- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi kardelen0001
-
Ve ayrıcsa çok iyi görünüyordu kaynanam . Bir yıl otururum gibi geliyordu ama şuan sohpet etmeye bile tahamülüm yok. Her lafıyla gönderme yapıyo. Kocama bak ne demek istedi diyince yok sen kafandan uyduruyorsun ohep senin iyiligini istiyor diyor. Çok fesatsın. Ben anneme çok dükünüm laflarına dikat et diyor. Artık susmyı tercih ediyorum çünkü çok taralı
İlk güler hevesliydim çalışmaya. Esime dedim birizin maaşıyla esya alslım birimizinki harçlık olsun. Kaynanam duymuş kızdı bana .esya olayına girmeyin borçlar biterse eşya kolay dedi. Kocan maasını bana verecek . Borçlar kspatılacak.buranın düzeni böyle. Öyle herkes kafasına göre davrsnırsa düze olmazmış. Yani benim parada oraya gidecek. Bir anda sogudum herseydenBence calismayin .. Gayt rahat takilin ve onlar sizden kurtulmak istesin .. yoksa vok ezileceksiniz
Evet sraştırdım onlarıda lisede aynı bölüm beni resim bölümü.hatta telde bi hsnımla konuştum fakat üniversite şart dedi . Fakat internette araştırırken öyle yazmıyorduÖzel sektör için illaki bitirmenize gerek yok okulu. Güzel Sanatlar mezunu iseniz stilist asistanı olarak biyerde başlayabilirsiniz. Çok büyük firmalar olmaz ama orta halli firmalar yetiştirmek üzere alıyor. Hem zamanla kendinizi geliştirip bir meslek sahibi olursunuz. Bir arkadaş daha söylemiş İSMEK kursları var mesela burda ilk olarak kurs alıp daha sonra hocalıkta yapabilirsiniz belki. Liste bölümünüz ne bilmiyorum ama buralarda lise mezunu hocalar da oluyor.
Çalışırsanız belki ilk etapta paranızı isterler ama hem zamanla kafanız dağılır hem söz hakkı kazanır ve ayrı eve çıkarsınız. He baktınız olmuyor boşanıcam derseniz de iş sahibi olmuş olursunuz
İşte canım o anın cshilligiyle tamam dedim.annemin evinde bi çöp kaldırmazdım .okuyorum diye bişey ysptırmszdı.burda 7 kişiye yemek yapar oldum .temizlik hersey bede. Kaynanamın evin ysnında dükksnı var hiç bir iş yapmayan orda aksama kadar nette yada komsulsrla çay kahve kryfinde.Valla üzülme ama ben şahsen sana kızdım. Ne diye gidersin ki kaynana evine, annen mi o senin. Anlatma kimseye dertlerini orda, duyulur tabi. Allah kurtarsın seni de, eşine de ayrı gıcık oldum neyse. Çalışmasan da halk eğitim kurslarına felan git ya da değişik şeyler yap. 2 insan görmek seni rahatlatır hem.
Aynen düşkünlügü acayip sorun.artık sürekli tedirginim anesi ayrılın desre ayrılır bu diyoruOhhhh maşallah ..Anneye çok düşkünse sizinle ne diye evlenmiş paşa ? Ya zaten neden kabul ettiniz ki siz birlikte oturmayı ..Bir de asıl sorun kv de değil o koca müsvettesinde sanırım ..
Ve ayrıcsa çok iyi görünüyordu kaynanam . Bir yıl otururum gibi geliyordu ama şuan sohpet etmeye bile tahamülüm yok. Her lafıyla gönderme yapıyo. Kocama bak ne demek istedi diyince yok sen kafandan uyduruyorsun ohep senin iyiligini istiyor diyor. Çok fesatsın. Ben anneme çok dükünüm laflarına dikat et diyor. Artık susmyı tercih ediyorum çünkü çok taralı
Ohhhh maşallah ..Anneye çok düşkünse sizinle ne diye evlenmiş paşa ? Ya zaten neden kabul ettiniz ki siz birlikte oturmayı ..Bir de asıl sorun kv de değil o koca müsvettesinde sanırım ..
İlk güler hevesliydim çalışmaya. Esime dedim birizin maaşıyla esya alslım birimizinki harçlık olsun. Kaynanam duymuş kızdı bana .esya olayına girmeyin borçlar biterse eşya kolay dedi. Kocan maasını bana verecek . Borçlar kspatılacak.buranın düzeni böyle. Öyle herkes kafasına göre davrsnırsa düze olmazmış. Yani benim parada oraya gidecek. Bir anda sogudum herseyden
Tamam canım bunu deniyecem ilk fırsattaBağlı olduğunuz belediyenin beyaz masasına gidin anlatın ve çalışmak istediğiniz işi vs. Form doldurur sunuz. Denemek te fayda var. Bu şekilde iş bulan çok kişi var.
Hiç öxelimiz yok yatak odasına çat diye dalar.kspıyı kilitlemeye başladım. Onada kızdı.ne kilitliyosunuz diyo :)Ayy ayni benimkini anlatmissin ya . Hep lag soylerdi ama isim vermezdi .. yok soyle olcaksin yok boyle olcaksin , evlenince soyle yapcaksin . En sonunda bende kizim sana soyluyorum gelinim sen anlaya gerek yok annecim ben zaten anliyorum ama ben boyleyim yapamiyorum baska turlu demistim . Esimde syni oyleydi hic sevmezdi aslinds annesini ama ben bisey demeye kalksam aslan kesilir . Kendisi hep onu kotuler , simdi ayriliyoruz can ciger oldular .
Aynen , insan yni evli karisinin gonlunu yapar . Valla cok zor bu devirde evlilik ya .
Amanin ya neler var . Benimki iyimis demek ki kadin para verirdi bize hep (gerci dugundeki herseyi onlar harcadi) . O kadsrinida hakettik .
Ama sen artik yoluna bak . Hic orali bile olma kapat kulaklarini . Ben calismiyorum de . Evimde oturmak rahat geldi de. Komsuda tut bir guzel kendine gitgel yap . O zaman anlar oda . Ayirir belki evleri. Esindende biraz ozelimiz olsun de . Dissri cikin gezin para harcat . Benimde hakkim gencim de . Yasamak istiyorum herseyi seninle de. Eger anlamiyorsa yapacak birsy yok malesef.
Aynen düşkünlügü acayip sorun.artık sürekli tedirginim anesi ayrılın desre ayrılır bu diyoru
Hiç sorma ben ezilip olgunlaşırken. Onun anne evinde hiç bir sorumlulugu gelişmiyoSenin esinde is yok ..
Resmen kandirmislar seni 1 yil diye , o bir yil hic gelmeyecek malesef ..
Her defasinda boyle olur zaten. .
Opruyu gecinceye kadar ayiya dayi diyelim, lafi cok dogru ..
Ne isterler bu genclerden anlamadim .
Birakin evlendirdiniz kendi evlerine ciksinlar ..
Erkeklerde evlenince , ana evinden cikamiyorlar madem oyle evlenmeyin , sinir oldummmm yine .
Kizlar evlenip okadsr uzaga gidiyorlar erkek milleti anasinin evinden cikamiyor .
Hiç öxelimiz yok yatak odasına çat diye dalar.kspıyı kilitlemeye başladım. Onada kızdı.ne kilitliyosunuz diyo :)
Hiç öxelimiz yok yatak odasına çat diye dalar.kspıyı kilitlemeye başladım. Onada kızdı.ne kilitliyosunuz diyo :)
Okuluma döne biliyorum fakat okulum hatayda istanbula aldırmak çok zor.hatayada gitme şansım yokSize bir şey diyim mi ? Siz kendinizi düşünmek zorundasınız önce bana öyle geldi ..Yani bıçak üstünde evlilik yürümez ..Kendinizi güçlendirin ,o okulu bitirip diplomayı almaya bakın ..Kimsenin evliliği garanti değil ama sizinki daha şimdiden sallantıda gibi geldi bana ..Lütfen hastalığınızı bahane etmeyin ,biliyorum çok zor ama dik durun yoksa hayat daha kötülerini getirebilir ...
Bacim kusura bakma ama senin kocandan ne köy olur ne kasaba ..Hiç sorma ben ezilip olgunlaşırken. Onun anne evinde hiç bir sorumlulugu gelişmiyo
Aynen kendininki çok kötüymüş. Ama kendisi ksynanalık ysmıyormuş .oyle diyoYok artik yaaa .. Nedir bu boyle . Bu kadinin hic mi kayinvalidesi olmamis . Yoksa aynilari yasamista sizede mi yasatiyor . Acilen kurtarin bence kendinizi . Yoksa kafayi yersiniz
Tabiki canım onca yıl okumuşsun çaycılıkmı yapıcan. Yani zor durumda olsam şahsen yaparım gocunmam ama kV nin borcunu ödemek için de yapmam.Tamam canım bunu deniyecem ilk fırsatta
Okuluma döne biliyorum fakat okulum hatayda istanbula aldırmak çok zor.hatayada gitme şansım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?