Ofis histereskopi sonrası!

yok uyutulmadan yapıldı bence bu kişiden kişiye değişiyor korkutmak istemem sizi benim çok acıdı bayılacaktım acıdan hatta
Anladim canim çok geçmiş olsun. Insalalh bu çektiğin acılara değer, nur topu gibi evladını kucağına alırsın. Peki rahim filmini adet bittikten sonra kaçıncı günde çekildin. Benim regl bitince bir veya iki gün peceteye kahverengi akınti gelir. İp gibi ve lekeli. Bu şekilde rahim filmi cekildim.

Size de cok soru sordum. Hakkınızı helal edin. Bu ay tam bir sene oldu cocuk isteyeli... hiç gebelik yaşamadım. Farklı sorunlarında var tabi. 86 kiloyum. Boyum 160. Kilo vermeye çalışıyorum. Polikistikover var. Troid olaci kullanıyorum. Yani bende var Allah var maalesef:KK43: size sorum şu, ofis histeroskopi için ne kafar ödeme yapmıştınız. Ve 10 üzerinden kaç acı cekmissinizdir. :/ biraz saçma sorular soruyorum belki. Çok tedirginim. Ve uyutularak bu ameliyatı olmak istesemde maalesef maddi yetersizlikler de söz konusu. 2500 hsg ye verdim. Yarında 850 doktora verecegim. İnsan tukeniyor:KK43: maddi manevi stresten.
Ben cam sakura Hastanesi'nde Muzaffer hocaya gidiyorum canım. Tüm tetstler ücretsiz. Testlerde çok sıra var. Bı kaç ay bekleyebiliosun özellikle rahim filmi sperm testi gibi. Ama diğer testleri hemen yapiolar. Histereskopi için adetin ilk gününde gidiyorsun orda sana adet bitiminde gün veriolar. Ama doktor isterse gerekli görürse yapiolar herşeyi. Öyle gidip bana yapın diyince yapmıyorlar. Devlette yaptirdigim için hiç ödeme yapmadım ben. Rahim filmim de vardı 2 sene öncesinden onu da kabul etti problem olmadığı için. 10 üzerinden 6 yada 7 olabilir. Polip yoksa 6 varsa 7😁

Merhaba hanımlar bugün ofis histereskopi operasyonu geçirdim çok küçük bi parça alındı patoloji bölümüne gönderildi bu normal mi? 2 hafta sonra sonuç çıkacak acaba bu arada ki fırsatı değerlendirsem pozitif görme ihtimalim olur mu ? Birde tüp bebek transfer işlemi öncesi rahim genişletmek için ilaç vereceğiz denildi transfer ne zaman oluyor bana adet 2.ci yada 3.cü günü gel denildi ama kontrol için mi transfer işlemi için mi anlamadım ! Lütfen tecrübeli anneler yada tedavisi önde giden arkadaşlar yardımcı olurmusunuz acaba ??
Merhaba canım epey zaman olmuş ama bende ofis histeroskopi olacağım sanırım tanı amaçlı anestezisiz zor bi işlem mi çok korkuyorum rahme kamera ile girilip bakılacak

Back
X