offf

how are you

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
3
0
MERHABA
aranıza yeni katıldım
birşey paylaşmak istiyorum
annem ben le konusmuyo sebeb de para istediler vermedim herkesin halini allah bilsin
kiradayım ben onlardan buzaman kadar hiç destek göremedim evleri var oturdum kira ödedim el gibi
o konusmuyo diye kardeslerde konusmuyo böyle saçmalık varmı kandilde aradım gurur demedim konusmadı çok sıkıcı da anlatmak istedim çok sey varda şimdilik bu bu olay canım sıkılıyo haklı olduğum yerde haksızlık görmek çok kötü şimdiden tşk.

özellikle aile içerisindeki para pul mal mülk meselelerinden nefret ediyorum, hay gözün körolsun senin para gibi.. anayı kızdan ayırır, dostu düşman yapar. sebep olduğu kavgalardan rahatsız olsakta el mecbur, yaşanmıyor meretsiz

Bu sebeplerle küsen anne, baba çok gördüm de ona destek olarak küsen kardeşlere anlam veremiyorum.
Koca koca insanlar yanlışı düzeltmek yerine eşlik ediyorlar.

Gel de kardeş diye bağrına bas sonra.
Basamayınca da çok kinciyim, çok gaddarım ben hıhh. :63:

MERHABA
aranıza yeni katıldım
birşey paylaşmak istiyorum
annem ben le konusmuyo sebeb de para istediler vermedim herkesin halini allah bilsin
kiradayım ben onlardan buzaman kadar hiç destek göremedim evleri var oturdum kira ödedim el gibi
o konusmuyo diye kardeslerde konusmuyo böyle saçmalık varmı kandilde aradım gurur demedim konusmadı çok sıkıcı da anlatmak istedim çok sey varda şimdilik bu bu olay canım sıkılıyo haklı olduğum yerde haksızlık görmek çok kötü şimdiden tşk.
aman bırak bu yüzden konuşmayacaklarsa hiç konuşmasınlar

para yüzünden bunları yapan ailende olsa hayır gelmez.

Bu zamana kadar size destek olsaydı sizde eminim elinizden geleni yapardınız,sizi düşünmeyeni siz neden düşünceksiniz anne babanız bir de bu kişiler,sizden önce yapmalıydı bunu,ektiklerini biçmişler

Önceden bir söz vardı.tek çıkarsız ilişki annebaba evlat ilişkisi diye.
Çok üzücü,evladını değil kendini düşünen insanlara acıyorum.
Sen evladına öyle olmazsın , o da senin kıymetini bilir umarım. Evine yuvana bak başka çare yok

Merak etmeyin parayı verseniz yine kötü olacaksınız bizzat yaşadığımdan biliyorum en azından şimdi sadece maddi olarak zarar gördünüz parayı verseydiniz zararınız hem maddi hem manevi olacaktı Hastalık işi olmadan para vermemek gerekmiş ama geç öğrendim

Aaay insan evladına para yüzünden surat yapar mı yaaa :63: Siz üzerinize düşeni yapmaya devam edin arayın hal hatır sorun gerisi onlara kalmış.

kiradasınız da maddi durumunuz çok mu iyi kazancınız falan, bir annenin kirada olan, maddi sıkıntısı olan evladından borç istemesine anlam veremedim. Üstelik vermedi diyede küsüp surat yapan... Siz yine ara sıra üzerinize düşeni yapın arayıp hatır sorun ama sıklıkla değil yoksa daha kötü oluyor madem onlar tavır yapıyor sizde sınır koyun.. Birde ben bunu öğrendim tabiri caizse param yok geçinemiyorum diye sızlanmak gerekiyor yoksa bütün gözler üzerinde oluyor..aile,çevre vs kim olduğu farketmez

X