- 25 Temmuz 2017
- 120
- 32
- 13
- 35
- Konu Sahibi Muhammedim0
-
Siyaset delisi bende hiç sevmiyorum izlediği zaman 1 e kadar izliyor bende ses etmiyorum yeter ki beraber oturalım diye o da ayda yılda bir zatenAllah sabır versin size..
Hiç sevdiği bir şey yok mu?
Acayip rahatına düşkün bir adam hiçbir şey düşünmez birşey olsa bile kafaya takmamaya çalışır illa ben soylicemAlismis olmali profesyonel yardim alsaniz cok yararli olur
3 yıllık evliyiz bazı günler o da ayda yılda bir gece 1 e kadar oturur oda siyaset izler bende hiç sevmiyorumNe zamandır evlisiniz? Hep mi böyleydi?
İşten gelince TV karşısına uzanır saat sürmez bakarım uyumuş
Nasil yani isten gelince yatiyor ve hic uyanmiyor mu?
Depresyonda olmasin pek hayra alamet degil.
Yetiskinlerde uyku süresinin 6-7 saat oldugu düsünüldügünde
E bebek? Hiç mi uyandırmıyor? Ya da siz hamileyken de mi hep uyuyordu?3 yıllık evliyiz bazı günler o da ayda yılda bir gece 1 e kadar oturur oda siyaset izler bende hiç sevmiyorum
Aslında bu konuda kendinizi geliştirebilirsiniz. Yani ortak yapabileceğiniz şeyler oluşturmak. Biraz kendinizi zorlarsanız, siyaset işlerken yorumlarda bulunup ona katılmaya çalışırsanız, zamanla o da sizin sevdiğiniz şeylere yönelecektir.Siyaset delisi bende hiç sevmiyorum izlediği zaman 1 e kadar izliyor bende ses etmiyorum yeter ki beraber oturalım diye o da ayda yılda bir zaten
Acayip sinir bozucu birşey adam gamsız yemin ederim ya bende üçü bir arada yapicam hepbenim esimde ayniydi ve biraksam yine ayni neskafeyi her yemekten sonra dayiyorum yada turk kahvesi yada agzimi aciyorum tamam sus kalcam diyor kalkiyor valla
Erkeklerde var malesef bu rahatlik karsilastim bende bir kac kisiyle boyle Allah sabr versin ama yardim almaya ikna etsen iyi olurAcayip rahatına düşkün bir adam hiçbir şey düşünmez birşey olsa bile kafaya takmamaya çalışır illa ben soylicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?