Evliligimde sorunlar yok tabi ufak tefek seyler arada oluyor. Yetememezlik hissi daha cok beni ofke patlamasina yonlendiriyo galiba cocuklarima yetemiyormusum gibi geliyo iyi anne degilim gibi dusunceler. Bide borcumuzun olmasi ustune bunaltiyor benievliliğinizde ya da hayatınızda sorunlar mı var? beklentiler karsılanmadığı zaman öfke patlamaları artar.
işte hayatonızdaki sorunlar temel nedeni..Evliligimde sorunlar yok tabi ufak tefek seyler arada oluyor. Yetememezlik hissi daha cok beni ofke patlamasina yonlendiriyo galiba cocuklarima yetemiyormusum gibi geliyo iyi anne degilim gibi dusunceler. Bide borcumuzun olmasi ustune bunaltiyor beni
psikolog yardımı almanızda fayda varEvliligimde sorunlar yok tabi ufak tefek seyler arada oluyor. Yetememezlik hissi daha cok beni ofke patlamasina yonlendiriyo galiba cocuklarima yetemiyormusum gibi geliyo iyi anne degilim gibi dusunceler. Bide borcumuzun olmasi ustune bunaltiyor beni
Kizlar size birsey soracagim benim iki kizim var Allah a sukur ama ben son zamanlarda ofkemi kontrol altina alamiyorum. Biri 3 digeri 1.5 yasinda doktora gidecegim ama hangisine gitmeliyim psikolog mu psikiyatri mi bilmiyorum oyuzden sordum. Benim gibi olan ilac vs kullanip duzelen varmi. Gercekten artarda cocuk cocuklarin ihtiyaci vs ofkemi xkontrol edemeyip bagriyorum onlara ve bu beni cok cok uzuyor pisman oluyorum. Hatta disarida bazi insanlar birsey soylese onlarada patliyorum. Kizimi bir yerde gosteri vardi oraya goturdum onceden numara almistim sonra kizimi iceri girmesi icin kapiya geldim bi adam hanfendi oyle herkes giremiyor sirayla numara alin dedi. bende kormusun numaramiz var heralde bende biliyorum oyle girilmedigini diye soyleyip adama cikistim. sonrasida off neden yapiyorum boyle ofkeme neden hakim olamiyorm sakin olamiyorum diye pismanlik iste. Yani bu bir ornek tahammulsuz oldum neden bilmiyorum
ben nereye gidecegimi bilemiyordum psikiyatrimi psikologmu evet hayatimda ilkkez sorun olmuyorki ama ben hic boyle olmamistim.işte hayatonızdaki sorunlar temel nedeni..
Ben hic boyle degildim 8 9 aydir boyleyimBen kendimi bildim bileli böyleyim anlattığınız örnek bana çok normal geldi.
Yok ya Allah korusun asla dovemem kizlarimi okadar degil. Ama soyle soyleyeyim mesela bisey doktuler oncedecen aman silerim derken son zamanlarda neden doktun temizlemekten biktim diye bagriyorum sonra pisman oluyorum ya bu cocuk diyorum ama sanki geri unutuyorum yine bisey yapinca bagriyorum bide kizlarin ikiside cok yaramaz akla hayale gelmeyecek seyler yapiyorlarBizim bir komşumuz vardı 3 tane de küçük kızı. Arkadaşlar sabah, akşam, gece demeden bu kadın çığlık çığlığa... Bakın bağırmaya kurban olayım bu kadın çığlık çığlığa. Yeteeeeeeeerrrr, bıktım öldürecem hepiniziiiii artık yeteeeeeerrrrr diye çığlık atıyor, saçını başını yoluyordu. Tabi aynı anda çocuklara vuruyor, onlar da ağlıyor... Artık dayanamaz hale gelmiştim. Oturduğumuz yerden, uykudan sıçrayarak kalkıyorduk o derece. Bu biliyorsunuz suç aynı zamanda. Bir gün benim tepem at, polisi arıcam, bir yandan ben de bağırıyorum 'Yeter ulan yeter bende bıktım sizden, sabah akşam çocuk dövüyorsun yeter artık, bakamıyorsan doğurma be, helak oldu çocuklar dövülmekten' diye. Annem babam karşı çıktı da arayamadım. Şimdi ne yaptı bilmiyorum evde değilim duymuyorum sesini. Ben bu kadının elinden çocuklarının alınmasını dahi isterdim. Eğer bu durumdaysanız mutlaka psikolojik yardım alınız. Psikiyatriye gitmeyin ilaçla uyuştururlar. Sizin kökten yardıma ihtiyacınız var.
Calismiyorum canim evdeyim ama 2 cocuk ve yorgunluk cok var. Emziriyorum suan 6 ay daha emzirecem psikiyatriye gitsemde ilac kullanamayacagim bilmiyorum kendi kendimede baş edemiyorum.2 çocuk, yorgunluk, iş stresi vs bunların bütününde geriliyor olabilirsiniz. Doktorum bir dönem bana prozac şurup önermiş ve yazmıştı. isterseniz siz de aile hekiminize danışabilirsiniz konuyla ilgili, emzirmiyorsanız benzer bir ilaç önerebilir.
Ya evet esimde ayni cocuk gibi tum arkasini ben topluyorum Allah razi olsun cocuklarla ilgileniyor evdeyken ama bende ona neden dagnik oldugunu vs soylemiyorum cunku oda yorucu bir is yapiyor hergun yipraniyor diyeArka arkaya iki çocuk ikisi de küçük, evde de büyümemiş bir koca varsa bitmişsin bacım sen. Senin sorunun aşırı yorgunluk.
Ilaclar sadece uyusturur. Cocuklarinizla ilgilenemezsiniz.Kizlar size birsey soracagim benim iki kizim var Allah a sukur ama ben son zamanlarda ofkemi kontrol altina alamiyorum. Biri 3 digeri 1.5 yasinda doktora gidecegim ama hangisine gitmeliyim psikolog mu psikiyatri mi bilmiyorum oyuzden sordum. Benim gibi olan ilac vs kullanip duzelen varmi. Gercekten artarda cocuk cocuklarin ihtiyaci vs ofkemi xkontrol edemeyip bagriyorum onlara ve bu beni cok cok uzuyor pisman oluyorum. Hatta disarida bazi insanlar birsey soylese onlarada patliyorum. Kizimi bir yerde gosteri vardi oraya goturdum onceden numara almistim sonra kizimi iceri girmesi icin kapiya geldim bi adam hanfendi oyle herkes giremiyor sirayla numara alin dedi. bende kormusun numaramiz var heralde bende biliyorum oyle girilmedigini diye soyleyip adama cikistim. sonrasida off neden yapiyorum boyle ofkeme neden hakim olamiyorm sakin olamiyorum diye pismanlik iste. Yani bu bir ornek tahammulsuz oldum neden bilmiyorum
Gercekten mi uyusmam gerek cunku cok fazla enerjiye ihtiyacim var cocuklarim kucuk ve ben soyle bi 5 dak ohh bee diye oturamiyorum oyle uyusturusa onlarla ilgilenenemek beni dahada bunalima iterIlaclar sadece uyusturur. Cocuklarinizla ilgilenemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?