- 10 Eylül 2011
- 5.614
- 22.510
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Topluma ayak uydurmayan, yanındaki insanlara saygı duymayan bencil,goz gore gore kul hakkına gıren bu tipleri Allah ıslah etsin.
Heryerı ara arayabılecegın, elbet bir yerden cevap alırsın.
Arkadasın gıbı korkaklar da su hayatın tadını alamadan geberip gidecekler boyle sinik yasadıkları surece.
Kendi hakkını kendın ara, pes etme.
Ofis içinde içiyorsa gerekli yerlere şikayet edin para cezası var diye biliyorum.
Birkaç gün üst üste rapor alın o zaman daha yapamaz diye düşünüyorum.
ill-k bişe demedim zaten çok fazla emekli olucam 1 hafta idare et dedi çünkü ama sonra emekli olmaktan vazgeçti. Amirler de emekli olmasın diye bişe demez çünkü bir iş var ve ondan başka yapacak kimse yokmuş.Keske önce güzel bir uslup ile rahatsizliginizi birebir şekilde söyleseydiniz .. boyle insanlarda saçma sapan bi şekilde ego derdi oluyor herkesin ortasinda sertçe uyardiysaniz git kime şikayet edersen et diyip daha çok icmeye devam etmıştır ..
Ama bireysel olarak da düşüncem, ilk uyarıda sertçe uyarilmayi hak etmiyor hic kimse. Biri bana ilk uyarısını sinirli ters sekilde yapinca aksine gitmek geliyor icimden
Ust amir de hıcbısey demiyor muya kamuda üst amire şikayet dışında yapacak birşey yok malesef. Araştırdığım akdarıyla bir de sigara ihbar hattı var ancak onun da içerken yakalaması gerekiyormuş.
ya bu onlardan bile büyük 63 yaşında yaşından dolayı bişe demiyorlar..Ust amir de hıcbısey demiyor mu
fotoğrafı ispat olarak kabul ediyorlar mı ?alo tütünü arıycaksın mesai içinde gelecekler ya da foto çekip ihbar edebilirsin
Çok üzgünüm ya eger üstleri koruyor ise, kendi de belli ki cok anlayışsız bi insan, hiç bişey olmayacak o adama..ill-k bişe demedim zaten çok fazla emekli olucam 1 hafta idare et dedi çünkü ama sonra emekli olmaktan vazgeçti. Amirler de emekli olmasın diye bişe demez çünkü bir iş var ve ondan başka yapacak kimse yokmuş.
Yasa duyulan saygıdan tiksiniyorum.ya bu onlardan bile büyük 63 yaşında yaşından dolayı bişe demiyorlar..
Yasa duyulan saygıdan tiksiniyorum.
Ondan Kucukler yasına saygı duyacak ama o kimsenin saglıgını onemsemeyecek ve saygı duymayacak oyle mı? İslerine baksınlar.
Ben tıryakıyım, bır bucuk paket falan iciyorum gunde son zamanlarda.
Dısarıda bır yerde dahi olsam sigarayı yakmadan once ıce bılıyor muyuz diye soruyorum
Aman acık hava ıcılır heralde dıyıp yakmıyorum.kaldı ki kapalı alanda bunu yapmaya asla hakkım yok, Kımsenın yok
Cok sınır oldum adama ve goz yumanlara.
Dunya boyle insanlar yuzunden degıl, onlara goz yuman susan korkan tipler yuzunden berbat bir yer.
Uc kısı birleşip rahatsız oldugunu dile getirse adam sinecek ama, herkes ya emekli olursa ya bilmem ne olursa kafasına gırmıs susuyor.
İnsallah halledersin.
Iyyy,nasıl kendını onemlı hissettirdilerse bahcede otururum dıyıp tehdit edebiliyor tipe bak.Ben sigara tirkakisiyim o zaman hep bahçede otururum odaya çıkmam bile diyor, inan ben de tiksindim iyice psikolojim bozuldu.
Zaten normal biri değil konuşarak bir yere varamıyosun sadece başın ağrıyor...
ya bu onlardan bile büyük 63 yaşında yaşından dolayı bişe demiyorlar..
Iyyy,nasıl kendını onemlı hissettirdilerse bahcede otururum dıyıp tehdit edebiliyor tipe bak.
Igrenc bırı.
Bahcede oturana maas verilmiyor, ısterse gıtsın cehennemde otursun oksijen israfı
Adamı fazla sımartmıslar.
Tek sıkıntın tek olman, uc dort kısı olup sikayet etseniz mecburen ses cikarmak zorunda kalacaklar ama herkes susmus.
İsin zor gercekten, umarım halledersin.
2 yıl az değil işte üstelik çok naifsiniz o yaşlı kurt korkar mıİki yıl sonra emekli olacak mecbur
Korkutun
Her gün sigaradan ölenleri anlatın
Haber açın okuyun ona da x bey duydunuz mu böyle olmuş deyin ne zaman sigara yakarsa
Zehir edin içtiği her sigarayı
benim başıma gelmişti müdür fosur fosur içerdi, ondan gören memurlarda ..öyle ricadan falan kimse anlamadı, hastaneye kaldırıldım yine kimse anlamadı(alerjik astım) en son bir cinnet herşeyi çözer gerçek oldu, amirinden memuruna herkesin içinde bağırıp bir daha kimsenin içtiğini göreyim fotografını çekip kaymakamlığa şikayet etmezsem hepinize disiplin cezası yağdırmazsam kalliope demesinler. Başka zaman yok biz bir aileyiz vs vs dersiniz, aile maile değilim hiçbirinizle umrumda değilsiniz artık dedim bir daha kimse sigara içmeye cesaret edemedi, Cidden yapıcaktım yanlız, blöf olmadığını anladılar cinnetimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?