ofis histereskopi yaptıran var mı

therapne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.029
327
158
Arkadaşlar ofis histereskopi yaptıran var mı? Neden yaptırdı yaptırdıysa? Çok acil cevap lazım.. Ben 14 haftalıkken gebeliğim sonlandırıldı anomaliden dolayı 2 ay önce dr ye kontrole gittim içinin rahat etmesi açısından yapabiliriz dedi ama ben rahme risk az da olsa bir müdahale yaptırmak istemiyorum.

ofis histereskopisi yaptırdım tanı amaclı. adet sancısı oluyor bıraz . ole korkulacak hıcbırsey yok. kendınızı strese sokmayın. dogum sancıısı daha pismiş onları dusunun bu onun yanında hıc yanı:). ben hemen toparlandım yanı cok mınnacık bı acı oldu o kadar

ofis histereskopisi yaptırdım tanı amaclı. adet sancısı oluyor bıraz . ole korkulacak hıcbırsey yok. kendınızı strese sokmayın. dogum sancıısı daha pismiş onları dusunun bu onun yanında hıc yanı:). ben hemen toparlandım yanı cok mınnacık bı acı oldu o kadar
Merhaba canim peki bu islemi yaparken o ay korun fln dedimi doktor gebelige engelmi? Banada yapilacak adet sonrasi o ay korunsammi bilmiyorum. Yardimci olursan sevinirim

Ben de 8haftalık bebeğimi kaybettikten sonra ofis histeroskopi oldum. Kesinlikle hiçbir sıkıntı yaratmayan bi işlem. Hastaneye yalnız gittim işlem bitti yalnız döndüm eve. Ağrı sızı olmadı. O ay tüp bebek transferim yapıldı ve sonuç pozitif şükürler olsun. Bu hem tanı hem tedavi maksatlı yapılan bir işlem. Yapışıklık falan varsa açılıyor. Rahim içi sıkıntı var mı kontrol ediliyor

Back
X