Öfke kontrol sorunu ?

poncikellazey

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2021
325
280
23
27
merhabalar..eşimle bosanmanin eşiğindeyim şuan..eşimin öfke kontrolü sorunu vardı ve alkole başlayınca bu sorun daha çok arttı..ileride çocuğum için öfke kontrolü açısından yardım almasının gerektiğini pedagog görüşmesinde kendisine söylenmiş fakat hakim bu görüşü es geçmiş..hafta sonları 3 saat görme izni var çocuğu..Bu öfke kontrol problemi nasıl çözülüyo, ne kadar sürüyo ve kesin çözüme ulaşıyo mu ? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

Öfke kontrolünün kesin çözümü var tabi ki sorunu yaşayan sorunu oldugunun farkindaysa ve yardim almayi kabul ederse.
Süresi kişinin öfke seviyesine ve buna neden olan sebeplere bagli olarak degişiyor.

merhabalar..eşimle bosanmanin eşiğindeyim şuan..eşimin öfke kontrolü sorunu vardı ve alkole başlayınca bu sorun daha çok arttı..ileride çocuğum için öfke kontrolü açısından yardım almasının gerektiğini pedagog görüşmesinde kendisine söylenmiş fakat hakim bu görüşü es geçmiş..hafta sonları 3 saat görme izni var çocuğu..Bu öfke kontrol problemi nasıl çözülüyo, ne kadar sürüyo ve kesin çözüme ulaşıyo mu ? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
öncelikle hakime mahkeme huzurunda pedagog görüşünü tekrar siz söyleyin ya da avukatınızdan belirtmesini isteyin ve gerekirse bu konuda tekrar uzman incelemesi talep edin. Öfke kontrol sorununun altında tiroid vb herhangi başka bir sebep olup olmadığına bakıldı mı bilmiyorum ama ona da baktırmasını isteme şansınız varsa isteseniz iyi olur bence, bu tip rahatsızlıklar da ciddi öfke kontrol problemi yapabiliyor

Ayni sorundan muzdarip durumdayiz bizdede aynisi var.vala avukatin dedigi bosan tam anlamıyla hayatindan çık cocugunu 1 yıl sonra aramayı bırakır ayda bir iki ayda bir sonra birini bulacak hic gelmez dedi bende bekliyorum sirasi var boşanma duzen oturtma baskasiyla evlenmesini umma .cocuguna bosandiktan sonra cok yansitacagini düşünmem tekrar gorememe durumu olur diye cocuga siddet uygularsa verirsiniz tekrar mahkeme ye birdaha gormez ben şuan onu düşünmüyorum bile bosaninca bizi unutup gidecek zamana birakin birazda .

Back
X