oğlanın annesi aramış gelecez diye..
ama oğlan tarafı eğer bişey demiyorsa gelemeyiz gibilerinden sizce ne sorun olablir ki onların akrabası sonuçta
bence sorun etmeyi ileride bir laf olursa bizi aradınızda biz illa gelin mi dedik dersin kaydirigubbakcemile3
ailesi gelmekte bir sakınca görmüyorlarsa sende kendini kasma.
aslında normalolanı ertelemektir tabiki ama aralarındaki ilişki anladığım kadarıyla kötü zaten cenazeyle ilgilenmiyorlar.senin erteleyelim demen tuhaf olur.ama isterseniz erteyelim sizce nasıl uygun olur diyebilirdin.
ne konular var allahım sen mukayyet ol aklıma.
konu sahibi,cenazesi varmış ne diye gelin dediniz anlamadım.
onlar gelmekte bir sakınca görmüyorlarsa sizde rahat olun
neyi başınıza kakacaklar anlamadım,sonuçtan silah zoruyla getirmiyorsuz dimi ama.
kayinbabanizin kardesi ölmüs ama cenazeye bile gitmemisler pess ne kinmis
onlar cenazeye gitmiyorlarsa senin gelin demende bi sakinca görmüyorum
ama bir hafta sonra yada erken cok biseyde farketmezdi
neden başa kakılsın ki eğer böyle şeyler hemen başa kakılıcak olursa nasıl geçer bi hayat o kişiyle bence kakılmaz hem diyelim ki kaynananeşin değil ama kayananan başına kaktı o zamanda kocan snei savunur diye düşünüyorum:uhm:
kımsenın içine gırmeden gercek yuzunu goremeyız benım es adayım he he der gecer bana sende oyle yap der ama umarım dedıgın gıbı olur ve savunur :1shok:
ya belkide bana niye böyle geliyo biliyo musun ben birbirine deli gibi aşık bi ailede büyüdüm ve babam annemi kimseye ezdirmedi bu güne kadar laf söylettirmedi bazen annemin arkadaşları şaka bile yapsalar onlara bile laf söylettirmez bana karşı bile hep savunur sanki zannedersin annemin her yaptığı yemek dünyanın en güzel yemeği,her giydiği süper her adımı muhteşem gibi hissettiriyo ne bilim banada öyle olucakmış gibi geliyo kocam ama olur mu bilemem tabi inşallah diyelim sana çok değer verir kocan yani
kızlar pazar günü sözümü yaptım bır kere gulme ıkı kerede aglama krızıne gırdım kaydirigubbakcemile3
kızlar pazar günü sözümü yaptım bır kere gulme ıkı kerede aglama krızıne gırdım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?