offff kızlar napıcam ben

yasemin29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
730
2
0
İstanbul
kızlar herkese mrb;

Salı gunu sevgılımın annesı arıyıp pazara size söze gelıcez dedı aradan bır gun gectı sevgılımın buyuk amcası öldü babası küs oldugu ıcın ne cenazeye gıttı ne de yatarken hastaneye abısını gormye sevgılım cenazeye gıttı acaba ertelesekmı dedı ben elımde olmadan ıstemeyerek hayır gelın bence falan dedım sımdı cok pişmanım gelmeyın dıyorum annen arasın annemı ölümüz var bıraz erteleyelım desın ıstersen dıyorum bu sefer o ınada bındırdı yok ılla gelıncek uzadıkca uzadı falan bısey olmaz dıyor ama ben cok ıyı bılıyorumkı bu ılerde benım basıma kakılıcak offf ne yapmalıyım ben ya bilmiyorumkismile :gitme:

ölüm varken nıye sende tutturdun kı gelın dıye canım?
bunu basına neden kaksın kı?
hep oyle mı yapıyor?sen bı hata yaptıgında basına mı kakıyor sureklı?
eger boyle bır huyu varsa,hıc hos degıl..

yani hayattayken küs olmuş olabilir ama ölüm bu.
tabiki yasları olacaktı niye illa gelin diyorsun?
neyse madem sevgilin de yok gelecez diye tutturmuş niye başına kalsın ki anlamadım

oğlanın annesi aramış gelecez diye..
ama oğlan tarafı eğer bişey demiyorsa gelemeyiz gibilerinden sizce ne sorun olablir ki onların akrabası sonuçta
bence sorun etmeyi ileride bir laf olursa bizi aradınızda biz illa gelin mi dedik dersin kaydirigubbakcemile3

ailesi gelmekte bir sakınca görmüyorlarsa sende kendini kasma.

aslında normalolanı ertelemektir tabiki ama aralarındaki ilişki anladığım kadarıyla kötü zaten cenazeyle ilgilenmiyorlar.senin erteleyelim demen tuhaf olur.ama isterseniz erteyelim sizce nasıl uygun olur diyebilirdin.

delikafadulden delikafadulden çıldırcam ama bu ıyı fıkır derım ben dedım oglunuza gelmeyın ölü varken söz mu yapılırmıs dedım oglunuz ılla gelcez dedı derım :teytey:

dedım sonra boyle ama şimdide sevgılım olmaz dıyor :çok üzgünüm:

ne konular var allahım sen mukayyet ol aklıma.

konu sahibi,cenazesi varmış ne diye gelin dediniz anlamadım.

onlar gelmekte bir sakınca görmüyorlarsa sizde rahat olun

neyi başınıza kakacaklar anlamadım,sonuçtan silah zoruyla getirmiyorsuz dimi ama.

tabıkı sılah zoru falan yokda ne bılıyım suclu hıssettım kendımı ya CADIARZU

kayinbabanizin kardesi ölmüs ama cenazeye bile gitmemisler pess ne kinmis
onlar cenazeye gitmiyorlarsa senin gelin demende bi sakinca görmüyorum
ama bir hafta sonra yada erken cok biseyde farketmezdi

kayinbabanizin kardesi ölmüs ama cenazeye bile gitmemisler pess ne kinmis
onlar cenazeye gitmiyorlarsa senin gelin demende bi sakinca görmüyorum
ama bir hafta sonra yada erken cok biseyde farketmezdi

Yanı adam cenazesıne bıle gıtmemıs kardesının neyınden cekınceksem bıraz hüsnü kuruntu yapıyorum heralde :hulya:

valla kayınpederin kardeşine bile böyle bir kinbesleyebiliyosa dikkat et derim

aranız açılmasın aman yoksa çok uğraşırsın gibi

neden başa kakılsın ki eğer böyle şeyler hemen başa kakılıcak olursa nasıl geçer bi hayat o kişiyle bence kakılmaz hem diyelim ki kaynananeşin değil ama kayananan başına kaktı o zamanda kocan snei savunur diye düşünüyorum:uhm:

kımsenın içine gırmeden gercek yuzunu goremeyız benım es adayım he he der gecer bana sende oyle yap der ama umarım dedıgın gıbı olur ve savunur :1shok:

kımsenın içine gırmeden gercek yuzunu goremeyız benım es adayım he he der gecer bana sende oyle yap der ama umarım dedıgın gıbı olur ve savunur :1shok:

ya belkide bana niye böyle geliyo biliyo musun ben birbirine deli gibi aşık bi ailede büyüdüm ve babam annemi kimseye ezdirmedi bu güne kadar laf söylettirmedi bazen annemin arkadaşları şaka bile yapsalar onlara bile laf söylettirmez bana karşı bile hep savunur sanki zannedersin annemin her yaptığı yemek dünyanın en güzel yemeği,her giydiği süper her adımı muhteşem gibi hissettiriyo ne bilim banada öyle olucakmış gibi geliyo kocam ama olur mu bilemem tabi inşallah diyelim sana çok değer verir kocan yani

ne güzel umarım oda oyle olur sevındım annen adına buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…