- 19 Ekim 2009
- 1.956
- 2.524
- 333
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
ceza alır nasıl korkmaziyi de bundan korkmaz ki , ayrıca fotoğraf delil kabul ediliyor mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ceza alır nasıl korkmaziyi de bundan korkmaz ki , ayrıca fotoğraf delil kabul ediliyor mu ?
tamam diyor alırım cezamı sonra hep bahçede otururum bir de nası kanıtlıcam içtiğiniceza alır nasıl korkmaz
fotograf ile kaymakamlığa şikayet ediceksiniz hem disiplin hem para cezası alıcaktamam diyor alırım cezamı sonra hep bahçede otururum bir de nası kanıtlıcam içtiğini
Müdür madem, otursun bahcede. Kimse dokunmasın ona, imza olursa gelir atar gider.tamam diyor alırım cezamı sonra hep bahçede otururum bir de nası kanıtlıcam içtiğini
De tabi.halbuki işe yarar biri de değil biliyo musun aslında koyunun olmadığı yerde keçi abdurrahman çelebi hesabı ...
yarın diğerine de diycem sen ne ikiyüzlü insansın diye şu an çok sinirlendim![]()
fotograf ile kaymakamlığa şikayet ediceksiniz hem disiplin hem para cezası alıcak
fotoğraf delil kabul ediliyor mu ?Siz tütün hattini arayin saglik müdürlüğüne de şikayet edin cezasi büyük
Bir de gözlemleyin kac dakikada bir sigara yakıyorsa arayin sorun ne zaman gelirsiniz diye. Fotoğraf çekip şu dumansiz hava sahası sitesine girip sikayet edin. Zaten koku da siniyordur odaya.
edilirfotoğraf delil kabul ediliyor mu ?
sigara ihbarı dahil mi onaHES uygulamasina ihbar bolumu eklemisler. Cekin fotograflarini caktirmadan. İhbar edin zaten ihbarcinin adi soyadi gizli kaliyormus. Alsinlar 900 to cezayi gorurler o zaman
Dumansiz hava sahasi sitesinde foto ekleme bolumu vardi diye hatırlıyorumfotoğraf delil kabul ediliyor mu ?
2 yıl az değil işte üstelik çok naifsiniz o yaşlı kurt korkar mı
ben zaten yaşadım yeter diyor, sigara koronayı öldüüryormuş diyor![]()
Korkmasalarda söz uçar yazı kalır..yazı ile yapın şikayetinizi. Takip edin.illa ilgilenen oluriyi de bundan korkmaz ki , ayrıca fotoğraf delil kabul ediliyor mu ?
Korkmasın bıksın
Her sigara yaktığında yapın aaa ömrünüzün yarım saati daha azaldı
Aaaa mezar yerlerine de zam gelmiş
Ya geçen duydum sigara içmiş bacağı kesilmiş vs
Her sigara içtiğinde
Hatta arada yakınca ne diyeceğimi biliyorsunuz değil mi
Taciz edin kısaca
fotoğrafı ispat olarak kabul ediyorlar mı ?
o kadar çok sorun var ki bağırarak telefonda konuşur, çöpünü atmaz, sürekli bişeyler anlatmak ister resmen midem bulanıyor... sen çok iyi anladın profili tam kabus, suyuna fare zehri atasın gelirDe tabi.
Senın ustunden senı dusunur gıbı davranmak yerine rahatsız oluyorum demeyi ogrensın.
Yarın tek basına kaldıgı bir ortamda hakkını nasıl arayacak boyle korkarsa.
Ya adamı tahmin edebiliyorum inan.
İse yaramaz olusu ise yarasa da ben yaslandım emekli olucam kafası.
Sigarayı ozaman bahcede ıcer ofise gelmem tehdidi,hakkında baya ipucu verdi yanı.
Leş biri, hemfikiriz.
Hayır değil. HES uygulamasındaki ihbarla maske, sosyal mesafe, düğün, toplu taşıma vb. virüsle ilgili ihbarları alıyoruz.sigara ihbarı dahil mi ona
Bence olmali cunku sigara icmekte yasaklandi. Hatta plajlarda bile icilmiyorsa o ortamda hic icilmeZsigara ihbarı dahil mi ona