- Konu Sahibi nebilimben
sagolun inşallah dedıgınız gıbı olurBende ön muhasebeciyim ofiste çalışıyorum çalışma saatlerim 8:30 19:00 arası c.tesi de yarım gün.Bende sizin gibi bazen boş kalıyorum o zamanlar da ya kitap okuyorum bulmaca çözüyorum yada kk ne takılıyorum ama bazen de çok iş oluyo yoğunluktan burda arkadaşlarımı özlüyorumm @tubbb ne güzel dimi çalışma saatleri h.sonuda yok üstelik
Ben üstelik tekim ofiste benimde patronum çok iyi bir insan aile şirketi zaten oğlu ile birlikte yürütüyorlar ilk görüşmeye geldiğimde zaten patronum çok bi işin olmaz fatura kesersin telefonlara bakarsın bir de siparişleri programa girersin o kadar sıkıldığında pc de takılabilirsin biz sana karışmayız demişlerdi hatta ücreti de 1000 den azdı ama bende zaten paranın önemli olmadığını ve ne zamandır iş aradığımı söylemiştim.6 aydır çalışıyorum 2 ay öncede maaşımı aldım baktım ki her zamanki verdiğinden bir miktar fazla dedim sanırım yanlış verdi gittim dedim ki .... bey fazla vermişsiniz yok kızım artık o kadar vericem sana dedi dedim teşekkürler ama hiç gerek yok sağolun yok yok ben öyle istiyorum dedi bende daha karşı çıkamadım ve teşekkür ederek kabul ettim.Benimde fazla işim olmuyo ama patronum çalışanlarımız vs.. o kadar iyiler ki tıpkı bir aile ortamı burası akşam eve geldiğimde sabah olsada gitsem diyorum :) o derece mutluyum boş zamanlarım olmuyo mu oluyo bende ilk zamanlar sıkılıp ya ben bişey yapmıyorum hani para da veriyolar ama bir işe yaramıyorum sanki böyle oturup diyordum ama sonradan alıştım onlar da hiçbir zaman şikayet etmediler benden sağolsunlar. Sende zamanla alışırsın umarımHakkında hayırlısı olsun inşallah
ya bana da bıse dıyen yok patronum ıyı ama ben kotu hıssedıyorum
ve patron yanımıza geldıgınde sıkılıyorum bıse yapmadan durdugum ıcın