- 25 Şubat 2023
- 332
- 101
- 33
- 28
- Konu Sahibi umudumuzhepvar
-
Teşekkür ederim yorumunuz icin ama sizin oldugunuz sanirim ameliyat olan histereskopi benim bahsettigim farkli bisey tam bilmiyorum bende aslında bana rahim filmi ceken doktor ameliyat olan histereskopi demisti ama bu gittigim doktor sekil bozukluğu yok diyo ısrarla ama var malesef bilmiyorum ya napicamBende histereskopi oldum ama ofis histereskopi değildi arastırma hastanesinde oldum bende perde vardı alındıktan sonra gebe kaldım bence sizde olun şekil bozukluğu gebeliğe engeldir hatta gebe kalınca düşüğe sebebi bile olabilir
Ofis histeroskopi ameliyat degilmis cok gecmis olsun bu arada siz ameliyat olmussunz ben raziyim ama doktor yapmiyo malesef benim bahsettigim anestezisiz olan bi işlemMerhaba, ben oldum.
Benim de interfitilite sebebi araştırmak içindi. Bu rahim filminden tamamen farklı yalnız. Rahim filmi biraz daha röntgen gibiyken bu daha operasyon gibi. Ben operasyondan çıktıktan sonra birkaç saat hastanede kalıp ayrıldım. Benim çıkışta maalesef biraz fazla ağrım oldu ama serumla geçti ve ertesi gün hiçbir şey yoktu. Korkulacak bir şey değil merak etmeyin zaten operasyonda mışıl mışıl uyuyoruzkolaylıkla geçmesini dilerim
Ofis histereskopi kamerayla bakacak canım rahmin durumuna ama hsg de şekil. Bozukluğu çıkmışsa histereskopiyle düzeltilmesi gerekirTeşekkür ederim yorumunuz icin ama sizin oldugunuz sanirim ameliyat olan histereskopi benim bahsettigim farkli bisey tam bilmiyorum bende aslında bana rahim filmi ceken doktor ameliyat olan histereskopi demisti ama bu gittigim doktor sekil bozukluğu yok diyo ısrarla ama var malesef bilmiyorum ya napicam
Evet doktor bakti rahim filmine raporu da var ama bisey yok diyo peki neden 2 bucuk senedir gebe kalamadim kime inanacağımı şaşırdımOfis histereskopi kamerayla bakacak canım rahmin durumuna ama hsg de şekil. Bozukluğu çıkmışsa histereskopiyle düzeltilmesi gerekir
Bende perde vardı canım hatta rahim. Filminde gorunmedi 6 sene olmadı benim histereskopi olunca perde olduğu anlaşıldı eğer bir şüphe varsa olun histereskopi icabında başka doktora gidinEvet doktor bakti rahim filmine raporu da var ama bisey yok diyo peki neden 2 bucuk senedir gebe kalamadim kime inanacağımı şaşırdım
Evet 9 aylik evliyken cekildi rahim filmi onlarda beni infertilite doktoruna yönlendirdi ve ameliyat olman lazim gebe kalmazsin dedi ama infertilite doktorlari ameliyat etmiyo gerek görmüyoYukarıda yazmışsınız rahim. Filmi ceken doktor ameliyat olmam gerektigini söylemiş
Yakınımda olanlara gittim ama sonuç alamadim çok üzülüyorum yaşım geçiyo artık anne olmak istiyorumBende perde vardı canım hatta rahim. Filminde gorunmedi 6 sene olmadı benim histereskopi olunca perde olduğu anlaşıldı eğer bir şüphe varsa olun histereskopi icabında başka doktora gidin
Sorun varsa ofis histereskopi de çıkar mecbur normal. Histereskopi yaparlar canım sorun çözülür inşallahYakınımda olanlara gittim ama sonuç alamadim çok üzülüyorum yaşım geçiyo artık anne olmak istiyorum
Sorun varsa ofis histereskopi de çıkar mecbur normal. Histereskopi yaparlar canım sorun çözülür inşallah
Ya inşallah çözülür acaca rahimdeki sıkıntı gözüküyormu yoksa sadece tüpleremi bakılıyorSorun varsa ofis histereskopi de çıkar mecbur normal. Histereskopi yaparlar canım sorun çözülür inşallah
Hepsi görünür canım tanı koymak için zaten yapılan islemYa inşallah çözülür acaca rahimdeki sıkıntı gözüküyormu yoksa sadece tüpleremi bakılıyor
Ofis histereskopi kamerayla tahmin içine bakmak demek ben oldum şuan ameliyat günü için beklemedeyimOfis histeroskopi ameliyat degilmis cok gecmis olsun bu arada siz ameliyat olmussunz ben raziyim ama doktor yapmiyo malesef benim bahsettigim anestezisiz olan bi işlem
Gecmis olsun peki sizin şikayetiniz neydi tam olarak islem ağrılımıydıOfis histereskopi kamerayla tahmin içine bakmak demek ben oldum şuan ameliyat günü için beklemedeyim
Rahim filminde 2 tane polip görüldü küçüğü canlı alındı diğeri 2 cm olduğu için ameliyatla alacagız dedilerGecmis olsun peki sizin şikayetiniz neydi tam olarak islem ağrılımıydı
Tahmini kac dk sürüyor peki zormu ağrı oldumu öncesinde ağrı kesici icsem faydasi olurmuRahim filminde 2 tane polip görüldü küçüğü canlı alındı diğeri 2 cm olduğu için ameliyatla alacagız dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?