- 1 Mart 2020
- 64
- 43
- 3
- 33
Merhaba arkadaşlar yaklaşık sekiz aydır bir hastanenin muhasebe kısmında çalışıyorum, muhabese müdürümüz erkek ve iki kız daha var çalışan hepimiz aynı odadayız. Kızlardan biri müdürün sevgilisi diğer kızda sevgilisinin çok yakın arkadaşı. Dün sabah ekrandaki hastaların bitmesi konusunda müdür uyardı benim baktığım hastalar üç bin beşyüz iki kızında toplamda bin kadar bende müdüre döndüm müdür bey benim baktığım hasta sayısı fazla arkadaşların işi bitince bana yardım edebilirler mi dedim müdürde zaten size bölüme ayırmadım hepiniz bitirmeye bakın dedi. Bu arada ben ayaktan hastaları yapıyorum onlar yatan. Kızlara daha önce söylediğimde bizim ekranımız bitmiyorki sana yardım edelim dediler. Neyse sonra kızlardan müdürün sevgilisinin abisi gelicekmiş bana döndü x branşın drsi burdamı sorsana dedi aradım sordum kapattım üzerine tekrar ara müsait mi randevu al dedi hayırda diyemedim aldım ama çok abes geldi çok sinirlendim. Sonra ben lavaboya gittim geldim baktım üstlerini giyiniyolar ve bana birşey demediler gittiler müdür bey nereye gidiyolar dedim taksit ödemeye dedi ikisi birden ve o yoğunlukta yönetim iş beklerken banada döndü sen hızlı hızlı yap dedi. Hasta hizmetleri müdürü bu arada müdürle kızın ilişkisini biliyor kızlar nerede diye sordu müdürde bankada dedi ctesi saat dörtte banka açık mı diye bile sormadı. Sonrasında kızlar müdür ve hasta hizmetleri müdürüne dışardan yemek söylemişler. Müdürün sevgilisinin yakın arkadaşı beni aradı x yerden aradılar yarım saat olmuş duymamışım yemek gelmiş acil al onu diye telefon açtı sinirlendim ama nasıl sinirlendim anlatamam kartı aldım yemeklerini getirdim iki müdürde sordu noldu kim canını sıktı senin diye ama gülerek bende kendimi ne kadar sıktıysam ağladım tutamayıp iş stresi diyip kapattım. Kızlar aradan 1.5 saat geçti geldiler telefon açıyoruz niye bakmıyosun dediler sinirlerim gerildi kendimi iyi hissetmiyorum dedim. Sevgilisinin arkadaşı sende başka birşey var dedi. Biraz zaman geçti sen müdüre niye sabah diyosunki arkadaşlar yardım etsin diye biz sana zaten yardım ediyoruz bizim bitmeden çıkacağımızı düşündüğün için mi böyle yapıyosun dedi bende sen defalarca bizim ekranımız bitmiyo o yüzden yardım bekleme diyen birisin dedim oda bugün bakmamızı istediği şey farklı dedi gün sonunda onca hastayı tek başıma yaptım yaptıktan sonrada ptesiye kadar zamanınız var demeye getirdi ve onların o kadar hastası bitmedi. Çıkarken m sevgilisinin arkadaşıyla aynı güzergahtan gidiyoduk beni bekledi çıkarken ki bende keşke onunla gitmeseydim dedim işte benim aptallığım minibüse bindik hemen yerime ücreti ödedi sonra sen kendini çok kasıyosun filan dedi konuşmaya çalıştı. öylece bir günüm daha zehir oldu ve artık işe giderken ayaklarım geri geri gidiyo ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım gece bile kesik kesik uyudum fikirlerinizi önerilerinize çok ihtiyacım var teşekkür ederim şimdiden yorumunlarınız için.