[sıze=3]bence çok yanlış düşünüyorsunuz hadi ben elalemi geçtim insan sözlendiğinden de bişey anlamaz bu adam daha yüzük almaktan çekiniyorsa ilerde düğün alışwerişinde neler neler çıkarır canım.. Hadi durumum yok dese anlarsınız ama insanın durumu olmasa da gümüş de olsa ne bilim bi bişey takılmalı diye düşünüyorum...[/sıze]
Maddiyat derken bunu kastetmemiştim :) Demek istediğim "madde"ydi. Yani bana göre eşimle aramdaki bağı maliyeti ne olursa olsun isterse binlerce lira olsun isterse 1 kuruş olsun hiçbir madde simgeleyemez.
maddiyat derken bunu kastetmemiştim :) demek istediğim "madde"ydi. Yani bana göre eşimle aramdaki bağı maliyeti ne olursa olsun isterse binlerce lira olsun isterse 1 kuruş olsun hiçbir madde simgeleyemez.
tabikii manewiyat maddiyatla ölçülmez ama burda ciddi bir durum söz konusu.. insan ne olursa olsun sewdiğine o yüzüğü çok görmemeli.. kız 4 yıl beklemiş hayallerini yıkmamak gerekir..
böyle adamlarla pek anlaşılmaz.. hani derler yaa insanlar alışwerişte beli olur bu da öyle birşey işte.. şimdiden yüzük tartışmasına giren adam ilerde her türlü tartışmaya girer..
tabikii manewiyat maddiyatla ölçülmez ama burda ciddi bir durum söz konusu.. insan ne olursa olsun sewdiğine o yüzüğü çok görmemeli.. kız 4 yıl beklemiş hayallerini yıkmamak gerekir..
böyle adamlarla pek anlaşılmaz.. hani derler yaa insanlar alışwerişte beli olur bu da öyle birşey işte.. şimdiden yüzük tartışmasına giren adam ilerde her türlü tartışmaya girer..
Süpriz yapacaktır belki insan sevdiğinin yüzüğünü takmak istiyor hak veriyorum inşallah sizede nasip olurAma en önemlisi içten gelmesi yüzük bir bağ değil sadece işin farklı bir yanı en önemlisi mutlu,huzurlu olmak
süpriz yapacaktır belki insan sevdiğinin yüzüğünü takmak istiyor hak veriyorum inşallah sizede nasip olurama en önemlisi içten gelmesi yüzük bir bağ değil sadece işin farklı bir yanı en önemlisi mutlu,huzurlu olmak
Ya soyleme bile birak seviyorsa ciddi dusunuyorsa alir zaten kacan kovalanir bacim ustune gittikce yapmaz hem senin demenle yapicaksa ne anlami varki? Hic yapmasin daha iyi 4 sene olmus kendinin dusunmesi lazim. Uzme canini sen