Offfffffff

Muhammedim0

.
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
120
32
13
35
Uykuya düşkün bir kocanız var mı Allah aşkına uyumamasi için neler yapıyorsunuz işi öyle zor bir işte değil ki ilçedeyiz küçük bir yer zaten nüfusu çok az sabah 9 akşam 5 çalışıyor hatta 4 de oluyor evde geliyor yatıyor hemen TV karşısında burda kimsem yok sıkılıyorum evde iki aylık oğlumuz inanın o olmasa cildiricam çay yapıyorum diyorum uykulu tamam diyor yapıyorum tek içiyorum kalk sıkılıyorum diyorum offf pufff diyor bak şu film var izleyelim diyorum tamam diyor yine kalkmıyor neler denedim ama yok yok yok

Nasil yani isten gelince yatiyor ve hic uyanmiyor mu?
Depresyonda olmasin pek hayra alamet degil.
Yetiskinlerde uyku süresinin 6-7 saat oldugu düsünüldügünde

benim esimde ayniydi ve biraksam yine ayni neskafeyi her yemekten sonra dayiyorum yada turk kahvesi yada agzimi aciyorum tamam sus kalcam diyor kalkiyor valla

Siyaset delisi bende hiç sevmiyorum izlediği zaman 1 e kadar izliyor bende ses etmiyorum yeter ki beraber oturalım diye o da ayda yılda bir zaten
Aslında bu konuda kendinizi geliştirebilirsiniz. Yani ortak yapabileceğiniz şeyler oluşturmak. Biraz kendinizi zorlarsanız, siyaset işlerken yorumlarda bulunup ona katılmaya çalışırsanız, zamanla o da sizin sevdiğiniz şeylere yönelecektir.

Mesela ben film izlemeyi hiç sevmiyordum ama Eski Nişanlım çok seviyordu. Sırf ona ayak uydurmak için kendimi zorlaya zorlaya izlediğim film, bir süre sonra vazgeçilmezim oldu ve ben açardım hep. O da aslında hoşlanmadığı ama benim sevdiğim şeylere özen gösterirdi kendi teklif ederdi yapmaya..

Bazen fedakarlık yapmak gerekir.

Kaç yaşında? Düşük tansiyon sorunu falan olabilir mi? Fazla uyku hali bir hastalık belirtisi olabilri

Sürekli uyuma olayı da, sıkılmasından kaynaklı bence..
Ortak hobiler edinmelisiniz.
Çayın yanında konuşacak güzel sohbetler..
Biraz siz özen gösterin, o da anlarsa size yardımcı olur zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…