- 8 Eylül 2017
- 2.092
- 4.307
- 53
- 31
- Konu Sahibi Muhammedim0
-
Bugün noldu biliyor musunuz et çıkarttık sabah işe gitmeden hatta kendi çıkardı yeşil fasulye yapicam dedim tamam içine koyarsın dedi 5 de geldi et çözülmüş tabi bu et çok ben sana hep diyorum bu kadar çıkarma diye dedi bende dedim sen sabah cikarttin tamam cozulunce et yarısını niye geri atmadin dedi bende bilmedim falan dedim ofladi pufladi bende eve gelince sıkılıyorsun dedim aynen dediSürekli uyuma olayı da, sıkılmasından kaynaklı bence..
Ortak hobiler edinmelisiniz.
Çayın yanında konuşacak güzel sohbetler..
Biraz siz özen gösterin, o da anlarsa size yardımcı olur zaten.
dene bence ben de ayniydim sikintidan deliliyordum ve her seyin uyu onune geciyordu simdi ama uyunikAcayip sinir bozucu birşey adam gamsız yemin ederim ya bende üçü bir arada yapicam hep
Gamsız diyorum size ben gece bir kere çocuk çok fena ağlarken uyandırdım uykum var deyip sırtını döndüE bebek? Hiç mi uyandırmıyor? Ya da siz hamileyken de mi hep uyuyordu?
Hayatta bakmaz öyle sever yarım saat sonra sıkılır gel al çok ağlıyor derO eve geldiğinde bebeği emanet sen yürüyüşe çık
Hamileyken bende uyuyordum evet ama şimdi zorla kaldirsam sinirlenir laf söyler kapıyı çarpar yatak odasına gider kapıyı da kapatır uyurBenim esimde 8saat iste calisiyor ve aksama kadar oturuyor. Oda uykuyu sever. Ben alistim artik 2seneden beri uyumasa 3gun uyumaz uyusa 3gun uyanmaz. 2yildir evliligimde 200kere uyku yuzunden hazirladigim kahvaltidan lokma almadi. Ogle yemegi yemedi bi insan 24 saat uyuyabilirmi? Bnm esim uyuyor :)uykusunda askim kahvalti hazirliimmi derim hazirla karnim ac der bak hazirliyorum derim hazirla der uyuyormusun derim hyr derim.guzel bir kahvalti hazirlarim kaldiririm uyanmaz.. uyanincada ben sana kahvali hazirla demem der. Bir sure.sonra alisiyorsun canim merak etme. Hamileyken bende cok fazla uyudugum icin sorun etmiyordum. Ama simdi sıkıyosa kalkmasin ayaklarin dan ttup zorla kaldiriyorum
Psikolojik bir sıkıntısı var bence normal değil bu kadar uyumak.Hamileyken bende uyuyordum evet ama şimdi zorla kaldirsam sinirlenir laf söyler kapıyı çarpar yatak odasına gider kapıyı da kapatır uyur
Oldum olası böyle hantal uykusuna düşkün erkeklerden nefret ederdim varya neyi sevmeseniz başınıza geliyorBol bol filtre kahve dayayin sadesinden gelir gelmez
Nerde, kimlerin elinde büyümüş eşin?Hayatta bakmaz öyle sever yarım saat sonra sıkılır gel al çok ağlıyor der
Doğulu. Genelleme yapmıyorum asla iyileri ve eşine iyi davrananları da var tabi ki. Aile yapısı işte onlarda çocuğu doğru durust sevmezler bile her şeyi kadına yüklerler.Nerde, kimlerin elinde büyümüş eşin?
Ya hakikaten terbiyesiz, saygısız
Ya da
Psiko problemi var.
Bence çok bunalmış,
Ya hop yavaşDoğulu ve Kürt. Genelleme yapmıyorum asla iyileri ve eşine iyi davrananları da var tabi ki. Aile yapısı işte onlarda çocuğu doğru durust sevmezler bile her şeyi kadına yüklerler.
Ben onunla evlenirken bütün arkadaşları herkes çok iyi çok iyi diyorlardı şimdi anlıyorum adam herkese gülüyor aşırı rahat gamsız takmaz sorumsuz bu huyu yüzünden de herkes iyi diyor sessiz kendi halinde ya beyefendi.Eşinin uyku probleminden çok sorumsuzluğu var bir insan çocuğuyla nasıl ilgilenmez geldiği gibi uyuyor demişsiniz . 1 değil 2 değil her gün böyleymiş iyi dayanmışsınız.
Birşey demedim zaten ben benim eşimin ailesi için söyledim iyileri de var dedim her coğrafya da olduğu gibi. Bana kötü denk geldiYa hop yavaş
Ben orda memleket falan kastetmedim
Aile yapısı dedin ya
Ona dem vurmak istedim
Aynı aile yapısı her coğrafyada mevcut
Hakkında hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?