- 14 Şubat 2021
- 8.445
- 22.939
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Çok teşekkür ederim evet çok soru sordum hakkınızı helal edin ama aşamalarım ne kadar çok ilerlesede çok biligi adinemedim tüp bebek adina buradan az buçuk yaşadıklarımı yada bilgi edindilerime bilgi eklemek istedim çok sağolunSorular yoğun olmuş bildiklerimi yanıtlamak istiyorum. Kanama yoksa, iliski yasak denmediyse enfeksiyondan korunmak amaçlı ilişki olabilir. Hamile de kalabilirsiniz. Ben histereskopi olduğum ay degerlendiremedim kanama 8 gün sürdü. Ertesi ay hamile kaldım doğal. Regl bekliyordum 2. Tüp tedavisine başlayacaktım.
Reglle çağırdıklarında bahsettikleri ilacı da verebilirler. Muayene ederler transfere hazırlık için standart ilaçları verirler. Transfer muhtemelen regl döngüsünün ortalarında olur.
Pozitif sonuçlar olsun inşallah.
Sorun tabi ki istediğinizi ben bildiğim kadar yanıtladım.Çok teşekkür ederim evet çok soru sordum hakkınızı helal edin ama aşamalarım ne kadar çok ilerlesede çok biligi adinemedim tüp bebek adina buradan az buçuk yaşadıklarımı yada bilgi edindilerime bilgi eklemek istedim çok sağolun
canım merhaba banada ofis yapılacak yarın ama uyutmadan yapcaz dedi acılı bir işlemmi polip alınacak eğer alma gereği duyarsak dedi acımaz mıMerhaba hanımlar bugün ofis histereskopi operasyonu geçirdim çok küçük bi parça alındı patoloji bölümüne gönderildi bu normal mi? 2 hafta sonra sonuç çıkacak acaba bu arada ki fırsatı değerlendirsem pozitif görme ihtimalim olur mu ? Birde tüp bebek transfer işlemi öncesi rahim genişletmek için ilaç vereceğiz denildi transfer ne zaman oluyor bana adet 2.ci yada 3.cü günü gel denildi ama kontrol için mi transfer işlemi için mi anlamadım ! Lütfen tecrübeli anneler yada tedavisi önde giden arkadaşlar yardımcı olurmusunuz acaba ??
Ofis histereskopi de narkoz ile mi parça alındı acaba ? Bende yaptıracağım narkoz olmadan dediler. Çok ağrılı olur mu diye korkum var.Merhaba hanımlar bugün ofis histereskopi operasyonu geçirdim çok küçük bi parça alındı patoloji bölümüne gönderildi bu normal mi? 2 hafta sonra sonuç çıkacak acaba bu arada ki fırsatı değerlendirsem pozitif görme ihtimalim olur mu ? Birde tüp bebek transfer işlemi öncesi rahim genişletmek için ilaç vereceğiz denildi transfer ne zaman oluyor bana adet 2.ci yada 3.cü günü gel denildi ama kontrol için mi transfer işlemi için mi anlamadım ! Lütfen tecrübeli anneler yada tedavisi önde giden arkadaşlar yardımcı olurmusunuz acaba ??
Merhaba. Ofis yapıldımi size aynı işlem bana da yapılacak merak ediyorum. Anestezi olmadan ufak bir polip varmış alabilirz dedi. Nasıl geçti sizin ?canım merhaba banada ofis yapılacak yarın ama uyutmadan yapcaz dedi acılı bir işlemmi polip alınacak eğer alma gereği duyarsak dedi acımaz mı
Evet canım yapıldı anestezi yapılmadan oldu ve bu işlem neden anestezi yapılmadan yapılıyor aklım almıyor gerçekten korkutmak istemem seni ama benim belkide acı eşiğim düşük bayılacaktım ki zaten çok araştırdım acıdığını biliyordum çok heyecanlıydım başta işleme başladılar acımıyordu sonradan alırken mi artık ne zmn bilemiyorum ama çok çok acıdı ve gerçekten bunu anestezi olmadan yapmaları çok saçma tekrar diyorum evet 5 dk sürüyor ama neden yani acı çektirliyor devlette olduğu için belkide bilmiyorum.. keşke sana acımıyor vs diye rahatlatabilsem ama ben kendi adıma yaşadıklarımı anlatmak istedim özür dilerim panik yaptırmakta istemem ama bilgi amaçlı sorduğun için yazdımMerhaba. Ofis yapıldımi size aynı işlem bana da yapılacak merak ediyorum. Anestezi olmadan ufak bir polip varmış alabilirz dedi. Nasıl geçti sizin ?
yapıldımı senin ki geçen hafta yazmışsın gerçi amaMerhaba. Ofis yapıldımi size aynı işlem bana da yapılacak merak ediyorum. Anestezi olmadan ufak bir polip varmış alabilirz dedi. Nasıl geçti sizin ?
Yapıldı canım çok sağol cevap verdiğin için. Evet açıyor ama çok aşırı acımadı benimki. HGS cekilmistim daha önceden 2 kere onlar daha çok acımıştı. Histereskopi çekilirken çok az acıdı. Polip alırken bı ağladım ama çok kısa sürdü alması saniyeler sürdü. Benim polip çok küçüktü belki ondandır. Muhtemelen bayıltıp ayiltmakla uğraşmak istemiyorlar. Canin acısa da umursamadan yapiolar anladığım kadarıylayapıldımı senin ki geçen hafta yazmışsın gerçi ama
valla ben anlamadım benim çok acıdı belki küçük seninki ama bana da küçük demişti yada benim acı eşiğim düşük ama ben bayılacaktım canım acıdığında bayılırım genelde zaten gözlerim karardı tansiyonum düştü falan baya kötü oldum hatta 1 hafta sonra kontrole gittim ve ofis yapılıyordu bir kadına sesler geldi kadın bayılmış eşini çağırdılar hatta çok acılı bence ya bide böyle suyla yıkıyorlar gibi çok hızlı akan bir su vardı kamera ucunda :)Yapıldı canım çok sağol cevap verdiğin için. Evet açıyor ama çok aşırı acımadı benimki. HGS cekilmistim daha önceden 2 kere onlar daha çok acımıştı. Histereskopi çekilirken çok az acıdı. Polip alırken bı ağladım ama çok kısa sürdü alması saniyeler sürdü. Benim polip çok küçüktü belki ondandır. Muhtemelen bayıltıp ayiltmakla uğraşmak istemiyorlar. Canin acısa da umursamadan yapiolar anladığım kadarıylayine de özelde o kadar pahalı ki bu acıyı çekerim yani. Maddi durumunuz iyiyse bayiltarak özel de olmanızı öneririm.
Merhaba, acaba polipinizin boyutu nedir? Benim 3mm. Acaba ameliyat gerekir mi:/Yapıldı canım çok sağol cevap verdiğin için. Evet açıyor ama çok aşırı acımadı benimki. HGS cekilmistim daha önceden 2 kere onlar daha çok acımıştı. Histereskopi çekilirken çok az acıdı. Polip alırken bı ağladım ama çok kısa sürdü alması saniyeler sürdü. Benim polip çok küçüktü belki ondandır. Muhtemelen bayıltıp ayiltmakla uğraşmak istemiyorlar. Canin acısa da umursamadan yapiolar anladığım kadarıylayine de özelde o kadar pahalı ki bu acıyı çekerim yani. Maddi durumunuz iyiyse bayiltarak özel de olmanızı öneririm.
Merhaba, acaba polipinizin boyutu nedir? Benim 3mm. Acaba ameliyat gerekir mi:/valla ben anlamadım benim çok acıdı belki küçük seninki ama bana da küçük demişti yada benim acı eşiğim düşük ama ben bayılacaktım canım acıdığında bayılırım genelde zaten gözlerim karardı tansiyonum düştü falan baya kötü oldum hatta 1 hafta sonra kontrole gittim ve ofis yapılıyordu bir kadına sesler geldi kadın bayılmış eşini çağırdılar hatta çok acılı bence ya bide böyle suyla yıkıyorlar gibi çok hızlı akan bir su vardı kamera ucunda :)
5mm. Bulunduğu yere göre değişir canım. Doktor sana söyler zaten alınması gereklimi değil mi diye.Merhaba, acaba polipinizin boyutu nedir? Benim 3mm. Acaba ameliyat gerekir mi:/
Evet canım kamera ucunda bı su var onunla tüpler açık mi değil mi rahim içine dolum oluyor mu ona bakıyorlar. Hsg gibi yani. Her insanın acı eşiği aynı olmuyor canım tabi ki. Gitmeden önce kas gevsetici ve ağrı kesici içmiştim belki biraz ise yaramistir. Polip yoksa eğer bence korkulcak hiç bişey yok. Polip olunca ağrı oluyor tabi minicik bişey bile olsa alıyorlar onu illaki can acıtıyor.valla ben anlamadım benim çok acıdı belki küçük seninki ama bana da küçük demişti yada benim acı eşiğim düşük ama ben bayılacaktım canım acıdığında bayılırım genelde zaten gözlerim karardı tansiyonum düştü falan baya kötü oldum hatta 1 hafta sonra kontrole gittim ve ofis yapılıyordu bir kadına sesler geldi kadın bayılmış eşini çağırdılar hatta çok acılı bence ya bide böyle suyla yıkıyorlar gibi çok hızlı akan bir su vardı kamera ucunda :)
Ofis yapılan yer ile muayene olunan yer aynı değil ki ya nasıl gördünüz bayılan kadını orasını anlamadım. Ofis giriş katında özel bir alanda yapılıyor normal muayene odasin da değil.valla ben anlamadım benim çok acıdı belki küçük seninki ama bana da küçük demişti yada benim acı eşiğim düşük ama ben bayılacaktım canım acıdığında bayılırım genelde zaten gözlerim karardı tansiyonum düştü falan baya kötü oldum hatta 1 hafta sonra kontrole gittim ve ofis yapılıyordu bir kadına sesler geldi kadın bayılmış eşini çağırdılar hatta çok acılı bence ya bide böyle suyla yıkıyorlar gibi çok hızlı akan bir su vardı kamera ucunda :)
Yanıt verdiğiniz icin teşekkür ederim. İzlediğim doktor videolarına göre bebeğin tutulacağı bölümde var ise alınıyormuş. Benim sonuçta uterin kavite alt segmentte 3mm polip yazıyor..... allahtan hayırlısını diliyorum.5mm. Bulunduğu yere göre değişir canım. Doktor sana söyler zaten alınması gereklimi değil mi diye.
Size de cok soru sordum. Hakkınızı helal edin. Bu ay tam bir sene oldu cocuk isteyeli... hiç gebelik yaşamadım. Farklı sorunlarında var tabi. 86 kiloyum. Boyum 160. Kilo vermeye çalışıyorum. Polikistikover var. Troid olaci kullanıyorum. Yani bende var Allah var maalesefYapıldı canım çok sağol cevap verdiğin için. Evet açıyor ama çok aşırı acımadı benimki. HGS cekilmistim daha önceden 2 kere onlar daha çok acımıştı. Histereskopi çekilirken çok az acıdı. Polip alırken bı ağladım ama çok kısa sürdü alması saniyeler sürdü. Benim polip çok küçüktü belki ondandır. Muhtemelen bayıltıp ayiltmakla uğraşmak istemiyorlar. Canin acısa da umursamadan yapiolar anladığım kadarıylayine de özelde o kadar pahalı ki bu acıyı çekerim yani. Maddi durumunuz iyiyse bayiltarak özel de olmanızı öneririm.
boyutunu bilmiyorum ki devlette yaptırdım çok bi bilgi verilmiyor haliyle şunu yap bu yapılacak diyo gönderiyor ama küçüktü tüp bebek yaptırcam için rahmin temiz olmasını istediMerhaba, acaba polipinizin boyutu nedir? Benim 3mm. Acaba ameliyat gerekir mi:/
Peki çok canınız yandı mı. Yoksa uyutuldunuz mu:)boyutunu bilmiyorum ki devlette yaptırdım çok bi bilgi verilmiyor haliyle şunu yap bu yapılacak diyo gönderiyor ama küçüktü tüp bebek yaptırcam için rahmin temiz olmasını istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?