ofiste lavabo sorunu

Filmlerdeki gibi saksılara yaparlardı herhalde.

Şaka bir yana,milletin idrar yolu denetimi ona mı kalmış ?

Filmlerdeki gibi saksılara yaparlardı herhalde.

Şaka bir yana,milletin idrar yolu denetimi ona mı kalmış ?

Demi lisam , her yola engel koyar olmuşlar..

Bu adamın aramaları sizin sürekli wc de olduğunuz vakitlere denk geliyor olması da dikkatimi çekmedi değil
Ya gerçekten dediğiniz gibi siz fazlasıyla wc ye çıkıyorsunuz, bu duruma laf etmek kimseye düşmez..
Ya da adam kasıtlı olarak o zamanlarda arıyor, kız da bile bile sürekli sizin orda olduğunuzu söylüyor. Gerçi doğruyu söylemiş , ama sürekli bunu söylerse azar işiteceğinizi tahmin etmesi gerekirdi..

Şuan da meşgul , bir müşteri ile görüşüyor vs . de dese sizi o durumdan anlıkta olsa kurtarırdı..

Evet ben fazla cikiyorum guya uc kerede lavaboda denmis dedimya ne yapayim bu meret tutulmuyorki kizin aklina gelmemistir oyle demek hatta diger arkadas dedi keske idare etseydin diye ses cikarmadi

Ay seni en iyi ben anlarım ya just nerde dediler mi cevabı vardır wc esprisi yapılır hep Ama neden böyle oluyor anlamıyorum ki

üşüttüğümde bende çok sık giderim..işyerlerindede malesef dikkatt çekiyo
paydos zamanlarına getirmee çalışın ve üşütmeyin ben ayagımı üşüttüğümde çok çişim gelir

Ben de o tabir-i caizse ki bence caiz ''sidiklilerdenim''...
Yapacak bir sey yok, yapi meselesi...
Konuyu uzatmayin, soyliyeceginizi soylemissiniz, kiz da olani soylemis, mudur ne derse desin, alinmasin...

Bende wc cok sık giderim gunde 20 yi bulur yani.Allahtan patron bisi demiyor ama ben cok sıkılıyorum su icmiyorum bu kadar.ben p.tesi doktora gidicem bence konu sahibi gitsin cunku bizim durumumuz normal degil.

doktormu aklıma gelmedi cidden..

bu bir raatsızlık olabilirmi??
Şeker rahatsızlığı olanlar çok sık tuvalete çıkar,şeker hastalığının bir belirtisidir çok sık tuvalete çıkmak,tabi başka belirtilerde vardır.Sık sık acıkmak,çabuk susamak,ayak yanması ve uyku problemi diğer belirtilerde.

yok herhangi bir sıkıntım yok sağlığım gayet iyi.
ha stresten geliyor deseler inanırım çünkü bayağı stresli işim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…