Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah o gülüşler yok mu? Ben de bir gülüşten etkilendim, hemen kocam yaptım kendisini.Aklıma düşürdün gideyim de gamzelerinden öpeyim bir.
![]()
Evet aynı ofiste olmak istemem ben de ama oldu bir kereAynı işyerinden biriyle çıkmayın bence. Ayrılınca çok kötü oluyor. Her gün yüz yüze bakmak, iş icabı da olsa onunla konuşmak zorunda olmak...
Yaşayan biri olarak söylüyorum uzak durun.
Haa hiç takmam diyosan da iletişim kurmak için tam yerindesin. Kahve molalarında, yemek saatinde ona yakın olmaya çalış. Gülümse böyle yüzüne bakıp. O da senden hoşlanıyorsa gerisi gelir zaten. Bol şans.![]()
Teşekkür ediyorum, ben de size güzel gülüşlü bir adam diliyorum.zalım çok güzel güldü
mutluluklar diliyorum size![]()
Emin ol erkekler kadınlardaan daha çok ofis dedikodusu yapıyorİlk başta bir ilişkim olduğunu veya şu an ayrılmış olduğumu biliyor mu bilmiyorum. Yakın arkadaşımla bazı akşamlar dışarı çıkıyorlar birkaç erkek toplanıp biliyorum ama orada da benden bahsetmezler diye düşünüyorum![]()
Haklısınız ben de eski ofisimde öyleydim ve çok şahit oldumEmin ol erkekler kadınlardaan daha çok ofis dedikodusu yapıyorönceki ofiste 7 erkekle çalışan tek kadın olarak aşşırı emin bir şekilde söyleyebilirim bunu
![]()
Tabi ki söylerimGelişmeleri bize aktarabilir misin ya ben çok merak ederim
Bence çok da üzerine düşmeden gülümse, sohbet et filan. Zaten hoşlanıyorsa o senin üzerine düşecektir ve bu sohbetleri artırıp uzatacaktır.
Üzerine düşme derken erkek adım atsın kız kendini geri çeksin anlamında değilde hani tanıdığın zaman pişman olursan geri adım atması daha kolay olur sonuçta birde yüzyüze bakıyorsunuz aynı ortamdasınız.
Dört gözle bekliyorumTabi ki söylerim
Haklısınız ben de öyle düşünüyorum. Sabırla gözlemliyorum ama artık birkaş ufak adım atacağım iletişim kurabilmek için![]()
Valla kimseye benzetemiyorum ama dişler güzel, gülüş içten olunca güzel oluyor galiba yaİşte böyle yazınca insan bi merak etmiyor değil :))) Kime benziyo kız bu gülüşüne vurulduğun? :)))
Kesinlikle denemekten zarar gelmez. ^-^Başka yeni gelen insanlar da var, bazılarıyla sohbet ediyor görüyorum ama diğerlerine karşı nasıldır bilmiyorum ama eskilerle arası iyi. Ben de öyle düşünüyorum bir laf atayım diye ama sonra işte diyorum ya benden hoşlanmadığı için böyle duruyorsa diye, vazgeçiyorum. Hani bazı insanlarla yıldızımız hiç uyuşmaz ya o hesap. Ama birkaç cümle de olsa bir ortam oluşturacağım![]()
Ay en güzel zamanlar , boşver tadını çıkar biraz sohbet kurmaya calis,böyle arkadaşça falan sonra tanıdıkça anlarsın zaten az çok normalde tam gaz yürü derdim ama aynı ofis olunca temkinli git, tabii gelişmeleri yaz bize ..
Haber veririm muhakkak gelişmeler olursaKesinlikle denemekten zarar gelmez. ^-^
Ayy di mi amaAyy çok heyecanlı yaz dizisi tadında![]()
Güncelle biziAyy di mi amaben bile tekrar heyecanlandım
güzel haberlerle gelirim inşallah buraya
![]()