Ofiste Aşk Başkadır

İlgisi olan erkek bir yolunu bulup iletişim kurar. Bakıyor bakmıyor vs bunlara takılma hiç😏
Daha önceleri dışarıdan sert göründüğüm için bana yaklaşmaya cesaret edemeyen insanlar vardı, sonradan öğrenmiştim. Hala sert durduğumu söylerler ama sohbet ortamında da güler yüzlü esprili ve zaman zaman gevşeğimdir 🤣 adam milletle gülüp konuştuğumu görüyor ama onun dışında onunla karşılaştığımda sert duruyorum diye kişisel alıyor da olabilir 😅

Bu günlerde göz göze geldiğimiz anlar oldu birçok defa ama bugün akşam çıkmadan ofiste çikolata dağıttı. Bir firmadan gelmiş, o da ikram ediyordu. Önümdekilere, yan masadakilere kısacası çevremdekilere dağıttı beni es geçti ya :sopa: o sırada bilgisayarım donmuştu, ben de sinirlenmiştim bayağı ofluyordum kendi kendime. Onu da yanlış anlayacağını sanmam. Kötü hissettim böyle görmezden gelinince.

Daha önceleri dışarıdan sert göründüğüm için bana yaklaşmaya cesaret edemeyen insanlar vardı, sonradan öğrenmiştim. Hala sert durduğumu söylerler ama sohbet ortamında da güler yüzlü esprili ve zaman zaman gevşeğimdir 🤣 adam milletle gülüp konuştuğumu görüyor ama onun dışında onunla karşılaştığımda sert duruyorum diye kişisel alıyor da olabilir 😅

Siz de ben gibiymissiniz. Bana da hep aynisini soylerler. Bir sekilde bir sohbet ortami yaratsaniz? Size cikolata vermeyince sakayla karisik biz unutulduk galiba deseydiniz ne derdi acaba:))

İs yerinde iki kişinin ilişki yaşanması tazminatsız işten çıkarma sebebidir. Sebebi ise performanslarının düşeceğidir.

Siz de ben gibiymissiniz. Bana da hep aynisini soylerler. Bir sekilde bir sohbet ortami yaratsaniz? Size cikolata vermeyince sakayla karisik biz unutulduk galiba deseydiniz ne derdi acaba:))
O ortam hiç oluşmuyor bir denk getiremedim. Mutfakta karşılaştım bugün yine çekindim yine laf atamadım aslında uygundu ortam, hep denk geliyoruz orada zaten. Ama çikolata dağıtırken çevreme dağıtıp beni es geçmesi üzdü 😑 zaten istemeyecektim o yüzden laf da atmadım hiç 🙄

Seninle ilgilenmiyor olabilir mi acaba? Bakışlarına filan sen anlam yüklemiş olabilir misin? :110:

Seninle ilgilenmiyor olabilir mi acaba? Bakışlarına filan sen anlam yüklemiş olabilir misin? :110:
Bakışlarına anlam yüklemedim aslında çünkü normal bakıyor. Ben bazen gerildiğini hissediyorum ondan böyle düşünmeye başlamıştım. Bir de bugün beni es geçince şahsi aldım 😅

Bakışlarına anlam yüklemedim aslında çünkü normal bakıyor. Ben bazen gerildiğini hissediyorum ondan böyle düşünmeye başlamıştım. Bir de bugün beni es geçince şahsi aldım 😅
Bence beyimiz olta atmış gibi geldi sanki sen gelip hesap sor gibisinden erkek değil mi hepsi tuhaf 😂 bence kendini komple geri çek bakışını çok belli etme feleği sassin 😂

Bence beyimiz olta atmış gibi geldi sanki sen gelip hesap sor gibisinden erkek değil mi hepsi tuhaf 😂 bence kendini komple geri çek bakışını çok belli etme feleği sassin 😂
Bilerek mi yaptı bilmeyerek mi, niyetini neydi hiç bilmiyorum ama bu tarz şeyleri hiç sevmem 😅 hem dikkat etmeyip es geçtiyse birini ayıp, hem bilerek yaptıysa ergence 😂 niyeti varsa gelir, denk gelirsek konuşuruz yoksa bakmıyorum artık 😂

Yine yine bir anım aklıma geldi anlatmak istiyorum.
İlk çalıştığım okullardan birinde biri var tam tipim parmağında yüzük de yok dedim tamam bu.
Ben böyle hafif hafif kesiyorum falan. Benim kestiğimi görüyor farketti tabi ama zannediyorum ki o da beni kesmek için bakıyor. Meğer şaşırmış adam neden bakıyor diye bakıyormuş. Böyle birkaç hafta geçti.

Sonra şok şok şok. Adam okula yüzükle gelmesin mi 🤦🏻‍♀️
Meğer adam genç gösteriyormuş 10 senelik falan evliymiş. Çocuğu varmış o günden sonra hep çocuğunu anlattı bikaç gün böyle yüksek sesle ben duyayım diye.:olamaz:

Ortam çok kalabalık olduğu için herkesle de yeni tanışıyorum sormadım kimseye bu adam evli mi bekar mı diye eşek kafam.

Aradan yıllar yıllar geçti hala düşündükçe utanırım. Ve eşimi bir gün bile yüzüksüz dışarı çıkartmadım. 🤣🤣

Yine yine bir anım aklıma geldi anlatmak istiyorum.
İlk çalıştığım okullardan birinde biri var tam tipim parmağında yüzük de yok dedim tamam bu.
Ben böyle hafif hafif kesiyorum falan. Benim kestiğimi görüyor farketti tabi ama zannediyorum ki o da beni kesmek için bakıyor. Meğer şaşırmış adam neden bakıyor diye bakıyormuş. Böyle birkaç hafta geçti.

Sonra şok şok şok. Adam okula yüzükle gelmesin mi 🤦🏻‍♀️
Meğer adam genç gösteriyormuş 10 senelik falan evliymiş. Çocuğu varmış o günden sonra hep çocuğunu anlattı bikaç gün böyle yüksek sesle ben duyayım diye.:olamaz:

Ortam çok kalabalık olduğu için herkesle de yeni tanışıyorum sormadım kimseye bu adam evli mi bekar mı diye eşek kafam.

Aradan yıllar yıllar geçti hala düşündükçe utanırım. Ve eşimi bir gün bile yüzüksüz dışarı çıkartmadım. 🤣🤣
Aboovvvv ben şok ay biz ikimizde yüzük takmıyoruz ya nişanliyken ne hevesliydim evlenince komple saldım takı ile hiç aram yok 😂😂

Aboovvvv ben şok ay biz ikimizde yüzük takmıyoruz ya nişanliyken ne hevesliydim evlenince komple saldım takı ile hiç aram yok 😂😂
Ben de çok sevmem. Spor kıyafette takmam diğer günlerde tektaş falan takarım. Ama eşimi asla yüzüksüz göndermem. Çok basitçe belki gereksiz ama böyle birşey yaşamasam asla yapacağım bir davranış değil. 😂😂

"Bir insan bir yere bakıyorsa orada ilgilendiği bir şey vardır. Bir insan bir yere hiç bakmıyorsa, orada ilgilendiği bir şey kesinlikle vardır.” Freud derim ve çekilirim😅
Tam okudum yaziyi aklıma bu cümle geldi yazayım dedim. İlk yorumda siz yazmışsınız. Severim bu cümleyi.

Back
X