Ofiste Aşk Başkadır

o ne demek öyle yaa.. terbiyesiz bir hareket
pek bi hevesli okuyordum konunuzu soğudum şimdi çocuktan

hadi utandı yaptı desek insan ikram edemezse bila masanıza koyar o sırada gerginsiniz diye
Bir hoşlanma belirtisi yok ama hazzetmeme belirtisi var gibi 😅 benim de ondan dolayı kafam karışıyor rahat olamıyorum. Bugün hiç denk de gelmedim, bakmadım da.

Üzmek istemem ama bu hikayeden birşey çıkmaz bence. Eğer ilgisi olsaydı o çikolatayı en önce sana ikram etmesi gerekirdi. Konuşmak için bir fırsattı sonuçta. Değerlendirirdi yani.

Hoşlanma belirtisi yok da tam tersi belirtiler var gibi geliyor. Hiçbir şey hissetmese kolaydı işim 😅 belki bana öyle geliyordur bilmiyorum ama anlam veremiyorum bazen. Garip hissediyorum. Ama bir insanın öyle herkese ikram edip birini geçmesi de ayıp geliyor şahsi aldım o yüzden. Bugün hiç bakmadım bile kendisine.

Bi laf atıp bize yok mu falan deseydinizya?
Yiyecek söz konusu olunca aç gözlü gibi gözükür müyüm diye düşündüm o an, laf atmadım :kk77: Normalde bir sürü erkeğin içinde okumuş ve çalışan bir insan olarak az çok alışkınım erkek hareketlerine ama bu çocuğu çözemiyorum. İş yeri olunca bir de çok çekiniyorum.

Hoşlanma belirtisi yok da tam tersi belirtiler var gibi geliyor. Hiçbir şey hissetmese kolaydı işim 😅 belki bana öyle geliyordur bilmiyorum ama anlam veremiyorum bazen. Garip hissediyorum. Ama bir insanın öyle herkese ikram edip birini geçmesi de ayıp geliyor şahsi aldım o yüzden. Bugün hiç bakmadım bile kendisine.
Bakma boşver. Havalı havalı geç git yanından. Hatta sen de onun yaptığının aynısını yap. Onun yanındakilere atıyorum ben kendime kahve alıcam, siz de ister misiniz de. Onun hiç yüzüne bakma. Kendisine teklif edilmeyince baksın öyle bön bön. :) Sinir oldum o çocuğa uyuz şey. 😡

Bakma boşver. Havalı havalı geç git yanından. Hatta sen de onun yaptığının aynısını yap. Onun yanındakilere atıyorum ben kendime kahve alıcam, siz de ister misiniz de. Onun hiç yüzüne bakma. Kendisine teklif edilmeyince baksın öyle bön bön. :) Sinir oldum o çocuğa uyuz şey. 😡
Bakmayacağım hiç bundan sonra 😅 ama denk gelirsek ortam uygun olursa laf atar bir kere şansımı denerim. Olmazsa olmaz bir daha uğraşmam hiç 😅

Daha önceleri dışarıdan sert göründüğüm için bana yaklaşmaya cesaret edemeyen insanlar vardı, sonradan öğrenmiştim. Hala sert durduğumu söylerler ama sohbet ortamında da güler yüzlü esprili ve zaman zaman gevşeğimdir 🤣 adam milletle gülüp konuştuğumu görüyor ama onun dışında onunla karşılaştığımda sert duruyorum diye kişisel alıyor da olabilir 😅
😄 son durum ne acaba merak ettim

😄 son durum ne acaba merak ettim

Ayy valla bende çok heyecanlı heyecanlı okumuştum bu konuyu yeni gelişme yokmu ya🤣🤣
Bu ara işler o kadar yoğun ki, pek ilgilenemedim açıkcası 😂 denk gelsek laf atacağım ama işyeri o kadar kalabalık oldu ki, hiçbir yerde yalnız yakalayamıyorum adamı artık 😅 mutfak hep kalabalık. Tek yakaladığım an laf atacağım 😂

Herkese merhaba :) aylar önce buraya bir konu açmıştım. Zor bir ilişkim vardı bir de üstüne babam mezheplerimizden dolayı asla izin vermem demişti. Bir süre daha şansımızı zorladık ama anlaşamamaya, daha fazla kavga etmeye başlayınca yollarımızı ayırdık. Bu süreçte yeni bir işe başladım. Yeni işime başladıktan birkaç hafta sonra ayrılmıştık. İş yerinde de insanlarla tanışınca sevgilim olduğunu da öğrenmişlerdi bir şekilde. Hani evli misin, bekar mısın, ufukta nişan düğün var mı vs sıradan sorularla öğrendiler yani. Neyse sonra ayrıldım. Konusu açılınca söyledim arkadaşlarıma, durduk yere biz ayrıldık demedim. Zaten pek böyle şeyleri konuşmayı sevmem ben.

Şimdi ben bu konuyu niye açtım oraya gelelim 😁 yaklaşık 2 aydır ofisteki birinden aşırı hoşlanıyorum. İlk başta hiç dikkatimi çekmeyen biriydi. Ayrıldıktan sonra da hiç etrafa o gözle bakmamıştım bir süre. Sonra bir gün maskesiz gördüm bir gülüşüyle etkiledi beni aniden 😅 üstelik benle arkadaşıma laf atıp gülmüştü (arkadaşım onun yakın arkadaşlarından) ama biz iş gezisinden dönmüştük ve bitik durumdaydık, direk geçip gitmiştim nasıl olsa bana demiyor aslında arkadaşıma diyor diye 😅 neden böyle yaptım bilmiyorum 😅 bu arada ikimiz de 28 yaşındayız ve bildiğim kadarıyla sevgilisi de yok.

Ofisimiz yaklaşık 40-50 kişilik. Ama birbirimizle hiç muhabbetimiz yok. Dışarıdan çok soğuk görünen ama konuşunca sıcakkanlı gelen bir insan. Fark ettiğim şey herkesle bir şekilde muhabbet ortamı oluyor konuşabiliyor ama benimle hiç konuşmadı. Genelde erkek erkeğe takılıyor zaten. Bir de aynı ortamda bulununca çok gerildiğini fark ediyorum. Mutfakta yalnızken karşılaşınca bazen bir duraksıyor. Başkasına böyle yaptığını sanmıyorum. Nadiren birbirimize günaydın, afiyet olsun deriz. Onun dışında hiç bir iletişimimiz yok. Ve sadece gözlüklerini taktığı zaman bana veya benim oturduğum tarafa bakar onun dışında hiç bakmıyor 😅 Şimdi benden mi rahatsız oluyor acaba diyorum ama bir şey de yapmadım ki. Kafam karışık a dostlar. Liseli günlerime geri döndüm. Uzun süredir aşık olmanın güzelliğini unutmuşum, içim bir kıpır kıpır oluyor ama temkinli de olmaya çalışıyorum. Ne etsem bilemedim bir de sizlere yazayım dedimm.
Şu erkeklerin utangaçlığına, aynı ofiste bile doğru dürüst insaa muhattap olmamalarına o kadar kızıyorum ki. Ne var bu kadar utangaç olacak.sözde okumuş, medeni insan bunlar. Sizinki de aynı gıcıklarxan.adam sizden hoşlanmamış sadece utanmış bence.

Şuan en güzel heyecanlı zamanları.
"İlişki" adını aldığında pek bir heyecanı genelde kalmıyor çünkü. Suanki süreçlerin tadını çıkarın bence
Bir de aynı ofiste olmanız dezavantaj.Sürekli iç içe dip dibe.
Özlemek yok.Her anını görüyorsunuz. Gizem yok.
Ofis beraberlikleri pek uzun soluklu olmuyor genelde.

Gelin güvey olmuşsunuz boş yere, ortada ne bir sohbet muhabbet var ne de somut bir adım. Herkese çikolata ikram edip sizi unutmuş olması da bunu kanıtlar nitelikte.

Back
X