Ofis çekimi

aysecelikol

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2023
1
0
1
34
Merhaba arkadaşlar tüp Bebek tedavisine başlayacağız amh ım çok düşük olduğu için yarın ofis çekimi yapılacağını söylediler ağrı sancı oluyor mu aceba

Histerekopi.
Ben anestezi ile olmustum ufak da bi işlem yapmışlardı. Keşif amaçlıysa uyutma yapmazlar.
Histereskopi bir ameliyat çeşididir bildiğim (myom polip vs yi kesi dikiş yapmadan yakarak çıkarıyorlar bende oldum çünkü ) muhtemelen rahim filminden bahsediyor hsg testi

Histereskopi bir ameliyat çeşididir bildiğim (myom polip vs yi kesi dikiş yapmadan yakarak çıkarıyorlar bende oldum çünkü ) muhtemelen rahim filminden bahsediyor hsg testi
Ben de oldum. ofis histereskopi de var keşif amaçlı onda bir islem hedeflenmediği için uyutmadan kamerayla giriyolar sadece diye biliyorum.

Merhaba arkadaşlar tüp Bebek tedavisine başlayacağız amh ım çok düşük olduğu için yarın ofis çekimi yapılacağını söylediler ağrı sancı oluyor mu aceba
Nolur anestesisiz yapma canım. Bana yapıldı ölüp dirildim berbat bir acıydı işlemin yarım kaldı… bir daha tövbe ettim haberin olsun canım çok acılı

Back
X