Offfffffff

Benim esimde 8saat iste calisiyor ve aksama kadar oturuyor. Oda uykuyu sever. Ben alistim artik 2seneden beri uyumasa 3gun uyumaz uyusa 3gun uyanmaz. 2yildir evliligimde 200kere uyku yuzunden hazirladigim kahvaltidan lokma almadi. Ogle yemegi yemedi bi insan 24 saat uyuyabilirmi? Bnm esim uyuyor :)uykusunda askim kahvalti hazirliimmi derim hazirla karnim ac der bak hazirliyorum derim hazirla der uyuyormusun derim hyr derim.guzel bir kahvalti hazirlarim kaldiririm uyanmaz.. uyanincada ben sana kahvali hazirla demem der. Bir sure.sonra alisiyorsun canim merak etme. Hamileyken bende cok fazla uyudugum icin sorun etmiyordum. Ama simdi sıkıyosa kalkmasin ayaklarin dan ttup zorla kaldiriyorum

Sürekli uyuma olayı da, sıkılmasından kaynaklı bence..
Ortak hobiler edinmelisiniz.
Çayın yanında konuşacak güzel sohbetler..
Biraz siz özen gösterin, o da anlarsa size yardımcı olur zaten.
Bugün noldu biliyor musunuz et çıkarttık sabah işe gitmeden hatta kendi çıkardı yeşil fasulye yapicam dedim tamam içine koyarsın dedi 5 de geldi et çözülmüş tabi bu et çok ben sana hep diyorum bu kadar çıkarma diye dedi bende dedim sen sabah cikarttin tamam cozulunce et yarısını niye geri atmadin dedi bende bilmedim falan dedim ofladi pufladi bende eve gelince sıkılıyorsun dedim aynen dedi

Kan degerleri ile iglili bir durum vardir, test yaptirmaniz gerekiyor

Ve şuan hala uyuyor kızlar 5 de geldi kanepede uyudu yemek için zorla kaldırdım yedi geri uyudu aynı yerinde bir insan nasıl geri uyuyabilir aklım almıyor

Hamileyken bende uyuyordum evet ama şimdi zorla kaldirsam sinirlenir laf söyler kapıyı çarpar yatak odasına gider kapıyı da kapatır uyur

Hayatta bakmaz öyle sever yarım saat sonra sıkılır gel al çok ağlıyor der
Nerde, kimlerin elinde büyümüş eşin?
Ya hakikaten terbiyesiz, saygısız
Ya da
Psiko problemi var.

Bence çok bunalmış,

Kahveyle falan günü kurtarırsın

Nerde, kimlerin elinde büyümüş eşin?
Ya hakikaten terbiyesiz, saygısız
Ya da
Psiko problemi var.

Bence çok bunalmış,
Doğulu. Genelleme yapmıyorum asla iyileri ve eşine iyi davrananları da var tabi ki. Aile yapısı işte onlarda çocuğu doğru durust sevmezler bile her şeyi kadına yüklerler.

Son düzenleme:
Eşinin uyku probleminden çok sorumsuzluğu var bir insan çocuğuyla nasıl ilgilenmez geldiği gibi uyuyor demişsiniz . 1 değil 2 değil her gün böyleymiş iyi dayanmışsınız.

Doğulu ve Kürt. Genelleme yapmıyorum asla iyileri ve eşine iyi davrananları da var tabi ki. Aile yapısı işte onlarda çocuğu doğru durust sevmezler bile her şeyi kadına yüklerler.
Ya hop yavaş

Ben orda memleket falan kastetmedim

Aile yapısı dedin ya

Ona dem vurmak istedim

Aynı aile yapısı her coğrafyada mevcut

Hakkında hayırlısı

Eşinin uyku probleminden çok sorumsuzluğu var bir insan çocuğuyla nasıl ilgilenmez geldiği gibi uyuyor demişsiniz . 1 değil 2 değil her gün böyleymiş iyi dayanmışsınız.
Ben onunla evlenirken bütün arkadaşları herkes çok iyi çok iyi diyorlardı şimdi anlıyorum adam herkese gülüyor aşırı rahat gamsız takmaz sorumsuz bu huyu yüzünden de herkes iyi diyor sessiz kendi halinde ya beyefendi.

E 3 yıl olmuş evleneli, adam sonradan böyle olmadı ya. Bu sorunu çözmeden neden çocuk yaptınız?

Dogu-Bati cografyasiyla ne alakasi var bu kadar uykunun ilgisizligin.
Turkiye zaten hala feodal baglari yogun olan bir cografya.
Yakin tarihe kadar zaten ev ustune ev evlilik kuruldugundan iç içe bir yasam tarzi mevcuttu.
Genc insanlar da büyüklere saygi görgü diyerek büyüdüklerinden kendi cocuklarina eslerine sevgilerini gosteremezlermis onlarin yaninda.
Batidan ya da buyuk sehirlerden farkli olarak doguda geleneksel yapi hala cok güclü oldugundan turkiye cografyasinin diger bolgelerine gore bir tık farkli olmasi da olağan.
Avrupaya ya da diger kitalara da bakarsak anne babanin aile bireylerinin yaninda öpüsnek siradan bir eylem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…