ofiste sigara içen müdür

Cimer’e yapılan şikayetler hangi kurumu ilgilendirirse o kuruma yönlendirilir. Yani size cevap veren yine kurumun amiri oluyor maalesef. Ayrıca şikayet edenin herbir bilgisi görülebiliyor. Bir de bu yüzden amirle papaz olursunuz.
Örneğin Ezine ilçe özel idareyi şikayet edeceğim. Başvuru Ankara’ya düşer. Ankara bakar adres neresi, Çanakkale’ye gönderir, Çanakkale de adrese bakar ezine kaymakamlığına gönderir, ezine yazı işleri bakar hangi kurum, ilçe özel idareye gönderir. Sonuç: cevap veren yine Ezine ilçe özel idare olacak.

Amir/memur ilişkilerinde en etkili çözüm ya il müdürüne söylemek -ki o da müdürünü korur- ya da direkt olarak Kaymakam’a çıkmaktır.
evet cimer şikayeti direkt ilgili kişiye gidiyor

bu sabah kavga ettik artık yine yanına gelen yancı pislik de içiyordu sabah odaya girdiğimde ben de kabga çıkardım bir de git şikayet et diyor yine şaka gibi 63 yaşında insan

artık sinirden ağlıyorum arkadaşlar ben bununla çalışmak istemiyorum hiç mi yapcak bişe yok

gittim söyledim bir üst amire konuşucam dedi ama ben tiksiniyorum bu kişiden artık mesele sigaradan çıktı

Back
X