ofiste sigara içen müdür

Siz tütün hattini arayin saglik müdürlüğüne de şikayet edin cezasi büyük
Bir de gözlemleyin kac dakikada bir sigara yakıyorsa arayin sorun ne zaman gelirsiniz diye. Fotoğraf çekip şu dumansiz hava sahası sitesine girip sikayet edin. Zaten koku da siniyordur odaya.

tamam diyor alırım cezamı sonra hep bahçede otururum bir de nası kanıtlıcam içtiğini
Müdür madem, otursun bahcede. Kimse dokunmasın ona, imza olursa gelir atar gider.
Simdi devlet dairelerinde bazi müdürler böyle bir de yaşı 63, calismayi sevmeyen salla basi al..maasi modundaki insanlardan olsa gerek.
65 yasinda re'sen emekli ederler.

halbuki işe yarar biri de değil biliyo musun aslında koyunun olmadığı yerde keçi abdurrahman çelebi hesabı ...

yarın diğerine de diycem sen ne ikiyüzlü insansın diye şu an çok sinirlendim :KK70:
De tabi.
Senın ustunden senı dusunur gıbı davranmak yerine rahatsız oluyorum demeyi ogrensın.
Yarın tek basına kaldıgı bir ortamda hakkını nasıl arayacak boyle korkarsa.

Ya adamı tahmin edebiliyorum inan.
İse yaramaz olusu ise yarasa da ben yaslandım emekli olucam kafası.
Sigarayı ozaman bahcede ıcer ofise gelmem tehdidi,hakkında baya ipucu verdi yanı.
Leş biri, hemfikiriz.

fotograf ile kaymakamlığa şikayet ediceksiniz hem disiplin hem para cezası alıcak
Siz tütün hattini arayin saglik müdürlüğüne de şikayet edin cezasi büyük
Bir de gözlemleyin kac dakikada bir sigara yakıyorsa arayin sorun ne zaman gelirsiniz diye. Fotoğraf çekip şu dumansiz hava sahası sitesine girip sikayet edin. Zaten koku da siniyordur odaya.
fotoğraf delil kabul ediliyor mu ?

HES uygulamasina ihbar bolumu eklemisler. Cekin fotograflarini caktirmadan. İhbar edin zaten ihbarcinin adi soyadi gizli kaliyormus. Alsinlar 900 to cezayi gorurler o zaman

2 yıl az değil işte üstelik çok naifsiniz o yaşlı kurt korkar mı

ben zaten yaşadım yeter diyor, sigara koronayı öldüüryormuş diyor:KK70:

Korkmasın bıksın

Her sigara yaktığında yapın aaa ömrünüzün yarım saati daha azaldı

Aaaa mezar yerlerine de zam gelmiş

Ya geçen duydum sigara içmiş bacağı kesilmiş vs

Her sigara içtiğinde

Hatta arada yakınca ne diyeceğimi biliyorsunuz değil mi

Taciz edin kısaca

Korkmasın bıksın

Her sigara yaktığında yapın aaa ömrünüzün yarım saati daha azaldı

Aaaa mezar yerlerine de zam gelmiş

Ya geçen duydum sigara içmiş bacağı kesilmiş vs

Her sigara içtiğinde

Hatta arada yakınca ne diyeceğimi biliyorsunuz değil mi

Taciz edin kısaca

ya siz işte bilmediğiniz için ben bir konuşursam bu 1000 konuşur adam zaten konuşmayı çok seviyor, bayılıyor.. ben onunla çok konuşmamaya çalışıyorum çünkü susmuyor ve zıtlaşıp tartışmayı seviyor sonunda taciz edilen başı ağrıyan ben oluyorum. Normal insan değil ki elimi versem kolumu kaptırırım zaten beslendiği şey tartışmalar...

De tabi.
Senın ustunden senı dusunur gıbı davranmak yerine rahatsız oluyorum demeyi ogrensın.
Yarın tek basına kaldıgı bir ortamda hakkını nasıl arayacak boyle korkarsa.

Ya adamı tahmin edebiliyorum inan.
İse yaramaz olusu ise yarasa da ben yaslandım emekli olucam kafası.
Sigarayı ozaman bahcede ıcer ofise gelmem tehdidi,hakkında baya ipucu verdi yanı.
Leş biri, hemfikiriz.
o kadar çok sorun var ki bağırarak telefonda konuşur, çöpünü atmaz, sürekli bişeyler anlatmak ister resmen midem bulanıyor... sen çok iyi anladın profili tam kabus, suyuna fare zehri atasın gelir :D

Back
X