offff deliricem . yardım lütfen

Esin seni seviyor mu.

Aynen kendininki çok kötüymüş. Ama kendisi ksynanalık ysmıyormuş .oyle diyo

Yapmamisi buysa yapmisi nasil olur acaba..

Bence sen cokk iyi korun cocuk felandsa dusunme . Bu hayat boyle cekilmezz cok zorr Allah sabir versin . Ama bence yol yakinken birak derim . Yinede senin tercihin

Evet çocuk yaparsam acaba kaynanam baskılarını çekermi ve kocamın bana karsı sorumlulugu artarmı diye düşünüyordum...ya gecen gece uykusund annem diye sarıldı. Kızdım sabah yuh dedim

Resmen hizmetci gibi kullanmaya baslamislar bideee ..

Ayyy..

Kac ve kurtarrr kendini bu insandisi yaratiklardannn ..

1 sene kayınvalideniz ile oturmak yerine 1 sene sonra evlenmeyi neden düşünmediniz ?

Ben henüz evli değilim ama isterim ki; kendi evimde kendi özelim olsun. Kendi eşyalarım ile misafir ağırlamayı ve onlara özenle aldığım tabaklarımda ikramlar sunmayı. En özel anlarınız en kötü tecrübelere dönüşmüş. Evliliğinizin temelini de sağlam atamamışsınız kaynananız yüzünden. Anlamıyorum yani hiç mi özenmiyordunuz :/

Evet çocuk yaparsam acaba kaynanam baskılarını çekermi ve kocamın bana karsı sorumlulugu artarmı diye düşünüyordum...ya gecen gece uykusund annem diye sarıldı. Kızdım sabah yuh dedim

Cocuk yaparsan daha kotu olacak bence .. Onu yetistirmene de karisacaklar .. Ve hep arada kalacaksin . Calismak zorunda kalmanda cabasi olacakk ..

Hadi hepsini bir kenara at boyle bir aileden daha dogrusu adamdan cocuk ?
Sence ne kadar saglikli olur..ileride gelinin olursa yada damadin senin arkandan nasil yetistirmis demesini istemezsin herhalde . O cocugu dusun bari . Yazik gunah birak lutfen kurtar hem kendini hemde o kafandaki cocuk fikrini

Cocuk yapinca , sorumsuz koca . Sorunluluk sahibi olmuyor !!
Sana karsi tavirlarida degismiyor, cocuga yazik etmeyin.lutfen saglikli huzurlu bir ortamda buyumesi gerek..

Annesi diye sanami sarildi , senin esinde anormalik var sanirim allah yardimcin olsun.
Ben bi tokat atardim kendine geldiginde anne mane diyemezdi ne sinir bozucu

Ben düşündüm aslında. Annemde olmaz dedi.ama onlar hep acele ettiler.kaynanamda yaglı ballı konusuyordu. Kabul ettim bi sekilde . Ama plan çalıştırmakmış

Aynen aynı binada eltim var çocugu var 3 yasında kaynanam şekillendiriyo herseyi..kız yemek yedirecek çıkarıp seker çikolata veriyo.nolacak diyo.çocuk sora yemek yemiyo en basit örnegi.... ve evinde yemek yspamıyo. Zırt pırt aşagıya çagrıyo .. kocasıyla bi gün yemek yesin. Çıldırıyo gelmedler dye. Ya belki yanlız kslmak istiyolar. Bi rahat bırak.

Kiskanc demek ki . Yada ailecek hastalar . Gelecegini gor ve ayril lutfenn .. kendini birak ailen icin yap bunu .. Bak kendin anlatiyorsun iste . Ne kadar kotu bir hayat . Allah korusun hasta olursun bu akil hastalarinin icinde ..

Bence calismayin hem yoruldugunuzla kalip hem de baskalari için calismayin

Aileme gitmemde sorun. 7 aydır evliyim 1kez gittim ondada. Günlük işe girdim .bir ay çalıştım öyle gittim. Eşim parayı annesne veriyo. Gitmek çok stiyorum bu aralar.çok daraldım.kendi aikemden birilerini görmek istiyorum artık. Hep onların işleri onlrın akrabagları.onların dügünleri.onların hersey degerli.gitmem yapmam deme şansım yok.benim tarafa gelince bi kuzenimin fügününe gifemedim beraber büyüdügüm.önemsemediler.

Büyük konuşmuyorum ve helal ekmek aşağılamıyorum .Lütfen kimse üzerine alınmasın ama üniversite mezunu iken çaycılık zoruma gider.

Kiskanc demek ki . Yada ailecek hastalar . Gelecegini gor ve ayril lutfenn .. kendini birak ailen icin yap bunu .. Bak kendin anlatiyorsun iste . Ne kadar kotu bir hayat . Allah korusun hasta olursun bu akil hastalarinin icinde ..
Aynen ogullarını kıskanıyo. Bi gün mutfakta yemek yaarken eşim geldi yanagımdan öptü.kızdı hemen anneyi öpme sen dedi. Ya halbuki benden çok onla ilgileniyo kocam. İşten gelir beni görmeden direk anesinin yanına gider sora ben gelirim.çocuklarıda öyle bi bsgımlı yapmışki.çok acayip

Oncelikle sizin icin cok uzuldum, benzer durumlari yasiyoruz. Bende esimin ailesi ile yasiyorum rahatlikla sunu soyleyebilirim bu 1 yil sarti oldukca sacma nasil inanabildiniz buna, 7aylik evli oldugunuza gore kaldi 5 ay . Tabiki once borclar bitecek siz bir ev kurma gucune sahip olacaksiniz da kendi duzeninizi kuracaksiniz, kayinvalidenizin gonlu olacakta...

Yerinizde olsam eltimle dertlesmem, su noktada ilk yapmaniz gereken okulu bitirmek, diplomanizi almak olsun. Ankara da IS-KUR kurslari var bilmiyorum Istanbul da var mi? Hem is ogrenir, hem gunluk bir ucret kazanirsiniz. Yeni insanlar yeni cevre kendinizi yalniz hissetmezsiniz. Cevre edinmeniz sizin orda kendi ailenizi kurmanizi kolaylastirir.
Dilerim her sey gonlunuzce olur.

O gene bir nebze iyi ozaman .. Ben bikere esimin isminin sonuna ..cim koydumda annemi aradi kayinvalidem ki senin kizin saygisiz ogluna (ornegin ; Alicim) demisim bide gulerek sakalasarak konusmusum .. Ama yinede birak gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…