Ofiste Aşk Başkadır

Aynı işyerinden biriyle çıkmayın bence. Ayrılınca çok kötü oluyor. Her gün yüz yüze bakmak, iş icabı da olsa onunla konuşmak zorunda olmak...
Yaşayan biri olarak söylüyorum uzak durun. 😉
Haa hiç takmam diyosan da iletişim kurmak için tam yerindesin. Kahve molalarında, yemek saatinde ona yakın olmaya çalış. Gülümse böyle yüzüne bakıp. O da senden hoşlanıyorsa gerisi gelir zaten. Bol şans.🥳

Aynı işyerinden biriyle çıkmayın bence. Ayrılınca çok kötü oluyor. Her gün yüz yüze bakmak, iş icabı da olsa onunla konuşmak zorunda olmak...
Yaşayan biri olarak söylüyorum uzak durun. 😉
Haa hiç takmam diyosan da iletişim kurmak için tam yerindesin. Kahve molalarında, yemek saatinde ona yakın olmaya çalış. Gülümse böyle yüzüne bakıp. O da senden hoşlanıyorsa gerisi gelir zaten. Bol şans.🥳
Evet aynı ofiste olmak istemem ben de ama oldu bir kere 😅 dengeyi kurabileceğimi düşünüyorum ben.
Bu hafta mutlaka konuşacak bir şey bulacağım yoksa çatlayacağım 😁🥳

İlk başta bir ilişkim olduğunu veya şu an ayrılmış olduğumu biliyor mu bilmiyorum. Yakın arkadaşımla bazı akşamlar dışarı çıkıyorlar birkaç erkek toplanıp biliyorum ama orada da benden bahsetmezler diye düşünüyorum 😂
Emin ol erkekler kadınlardaan daha çok ofis dedikodusu yapıyor 😂 önceki ofiste 7 erkekle çalışan tek kadın olarak aşşırı emin bir şekilde söyleyebilirim bunu 😂😂

Emin ol erkekler kadınlardaan daha çok ofis dedikodusu yapıyor 😂 önceki ofiste 7 erkekle çalışan tek kadın olarak aşşırı emin bir şekilde söyleyebilirim bunu 😂😂
Haklısınız ben de eski ofisimde öyleydim ve çok şahit oldum 😂 ama bilemedim benimle ilgili ne konuşabilirler ki dedim 😂

Gelişmeleri bize aktarabilir misin ya ben çok merak ederim 🙈🤭

Bence çok da üzerine düşmeden gülümse, sohbet et filan. Zaten hoşlanıyorsa o senin üzerine düşecektir ve bu sohbetleri artırıp uzatacaktır.
Üzerine düşme derken erkek adım atsın kız kendini geri çeksin anlamında değilde hani tanıdığın zaman pişman olursan geri adım atması daha kolay olur sonuçta birde yüzyüze bakıyorsunuz aynı ortamdasınız.

İşte böyle yazınca insan bi merak etmiyor değil :))) Kime benziyo kız bu gülüşüne vurulduğun? :)))

Gelişmeleri bize aktarabilir misin ya ben çok merak ederim 🙈🤭

Bence çok da üzerine düşmeden gülümse, sohbet et filan. Zaten hoşlanıyorsa o senin üzerine düşecektir ve bu sohbetleri artırıp uzatacaktır.
Üzerine düşme derken erkek adım atsın kız kendini geri çeksin anlamında değilde hani tanıdığın zaman pişman olursan geri adım atması daha kolay olur sonuçta birde yüzyüze bakıyorsunuz aynı ortamdasınız.
Tabi ki söylerim 😁🤭

Haklısınız ben de öyle düşünüyorum. Sabırla gözlemliyorum ama artık birkaş ufak adım atacağım iletişim kurabilmek için 😏

Tabi ki söylerim 😁🤭

Haklısınız ben de öyle düşünüyorum. Sabırla gözlemliyorum ama artık birkaş ufak adım atacağım iletişim kurabilmek için 😏
Dört gözle bekliyorum 👀

Evet bencede olabilir. Zaten çekinip utanma gibi bir durumu varsa o da kendini biraz daha rahat hissedecektir

Ay en güzel zamanlar , boşver tadını çıkar biraz sohbet kurmaya calis,böyle arkadaşça falan sonra tanıdıkça anlarsın zaten az çok normalde tam gaz yürü derdim ama aynı ofis olunca temkinli git, tabii gelişmeleri yaz bize ..

Başka yeni gelen insanlar da var, bazılarıyla sohbet ediyor görüyorum ama diğerlerine karşı nasıldır bilmiyorum ama eskilerle arası iyi. Ben de öyle düşünüyorum bir laf atayım diye ama sonra işte diyorum ya benden hoşlanmadığı için böyle duruyorsa diye, vazgeçiyorum. Hani bazı insanlarla yıldızımız hiç uyuşmaz ya o hesap. Ama birkaç cümle de olsa bir ortam oluşturacağım 😁
Kesinlikle denemekten zarar gelmez. ^-^

Ay en güzel zamanlar , boşver tadını çıkar biraz sohbet kurmaya calis,böyle arkadaşça falan sonra tanıdıkça anlarsın zaten az çok normalde tam gaz yürü derdim ama aynı ofis olunca temkinli git, tabii gelişmeleri yaz bize ..

Kesinlikle denemekten zarar gelmez. ^-^
Haber veririm muhakkak gelişmeler olursa 🥳 yarın bu gazla gidip evlenme teklifi etmem inşallah 🤣🤣

siz o yanınızdayken heyecanlandığınızı fazla belli etmiş olabilir misiniz? bazı insanlar bu durumda ne yapacağını pek bilemeyebilir, yani sizin heyecanınızı fark ettiyse nasıl yorumlayacağını anlayamamıştır, çekingen insanı her insan açamaz rahat ettiremez. sohbet konusu bulamamış da olabilir sizi hiç tanımadığı için.

Back
X