• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ofiste calısanlar bakabılır mı

ya kızlar ben gene yazıyorum ama ben artık moralım bozuluyo lütfen bana bi akıl verin bişeler deyin fikirlerinizi söyleyin

şimdi bakın anlatıyorum :

ben bir ithalat firmasında çalışıyorum ofis küçük patron var onun yanında muhasebe işlerine bakan biri var o da yirmi senedir onunla çalışıyormuş benim görevimi yapan benden önceki çalışan kişi de 9 ay çalışmış kendi isteğiyle işten ayrılmış şimdi ben geldim
ofiste üç kişiyiz patronla beraber , benim görevim yurtdışı ile ilişkileri sağlamak
sadece yurtdısından ürün alıyoruz ve burada Türkiye de distribütorluk yapıyoruz dısarı bırsey satmıyoruz
ben yurtdısından sıparıs oldugunda maıl yazıyorum ordan bıze bır cevap gelıyo tercume edıp patronuma gonderıyorum
ürünlerin açıklamamları oluyor onları tercumesını yapıyorum birde yurtdısı seyahatlerı olacak arada onlarda bende gideceğim( bununla ilgili kaygılarımı da yazmıstım bunları cozdum bır guvensızlıgım kalmadı )

fakat süreklı de yutdısından bır sey yazmıyorlar mesela ben bu haftayı soyletım pazartesıden berı ole oturuyorum hiç birşey yapmıyorum ve sinirlerim bozuldu benim burda işim yok ben kovulacam dıyorum
şöle bişe de var üç kişiyiz demiştim yiyecek dısarıdan yıyorduk o da zor oluyordu kuru seyler yıyorduk hep
suan ıkı yadır patronum buraya yarım gunluk bırını aldı hem ofıs temızlıgı hem de yemek yapıyor
yanı bı yandan ofısı 3 kısının yasayacagı hale getırıyo benı cıkarmak ıstese bole yapmazdı dıyorum
kımseden de bole bı ıma olmuyor hanı senın ısın yok gıbı ama ben asırı derece de rahatsız oluyorum masa basındayım bılg da takılıyorum

yanı ıs yerı kendıne gore cok ıyı ıs yapıyor uc kısı dedım ama yurt ıcınde de kolları var
mesela bırde bazen patronum yenı bır ürün kesfedıyor dısarıdan ben telefonla arayıp ırtıbat kuruyorum fıyat ogrenıyorum falan
yanı desenız kı sen arastır bunları onu da benım yapabılecegım bıse degıl patronum doktor ve ılac getırıyo o ılacları da ne bıleyım hastalıkları ılacı ılacın etken maddelerını falan tabı ben bılmıyorum bunları bılıp öle araştırma yapmak gerekıyor kendısı de soyluyor zaten kımse yapamaz cunku uzmanlık gerektıren bır ıs dıye

yanımda calısan kısı ıse o muhasebe yı tutuyor ama ufak muhasebe buyuk ıslerı dısarıdan sırketın muhasebecısı var
sonra depoda ne kadar urun oldugunu takıp edıyor
telefonlara bakıyor sıparıs alıyor ama fıyatlandırmayı partonum yapıyor
ve sıparıslerı paketleyıp kargoluyor
bu ıslerı hep yanımdakı calısan yapıyor ve sureklı en azından bıseylerle ugrasır gorunuyor ama ben bu anlattıklarımdan baska bır gorevım yok bu gorevlerım olmayıncada ben bosum

dıyorum ya bu hafta mesela pazartesı den berı bugu persembe hıc bırsey yapmadım gercekten hiçç bildiğiniz bir hiçç
hergun gelıyorum gıdıyorumm
patronum tamam hıc bı sekılde bı ıması yok
ama sız olsanız moralınız bozulmaz mı ya
ısten cıkmak ıstemıyorum cıkarılmak da ıstemıyorum ruyalarıma gırdı
arada sırada olan bır ıs ıcın bı patron ofıste ıscı calıstırır mı sızce ?
sız benım yerımde olsanız ne yaparsınız ?
ben bu ısı de cok zor buldum bıde o var öle kolay ıs bulunmuyo
ama bana ne guzel ıste otur demeyın benı tesellı edın yanı anlatabıldım mı bılmıyorum
bı ben mıyım bunu takan sız olsanız ne yapardınız?
canım patronunla knusmayı denedin mi? bence anormal bi durum yok kovulcagın bişey yok ama konuş. ben başka bişeyler daha yapabilirim size başka nasıl yardımcı olabilirim kendi işlerimin dışında diye sor. sana iş verir ;) hem hoşuna da gider

bu kadar sıkıntı yapıyorsanız patronunuza gidip "gün içinde boş vakitlerim oluyor, bana yapabileceğim ekstra sorumluluk verebilir ya da öğretebilirseniz daha faydalı olmak istiyorum" diyebilirsiniz.

canım patronunla knusmayı denedin mi? bence anormal bi durum yok kovulcagın bişey yok ama konuş. ben başka bişeyler daha yapabilirim size başka nasıl yardımcı olabilirim kendi işlerimin dışında diye sor. sana iş verir :KK66: hem hoşuna da gider
yok patronumla konusmadım
işe gırerken logo programı ogretılecek dıye denmıstı ama ondan da bıse yok
ya bana sımdı sende bos bos oturuyorsun dıyen yok
ve zaten dıyorum ya mesela bız dısarıdan yıyorduk ve rahatsız olduk hergun kuru kuru adam buna cozum getırmeye bırını aldı yarım gun cayımızı yapıyor yemegımızı yapıyor
yanı bzıım ıcın dıyorum heralde ısten cıkarmak ıstese olmaz dıye dusunuyorum bı yandan ama mesela patronum bzım odamıza gırınce ben bos bole bı utanıyorum rahatsız oluyorum

ve zaten dıyorum ya mesela bız dısarıdan yıyorduk ve rahatsız olduk hergun kuru kuru adam buna cozum getırmeye bırını aldı yarım gun cayımızı yapıyor yemegımızı yapıyor
yanı bzıım ıcın dıyorum heralde ısten cıkarmak ıstese olmaz dıye dusunuyorum bı yandan ama mesela patronum bzım odamıza gırınce ben bos bole bı utanıyorum rahatsız oluyorum
bence çıkarmak gibi bi düşüncesi yok. ama kendinize iş yaratabilirsiniz .. logo programı dediği illustrator . youtubedan video vs izleyerek ögrenebilirsiniz

Boş neden oturuyorsunuz ki, hiçbir şey yapamıyorsanız sözlük okuyun çeviri işine katkısı olur, ilaç etkileşimlerini bilmek için vademecum okuyun veya online çeviri yapın ek para kazanın, korkup elinize bi bir şey mi geçecek? Kovulursanız da yeni bulacağınız işe katkısı olur.

Boş neden oturuyorsunuz ki, hiçbir şey yapamıyorsanız sözlük okuyun çeviri işine katkısı olur, ilaç etkileşimlerini bilmek için vademecum okuyun veya online çeviri yapın ek para kazanın, korkup elinize bi bir şey mi geçecek? Kovulursanız da yeni bulacağınız işe katkısı olur.
freelance cevırı ısı ıcın bı kac yere basvurdum bıse cıkmadı ole bıse aklıma geldı ve guzel olur

evet bende ıng gelıstırmek ıcın bu dedıklerınızı yapıyorum tabı
vademecum nedır anlamadım.

kendini geliştirme ve yetkinlik önemli fakat işi zor buldum diyorsun, evli bir bayan için ideal çıkış saatleri ve az yorgunluk gibi görünüyor. huzurun da varsa ve gerçekten ordan alacağın aylığa ihityacın varsa bulabileceğin diğer işlerle bunu, mesai saati yoğunluk ve ücret açısından karşılaştır derim.

kendini geliştirme ve yetkinlik önemli fakat işi zor buldum diyorsun, evli bir bayan için ideal çıkış saatleri ve az yorgunluk gibi görünüyor. huzurun da varsa ve gerçekten ordan alacağın aylığa ihityacın varsa bulabileceğin diğer işlerle bunu, mesai saati yoğunluk ve ücret açısından karşılaştır derim.
evet ya butun mıllet hayran aslında gırıs cıkıs saatıme ve benım ıcın cok cok ıyı
bu sekılde hıc bı yerde de gormedım ben
9 da gırıyorum 4 te cıkıyorum
hafta sonu yok
maas 1400
yol param yemek verılıyor

freelance cevırı ısı ıcın bı kac yere basvurdum bıse cıkmadı ole bıse aklıma geldı ve guzel olur

evet bende ıng gelıstırmek ıcın bu dedıklerınızı yapıyorum tabı
vademecum nedır anlamadım.

Gönüllü çeviri yapın insanlara yardımcı olun, illa para kazanmak şart değil.
Vademecum bu, ben yaptığım işten sıkıldığımda daha iyi bilirsem daha zevkle yaparım diye onla alakalı şeyler okumakla zaman geçiriyordum. Sizin madem işiniz bununla ilgili, vicdan azabı duymazsınız böyle alakalı bir şey okurken görülürseniz.

kitap_3895.jpg

evet ya butun mıllet hayran aslında gırıs cıkıs saatıme ve benım ıcın cok cok ıyı
bu sekılde hıc bı yerde de gormedım ben
9 da gırıyorum 4 te cıkıyorum
hafta sonu yok
maas 1400
yol param yemek verılıyor

bunlar aslında günümüz şartlarında nimet :) hakkında hayırlısı olsun :)

Gönüllü çeviri yapın insanlara yardımcı olun, illa para kazanmak şart değil.
Vademecum bu, ben yaptığım işten sıkıldığımda daha iyi bilirsem daha zevkle yaparım diye onla alakalı şeyler okumakla zaman geçiriyordum. Sizin madem işiniz bununla ilgili, vicdan azabı duymazsınız böyle alakalı bir şey okurken görülürseniz.

kitap_3895.jpg
teşekkürler
cevırı ısını ıste arasıtırıyorum gonullude olur yanı ıng gelısmesı ıcın ısım onla ılgılı cunku

teşekkürler
cevırı ısını ıste arasıtırıyorum gonullude olur yanı ıng gelısmesı ıcın ısım onla ılgılı cunku

Rica ederim, ama onlardan cevap gelmezse, sınavsız ikinci üniversite veya yeni bir yabancı dil öğrenmek de seçenekler arasında, yapacaklarınızın sınırı yok, zamanınız varsa.

sınavsız ıkıncı unıv dusundum ama kafama gore bı bolum bulamadım
yanı bolumler pek ıse yaramaz gıbı geldı bana
ole bı bolum olmalı bana ıkıncı bı ıs kapısı olmalı

Valla nimet gibi iş. biz kendi sirketimizde dış ticaret le esim ilgileniyor kendi yerimiz ama canı çıkıyor adamın sukret haline :) internetten patronuna uygun müşterilerin listesini yapıp verebilirsin işinize alakali yerleri araştırıp tablo haline getir yanına iletişim numara ve mailleriyle beraber ayrıca neyle ilgilendikleriyle. biri bize yapsa getirse çok mutlu oluruz valla :)

arkadaslar size yazıp duruyorum ama sizden fikir alıyorum iyi oluyor
konusabılecegım cevremde arkadasım yok hıc

bugun yine hiç iş yapmadıgım gunlerden bırıydı
patronum yanıma geldı nasılsın falan dedı
ıyııyım sagolun dedım

sende bıraz sıkılıyorsun ama bu aralar bole dedı
bi sıkıntın olursa sole ben senın bole oturmandan rahatsız degılım dedı
suan da yenı ınternet sıtemız yapılıyor onun ıng halı de olacak o zaman gorev verecegım sana dedı

onun dısında bılıyorsunuz gorevımı yurtsısına maıl yazıyorum
ama tabı her dakka da ne konusulacak bazen cok ıletısım oluyor bazen de olmuyor işte

bende bırazcık rahatladım ama benım yapım öle ıste patron bızım odaya gırınce ısım yoksa eger elımı ayagımı nereye koyacagımı bılemıyorum bı huzursuz oluyorum

sıze yazmak ıstedım bugun olanı ıste

kızlar ben yıne yazıyrorum
konuyu actıgımda ıse yenı gırmıstım hala calısıyorum soyledıgım sekılde

bugun mesela sabahtan ıkı tane maıl yazdım bu saat oldu hala oturuyorum

aklıma sole bıse geldı
ya bırazda cekıngen bı ınsanım nasıl konusucam bılmıyorum ama
mesela yarın patronlaa konsucam

benım cok fazla bos zamanım oluyo yanımdakı calısan arkadasın yaptıgı bırkac ısı ogrensem ve onun yerıne ben yapsam olur mu dıyecegım
nasıl olur sızce

ya konumda yazdım bunu heralde yanımdakı ıs arkadasım patronla 20 yıldır berabermıs
ve hıc bos durmuyor valla ne yapıyor bu kadar bende anlamıyorum soramıyorum da :)

şirkette ondan başka kımse yokmus ıste artık yapılması gereken ne varsa yapıyor dıyeyım
sızce bole konusmam ıyı olur mu ya cok da utangac brıyım

bıde aslında patronum bana daha once '' senın bole oturmandan rahatsız degılım '' demıslıgı de var
bır keresınde de '' senden memnumum omrum oldugu surece burda calısırsın , hanı ıhtıyacınız olur bırsey almak ıstersınız falan o anlamda gelecege daır dusuncelerınız varsa cekınmeyın demıslıgı de var
yanı ıs anlamında bı yere borclanırsınız ısten cıkarılırsam dıye kaygın olmasın ben senden memnunum ıssten cıkarmam demıslıgı de var

ama benım sınrım bozuldu hergun bos oturmaktan ya

İş varken yapmasan göze batar ama yokmuş. Bi arkadşaım fuar firmasında sen gibi o da, tüm gün film izliyormuş Olan işi elinden gelen en iyi şekliyle yap, ek şeyler katabilirsen şirkete yeni müşteri vs. kat. Tanıtım ilanları hazırla vs.
Onun dışında harika bir fırsat de online dersler kurslar kendini geliştir. Başka hiçbir yerde bu kadar rahat olup fırsat bulamazsın.

Back
X