öfke doluyum

Şu güzelim gençlik üniversite yıllarını bir adamın baskısıyla yönetmesi ile ziyan edenlere o kadar üzülüyorum ki

Hayatin tadini cikarin gencler. Bir daha 20 yasinda olamayacaksiniz

Bir kızın olsa ve aynı senin yaşadıklarını yaşasa ne tavsiye verirsin, işte onu yap.

Terbiyesiz. Sağlıkçılar milletin orasına burasına bakmıyor. Çok hadsizmiş nişanlınız. Bırakın O sığ düşünceleriyle başbaşa kalsın. Hastalanınca doktorada gitmesin o çirkin hastalıklı beyniyle doktorlarımızı meşgul etmesin.

Valla durum çok zor anlıyorum sizi az çok benziyor durumlarımız. Yapacağınız işlerden alıkonmak kısıtlanmak çok can sıkıcı bir şey. Nisanliyken böyleyse evlenince de farklı olmaz ve hep.geri çekilmek zorunda kalırsınız bir yerde dolar taşar. Siz çok seviyorsunuz peki o da sizi O kadar seviyor.mu? Yanlış anlamayın bitirmeyi göze almış ağlamış istediği olmayınca falan. Bazı konularda endişelerini anlıyorum sağlık zor bir alan sıkıntılar yasayabileceginizden de endişelenmis olabilir. Ama nisanliyken bu kadar kolay ayrıldıysa sizden bence sizi sınıyor olabilir. Eğer geri adımı siz atarsanız büyük ihtimal her konuda geri çekilen siz olursunuz. Tavsiye etmiyorum. Arkanızda aileniz var dik durun daha olay sıcağı sıcağına siz ona gitmeyin bekleyin o seviyorsa değer veriyorsa gelecektir. Yok inat diyorsa da zaten ne denebilir ki? Aşk sevgi çok güzel ama bir ömür yıpratacak şekilde de olmamalı ...

Cok seviyorum dedin ya bu adamla evlensen o sevgi en fazla bir ay surer.Cunku sevgi,saygi bitince bitiyor.Bu adamın sana hic saygisi da yok simdiden.Birak bu adami sakin da geri donme

geleceğinle alakalı hayallerini gerçekleştirerek atlatırsın
üzülme bu da geçecek

Sana bir şey söyleyeyim mi Can'ım şu hayatta bir kadının sıkı sıkı sarılması gereken tek şey sağlığı ve işi.Eşlerimizin istekleriyle,onların gölgesinde yitik hayatlar yaşayıp gideriz sonra.Aşkımdan ölerek evlendim,şu anda boşanmayı kafama koydum ve beni tatmin eden,kafamı boşalttığım tek yer işim.Severek yaptığım bir işim olmasaydı depresyonlardan depresyon beğenecektim şimdi.O aşk sevgi er geç bitiyor ve geriye hayatın gerçekleri kalıyor.

Kendini ezdirme.
Hayallerinden vazgeçme.
Çok sev ama acıma.Kendini daha çok sev.
Sev ama kendinden daha çok değil.

Nişanlıyken yaşadığın şu olay yüzünden bazı evli kadınlar hayatta kendilerini gerçekleştirmek için yuvalarını yıkıyorlar Can'ım haberin var mı?Zaten gördüğün şu muamele bile senin sevgini ve ilişkini sorgulamaya yetmeli.O kim oluyor da elalemin orasını burasını göreceksin gibi küçültücü bir laf edebiliyor?Sen o kadar ayarsız mısın,milletin orasına burasına bakmaya meraklı mısın?Doktor,hemşire,sağlık personeli bu insanlar sapık muz,saygıyı hak etmiyor mu?

Ah nişanlı kızlar şöyle kırolara güzelce bi haddini bildirin ki evliyken yapamadıklarıma nispetle içimin yağları erisin.Def et kıroyu!

Orasına burasına bakacakmış!Herkes senin gibi görmemiş çünkü.Saygısız şey!

Bu beyni taşıyan birini sevebilirsin anlıyorum ama ne zamana kadar?
Kaç yıl?
Bir ömür katlanman mümkün mü?

Dönerse kabul etme derim..
Yine de sen bilirsin.

merhaba kızlar . Ben nişanlıyım 2 yıl olacak nişanlımla beraberliğimiz ama 5 aydır nişanlıyız .Hemen konuya gireyim okuyorum 4 yıllık üni öğretmenlik . Ama biliyorsunuz ataması çok zor . Bende sınavsız geçiş ile ilk ve acil yardım okumak istediğimi söyledim nişanlıma . kpss ataması 70 75 civarı çok düşük kpssye çalısmadıgım halde gecen yıl 77 aldım yani atanabileceğim bi bölüm . VE sağlıkcı olmak içimde he bır uktedir sözelci oldugum için . neyse söyledim bunu nişanlıma zaten kendisi kıskanctır . delirdi işte milletin orasını burasını gorecekmısım de tutacakmısım , milletin afedersiniz bi yerine stent mı takacakmısım falan filan işte . kudurdu . ağlıyor falan . olucam dedım her seyi enelledin buna izin vermıcem dedim . her sey de su oluyor cogu memurıyetı kacırdım onun yuzunden . ayrıca kıskanctır hatta deilidir kendileri , giyimime felaket derece karısır , dısarı arkadasımla kahve içmeye bıle gondermez falan filan . Şimdi diyeceksınız neden katlandın buna çok sevdim çünkü dostlar bi halt varmıs gıbı cok sevdım ve sevıyorum , bunları ofkeyle ve sevgıyle yazıyorum , aşık olacagınız kısı seçilmiyor ne yazıkki . Az once terkedildim ve bır suru kufur yedim . ona uygun değilmişim o yapamazmıs boyle , öğretmen olmalıymısım ya da masa bası memur , sankı alım varda . ağlıyordum suan içimi ofke kaplıyor azda kufur ettim onun sevıyesıne dusup , doldum çünkü , babama da anlattım o da bana bıraktı kararı . zaten ben ne karar verecksm zaten terkedıldım bıle . içimde suan ofkenın her katmanını hıssdıyorum . ne yapayım değil soruyum yanı onunla ılgılı değil , ben ne yapayım , kendim , nasıl atlatırım
Bak canisi şimdi bı kere sen ona nasıl saygı duyuyor san oda sana saygı duyacak varan 1 kendine gelince bu kadar müdahale ettirme derim evlenince çok çok pişman olursun o cocukla evlendiğinde keske dinlemese idim diyeceksin haa sen kötü birşey yapmıyorsun zaten kendine gel seni seven adam seni kaybetmek istemez o yüzden ben yapicam de çok işin içinden bak benim bı tanıdığım arkadaşım aynı senin olayın kazanmış ypllmamais memurluğu olmuş yollamış şimdi çok pişman ki eşi Dr öyle okusun diye elinden geleni yapıyor ama bir yere kadar o yüzden bu kadar müdahale etmemeli seninde fikrin düğünü anlamı hayat ondan ibaret onun fikirlerinden ibaret olmadığını bilmeli derim

yol yakınken bitmiş ne demek milletin şeyini görcen. e iyi yani sen hastalara o gözle mi bakacaksın sanki ?
o adam sana hayatı dar eder benden söylemesi.

Back
X