniz bi muhalefet içindesiniz amacınız ne?

Esos kizmana gerek yok canım. ..
Sen fikrini alıp almaması gerekli mi gerekli değil mi diye sormussun..
Bizde hangi durumlarda gerekli hangi durumlarda gereksiz onu yazdık.
Örneğin evli bir çift birbirinden habersiz araba alsa buna verilecek cevapla sadece "sevgili"olan çiftlerin birbirinden habersiz araba almasına verilecek cevap birbirinden farklı

siz gibi düşünmediği için yanındayım zaten.

sıkıntın ne o zaman yazmışsın yorum yaptık diye kızıyorsun. Başka fikirlere açık değilsen yapabileceğimiz bir şey yok. Git trip at kavga et o zaman. Sonuna kadar haklısın san sormadan asla yapmamlıydı

Back
X