Offfff

4 yıl oldu neredeyse çok saçma çok moralim bozuldu

belkıde cıddı düşünmüyor..
pardonda bırak o sana yüzük takmak ıcın ugrassın..
sen ne dıye yüzük aldırmaya çalışıyorsun kı..

bıde bana kendı aranızda takılan yüzük cok saçma geliyor..
aıle ıcınde takılcaksa takılmalı bence..cıddıyet ve resmıyetın bı adımı olarak

aile içinde takılacak tabiki de :)

Birilerine bir şeyleri kanıtlamak zorunda değilsiniz. Bence biraz daha geniş açıdan bakmaya ihtiyacınız var. Tabi erkek arkadaşınızın mantığını da bilemicem eğer benim gibi düşünüyosa onu anlamaya çalışmanızı tavsiye ederim ama yok kimseye duyurmamak, ilişkisi olduğunu açığa çıkarmamak düşüncesindeyse bu kötü işte.

4 yıl oldu neredeyse çok saçma çok moralim bozuldu

böyle bir durumda benmde moralim bozulurdu en azından çok pahalı olmasa da uygun tekraşlar war alması gerekiyor dost war düşman war.. 4 yıl ne diye beklemişsin o zman sen?? pintilik yapmasın güzel bir dille konuş alsın.. kawga ederek söylersen zaten işi iyice yokuşa sürebilir...
Herkes geleneklere uymak zorunda mı sizce :26:

tabiki uymak zorunda caanım yüzük takılması gerekiyor.. yoksaa kuru kuru isteme olur mu senin yüzüğün nerde diye sormazlar mı adama..

tabiki uymak zorunda caanım yüzük takılması gerekiyor.. yoksaa kuru kuru isteme olur mu senin yüzüğün nerde diye sormazlar mı adama..

Evet bunu soranlar olacaktır. Ama kime ne? Bir yüzük mü aradaki bağı güçlendirir? Elalem ne der diye takılacaksa yüzük bu durum bence çok feci

Son düzenleme:
Acaba kızdırmak adınamı söylüyor ben yüzük takmam falan derlerya kızdırmak olsun nasıl takmıyor aklını alırım Sözde sadece kıza tektaşta takılabiliyor nişan olacakmı ayrı olarak o zaman alyans almak zorunda aileside söyleyecektir aileler takacak kurdele kesilecek sonuçta :132:

sorarlar canımm en başta ben sorarım nerde senin yüzüğün ne biçim isteme bu diye

nerde benim yüzüğümmmm

Evet bunu soranlar olacaktır. Ama kime ne? Bir yüzük mü aradaki bağı güçlendirir? Elalem ne der diye takılacaksa yüzük bu durum bence çok feci

bence çok yanlış düşünüyorsunuz hadi ben elalemi geçtim insan sözlendiğinden de bişey anlamaz bu adam daha yüzük almaktan çekiniyorsa ilerde düğün alışwerişinde neler neler çıkarır canım.. hadi durumum yok dese anlarsınız ama insanın durumu olmasa da gümüş de olsa ne bilim bi bişey takılmalı diye düşünüyorum...

Bana göre de siz çok yanlış düşünüyorsunuz :) Manevi şeylerin karşılığı olmaya bazen maddiyat yetmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…