offff deliricem . yardım lütfen

kardelen0001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
77
11
98
Arkadaşlaar 7 aydır evliyim.istanbula gelin geldim.memleketim 13 saat uzaklıkta.ve ayrıca 10 yıldır panık atak hastasıyım.zaman zaman iyi hissedip ,zaman zamanda tetikliyor hastslıgım.ist geldigimden beride arttı.buraya hala alışamadım.ve ayrıca 1 yıl kaynanamla oturma şartıyla evlendim.fakat geldigim günde beri kaynanam çalışmam için zorluyor.çalışacak pisikolojim hiç yok suanda.eşime bi süre şu iş konusunu kapatslım lütfen dedim. fakat oda annesine aşırı düşkün bana tsmam diyip annesi konusunca 180 derece dönüyor.Ayrıca piskologada gidiyorum.kedimi aşırı baskı altında hissediyorum .dertlesecek kimsem yok.bi kaç kez eltimle konuşmaya çalıştım kaynanamın kulagına gitti. Eşimlede konuşamıyorum oda aramızdakı herseyi annesine anlatıyo.delirmek üzereyim ayrılmayı bile düşünüyoru.ve ilk günden beri korunmuyoruz çocugumuzda olmuyo.kaynanamın borçlrı var benden önce araba almışlar.bende çalışıp destek olmalıymışım.en azından ev eşyalarımı dizmeliymişim.kocam maasının neredeyse yarıdan çogunu annesine veriyo
Eve çıkmamı için kimse ugraşmıyo. Ne yapacam delirmek üzereyim

ah canım ya nedesem bilemedim allah yardımcınolsun çok üzüldüm keşke en baştan kabuletmeseydin birlikte oturmayı eşinin sana destek olmaması çok üzücü canım çok sıkkın de ailene git kal biraz kafanı dinle

Çalışsanız azıcıkta olsa rahatlamaz mı kafanız ..Sürekli evde otur otur kurmaz mı insan ? Hem çalışıp ilerideki eviniz için bir şeyler almak heyecanlandırmaz mısizi ? Bu arada o nasıl koca öyle çocuk gibi ispiyonculuk yapıyor

Keşke en baştan birlikte yaşamayı kabul etmeseydiniz. Ben size söyleyeyim sizin ayrı eve çıkma işini erteledikce erteler bu kaynana. Ayrıca bosanmayi düşünecek kadar huzursuz bir ortamdaysaniz çocuk yapmayın ilk önce kendi evinize çıkın çocuğu sonra düşünün hem daha evlilik oturmamis ki

evlenmeden önce çalışmanız ile ilgili bir istek olmuş muydu ? sizi çalışmaya zorlamaları son derece yanlış olmakla birlikte, çalışmanız sizin hayrınıza olur, çalışırsanız kendinize güveniniz artar, eve çıkmanız kolaylaşır, söz hakkınız artar, minnetiniz azalır, ve çalışmanın getirdiği meşguliyet, yorgunluk panik atağınızı da hafifletir, hatta yok bile edebilir..

Ay okurken bende bunaldim valla... Sizin calismaniz hayriniza olur,evde oturdukca daha cok bunalirsiniz. Sevdiginiz bir ise girin calisin bence. Kendi eviniz icin üsizde ugrasmalisiniz :)
Evet çalışmam gerektigini biliyorum.ve ayrıca iş seçme şansı verilmiyo,bir iki ay önce memlekete gitmek için günlük bir işte çalıştım bir ay. Ben üniversite güzel sanatlar okudum . Fakat son yıldan eksik derslerim var diploamı alaadım. Kaynanamsa çaycılık yemek vs gibi işler buluyor. Yapmayı becerecegim seyler degil. Yapamam diyünce kızıyo. Kendine güveni yok diyo. Maddi olarak kötü durumda degiliz.ama israrla hergün iş konusu var.artık kedmi fazlalık gibi görüyorum. Yemek yerken bile lokmamı sayıyo gibi geliyo

Kocamı dürtmese kocamla iyi olacaz. Ama onunda durmsdan beynine griyo

sizi yormayacak belki yarı zamanlı bir işe girseniz, iyi ki girmişim diyeceksiniz gibi geliyor bana. hem orada arkadaşlarınız olur hem vakit geçer hem biraz da para. bence araştırın biraz iş konusunu

Evlenmede önce hiç çalışma konusu yoktu.ama evliligin ilk günlerinden beride kapanmıyor

canım sen kaynana nırakma iş konusunu bence. belediyenin güzel sanatlar kursuna gidebilirsin hatta iş konusunda orada yardımcı bile olurlar belki, hem kendi işini yapmış olursun.

Bence calismayin .. Gayt rahat takilin ve onlar sizden kurtulmak istesin .. yoksa cok ezileceksiniz

Son düzenleme:
Kocamı dürtmese kocamla iyi olacaz. Ama onunda durmsdan beynine griyo
Ve ayrıcsa çok iyi görünüyordu kaynanam . Bir yıl otururum gibi geliyordu ama şuan sohpet etmeye bile tahamülüm yok. Her lafıyla gönderme yapıyo. Kocama bak ne demek istedi diyince yok sen kafandan uyduruyorsun ohep senin iyiligini istiyor diyor. Çok fesatsın. Ben anneme çok dükünüm laflarına dikat et diyor. Artık susmyı tercih ediyorum çünkü çok taralı

Özel sektör için illaki bitirmenize gerek yok okulu. Güzel Sanatlar mezunu iseniz stilist asistanı olarak biyerde başlayabilirsiniz. Çok büyük firmalar olmaz ama orta halli firmalar yetiştirmek üzere alıyor. Hem zamanla kendinizi geliştirip bir meslek sahibi olursunuz. Bir arkadaş daha söylemiş İSMEK kursları var mesela burda ilk olarak kurs alıp daha sonra hocalıkta yapabilirsiniz belki. Liste bölümünüz ne bilmiyorum ama buralarda lise mezunu hocalar da oluyor.

Çalışırsanız belki ilk etapta paranızı isterler ama hem zamanla kafanız dağılır hem söz hakkı kazanır ve ayrı eve çıkarsınız. He baktınız olmuyor boşanıcam derseniz de iş sahibi olmuş olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…