• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ofiste lavabo sorunu

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
merhaba arkadaslar..

ya ben çok sık lavaboya gidiyorum cuma günü bir olay oldu çok canım sıkıldı.:31:
müdür bey beni arıyor sekreter kız lavaboda diyor
sayın müdürün verdiği cevap zaten sürekli lavaboda:26:

geldim sekreter sizi müdür bey aradı ben lavaboda diyince böyle dedi dedi.:14:

çok sinirim bozuldu bugünde müdüre böyle demişsiniz yani sorunsa maasımdan kesersiniz dedim
çok sinirlendi pazartesi sekretere çıkısacak söylemeseydim iyidi ama dayanamadım :ssz:

adım dedikoducuya çıkacak şimdi pazartesi nasıl davranmalıyım bilmiyorum kızıda üzmüş olacağım:31:

ya ne yapayım bu meret geliyor altıma yapamamya :9:

Valla ben de çok sık giderim :)
Hatta okuldayken gün içinde sırf bu yüzden doğru düzgün su içmemeye özen gösteririm.
Bir de su içsem halim nice olur :)

Bence burda hatalı olan müdürün.
Ona neymiş de zaten hep orda diyor.

Kıza da sana söylediği için sinirleniyorsa,
zeytinyağı gibi üste çıkıyor demektir :)

Son düzenleme:
Valla ben de çok sık giderim :)
Hatta okuldayken gün içinde sırf bu yüzden doğru düzgün su içmemeye özen gösteririm.
Bir de su içsem halim nice olur :)

Bence burda hatalı olan müdürün.
Ona neymiş de zaten hep orda diyor.

Kıza da sana söylediği için sinirleniyorsa,
zeytinyağı gibi üste çıkıyor demektir :)

suda çok içmiyorum ama gidiyorum yani yalanmı söyleyeyim şimdi:9:
canım evet hatalı böyle bişey söyleme hakkı yok ama şimdi kızı azarlıyacak.
sırf kız yüzünden susayım dedim olmadı kendimi dedikodu yapmış gibi hissediyorum:14:

Eğer sizi arayıp yerinizde bulamaması çok oluyorsa söylenebilir müdürünüz. Sizin için söylemiyorum ama bunu bahane olarak kullanabilecek veya "tuvalete gidiyorum" deyip kaytarabilecek çok insan var.
Bir de tam denk gelmiş bir şeye ihtiyacı varken sizi bulamamışsa "devamlı tuvalette zaten" demiş olabilir.

Bencede hatalı olan kız değil müdürün. Pazartesi kıza dersin. Müdüre kızınca ağzım dan kaçtı dersin.

Bende sık gidiyorum napiim. Boşver iyi demişsin.

Eğer sizi arayıp yerinizde bulamaması çok oluyorsa söylenebilir müdürünüz. Sizin için söylemiyorum ama bunu bahane olarak kullanabilecek veya "tuvalete gidiyorum" deyip kaytarabilecek çok insan var.
Bir de tam denk gelmiş bir şeye ihtiyacı varken sizi bulamamışsa "devamlı tuvalette zaten" demiş olabilir.

kaytaarmadığımı onun için gitmediğimi bilmesi lazım 7 senedir aynı işyerindeyim ben

Cok guldum yahu :)
Isini aksatmadigin surece patronuna ne senin lavabon. Bence patronun o ara biseye kafasini takmis acisinida sana cikartmis, baska mantikli aciklamasi yok gibi. Bosver anacim kendini sıkma git gidebildigin kadar. :) buarada dedikoducu sen degil o sekreter kiz oluyo cunku haber tasiyan o sende hakkini aramissin dobra dobra.

Cok guldum yahu :)
Isini aksatmadigin surece patronuna ne senin lavabon. Bence patronun o ara biseye kafasini takmis acisinida sana cikartmis, baska mantikli aciklamasi yok gibi. Bosver anacim kendini sıkma git gidebildigin kadar. :) buarada dedikoducu sen degil o sekreter kiz oluyo cunku haber tasiyan o sende hakkini aramissin dobra dobra.

bende güldüm ama sinirim bozuldu adam resmen sidikli demiş:9:

mevzuya bak ben keyfimden gitmiyorum demek zorunda kaldım adama:14:

Patron dedikodu yapıyor , sekreter laf taşıyor, ikiside suçlu bence . Yani şu laf taşıyan insanlarıda anlamıyorum. Ya susacaksınız içiniz içinizi yiyecek ya gidip patrona söyleyeceksiniz sekretere kızacak her türlüsü zarar.

Son düzenleme:
bende güldüm ama sinirim bozuldu adam resmen sidikli demiş:9:

mevzuya bak ben keyfimden gitmiyorum demek zorunda kaldım adama:14:

Diyelim ki adam prostat hastası, ve sık sık wc ye gitme gereksinimi duyuyor..
Böyle olmuş olsa idi ne yapardı, veya varsa onun üstleri , çok wc ye gidiyorsun diye laf söyleseydi , tepkisi veya düşüncesi ne olurdu.. ?
Bu lafı işittiğinde ,bu adam ne hissederdi.. ?

Bir düşünsün bakalım , sonra size ona göre laf söylesin :)

Patron dedikodu yapıyor , sekreter laf taşıyor, ikiside suçlu bence . Yani şu laf taşıyan insanlarıda anlamıyorum. Ya susacaksınız içiniz içinizi yiyecek ya gidip patrona söyleyeceksiniz sekretere kızacak her türlüsü zarar.

ya evet söylemeyecektim ama sinirim bozuldu
şimdi kız üzülecek ona canım sıkılıyor

Diyelim ki adam prostat hastası, ve sık sık wc ye gitme gereksinimi duyuyor..
Böyle olmuş olsa idi ne yapardı, veya varsa onun üstleri , çok wc ye gidiyorsun diye laf söyleseydi , tepkisi veya düşüncesi ne olurdu.. ?
Bu lafı işittiğinde ,bu adam ne hissederdi.. ?

Bir düşünsün bakalım , sonra size ona göre laf söylesin :)

oooo öyle düşünseler zaten sıkıntı kalmazki..
gidiyorum evet ama cidden geliyor ne yapayım yani..

oooo öyle düşünseler zaten sıkıntı kalmazki..
gidiyorum evet ama cidden geliyor ne yapayım yani..

Bu düşünce akıllarına gelmiyorsa, siz getirin.. Ne kaybedersiniz ki..
Ben sizin yerinizde olsam çatır çatır konuşur , bu durumu varsayıp ona göre hareket etmelerini söylerdim..
Sonuçta ihtiyaç meselesi..

Bu düşünce akıllarına gelmiyorsa, siz getirin.. Ne kaybedersiniz ki..
Ben sizin yerinizde olsam çatır çatır konuşur , bu durumu varsayıp ona göre hareket etmelerini söylerdim..
Sonuçta ihtiyaç meselesi..

dedim belki raatsızım belki sıkıntım var siz nasıl böyle konuşabiliyorsunuz diye

hala kıza kızıyor güya kız bana güvenip söylemiş ben güveni sarsmışım
söylemesin bana kimse bişey dedim

Back
X