taviz tavizi doğurur diye bir söz varya inanın canlı örneğiyim başından haddini bildirseydim böyle tepeme çıkmazdı inanın eve girip çıkarken ödüm patlıyor bir komşu görecek de soru soracak diyeben böylelerinin öfke kontrolü sorununa inanmıyorum, düpedüz şımarıklık bu,
öfkesini kontrol edemeyen adam işyerinde de edemez, herkese bağırır çağırır, höykürür, hem işsiz kalır hem de pis döverler adamı,
gücü karısına yeten, onunla stres alan canlı modeli işte,
tedavilik bişeyi yok.
ben böylelerinin öfke kontrolü sorununa inanmıyorum, düpedüz şımarıklık bu,
öfkesini kontrol edemeyen adam işyerinde de edemez, herkese bağırır çağırır, höykürür, hem işsiz kalır hem de pis döverler adamı,
tedavilik bişeyi yok.
24 saat uyuması lazım o zaman anca rahatlarım kayınvalideme söyledim dedim anne bak oğlunu ikna et doktora götürelim dedim yoksa bırakıp gidicem dayanamıyorum dedim Yok zayıflamış da ondan sinirleri bozulmuş bilmem ne diyorçayına uyku ilacı veya sakinleştirici at uyusun...yanlış anlamayın rahmetli dedem gece annemi sabaha kadar uyutmazdı.. dr bu ilacı vermişti...aklıma ordan geldi....
kesinlikle katılıyorum hayatının her alanında aynı şekilde davranması gerekiyorben böylelerinin öfke kontrolü sorununa inanmıyorum, düpedüz şımarıklık bu,
tedavilik bişeyi yok.
taviz tavizi doğurur diye bir söz varya inanın canlı örneğiyim başından haddini bildirseydim böyle tepeme çıkmazdı inanın eve girip çıkarken ödüm patlıyor bir komşu görecek de soru soracak diye
oha, bu son cümleleriniz çok mantıklı. ben de deneyeceğim.hatta benim kızım için danıştığım psikolog, öfke nöbetinden sonra ona su teklif etmemi (çok bağırdın boğazın acımıştır gibi bir ifadetle) yani yaptığı şeyin bana değil kendisine zarar verdiğini vurgulamamı önerdi, cidden işe de yarıyor.
bir de çıldırdığında kameraya alıp sakin bir zamanında izletin, o halini görüp utansın...
Hiç bu açıdan bakmamıştım, bir arkadaşım var ciddi anlamda sinirlendiği zaman aynı bu şekilde bağırıyor. Trafikte şahit oldum sinirliydi ama herkese bağırıp çağırmaz, sebebini de değer verdiği insanların yaptığı ve söylediği şeylere delirdiğini söylemesiydi, kabullenemiyormuş. Ciddi anlamda da hayatı problemli geçmiş uzun bir süre. Bilemedim, benim gördüğüm kadarıyla hayatlarında problem olan insanlarda bu sorun oluyor zamanla değişim gösterebiliyorlarben böylelerinin öfke kontrolü sorununa inanmıyorum, düpedüz şımarıklık bu,
tedavilik bişeyi yok.
Hiç bu açıdan bakmamıştım, bir arkadaşım var ciddi anlamda sinirlendiği zaman aynı bu şekilde bağırıyor. Trafikte şahit oldum sinirliydi ama herkese bağırıp çağırmaz, sebebini de değer verdiği insanların yaptığı ve söylediği şeylere delirdiğini söylemesiydi, kabullenemiyormuş. Ciddi anlamda da hayatı problemli geçmiş uzun bir süre. Bilemedim, benim gördüğüm kadarıyla hayatlarında problem olan insanlarda bu sorun oluyor zamanla değişim gösterebiliyorlar
Bu saldığınız gibi bağırma çağırma değil resmen gözü dönüyor tükürük saça saça haykırıyor annemle tartışlar kadının üzerine sandalye ile yürüdü araya girdim yani aslında o kadar çok şey var ki yaşadığım anlatsam roman olur
Evet naz çekme kısmı bence de doğru, sevdiği ve değer verdiği insanları kaybedince anlıyorlar yanlışlarını ya da bağırıp çağırma bittiğinde. Argüman olarak hayatım istediğim gibi gitmiyor güzel giden şeylerin de ters gitmesine tahammül edemiyorum bari o düzgün gitsin derdi. Konu sahibi arkadaşım sizin eşiniz baya da sinirli bence bunu kontrol etmeyi öğrenmesini aksi halde daha fazla tolere edemeyeceğinizi söyleyin. Yazık değil mi biz sakin insanlara, biz de millete sünger olmaya mı geldik dünyaya...değer verdiği insanların nazını çekeceğini biliyor da ondan,
hep söylerim sıkıyorsa patronuna böğürsün böyleleri,
yeni tanıştığı ve hoşlandığı kıza öfkelendiğinde tükrük saçarak bağırsın,
işverense müşterisine hakaret etsin falan,
yok ancak aynı evi/hayatı paylaştığı kişilere gözü dönmüşçe bağırıp çağırır bunlar,
karşılık alamayacaklarını, güçlerinin yeteceğini bildikleri için.
Arkadaşım, çok korkunç!! İnsanlar böyle katil oluyor; anneye sandalye ile yürümek ne demek, bir tık daha kontrolünü kaybetse kalkıştığı eylemi tamamlayacak adam.Bu saldığınız gibi bağırma çağırma değil resmen gözü dönüyor tükürük saça saça haykırıyor annemle tartışlar kadının üzerine sandalye ile yürüdü araya girdim yani aslında o kadar çok şey var ki yaşadığım anlatsam roman olur
Çok haklısınız iki çocuğum var onları düşünüyorum çalışıyorum şükür babamla da konuştum en son dün akşam gece höyküre höyküre bağırdı yine 2 yaşındaki bebeğim ağladı yazık karşı komşunun eşi geldi kapıya Yok birşey abi dedim sanırım boşanacağımEvet naz çekme kısmı bence de doğru, sevdiği ve değer verdiği insanları kaybedince anlıyorlar yanlışlarını ya da bağırıp çağırma bittiğinde. Argüman olarak hayatım istediğim gibi gitmiyor güzel giden şeylerin de ters gitmesine tahammül edemiyorum bari o düzgün gitsin derdi. Konu sahibi arkadaşım sizin eşiniz baya da sinirli bence bunu kontrol etmeyi öğrenmesini aksi halde daha fazla tolere edemeyeceğinizi söyleyin. Yazık değil mi biz sakin insanlara, biz de millete sünger olmaya mı geldik dünyaya...
Yazık değil mi size ya... Çok üzüldüm sizin için o anki telaşınız, senelerce süren stresiniz, insanlara karşı hep toparlayıcı davranmanız,saklama çabalarınız üzerine bir de hakaret,rencide... Çekmeyin sevgili arkadaşım o da bir kere doğuyor siz de, inşallah mutlu olursunuzÇok haklısınız iki çocuğum var onları düşünüyorum çalışıyorum şükür babamla da konuştum en son dün akşam gece höyküre höyküre bağırdı yine 2 yaşındaki bebeğim ağladı yazık karşı komşunun eşi geldi kapıya Yok birşey abi dedim sanırım boşanacağım
Bir keresinde yine basit bir nedenden ötürü beni gece yarısı kapıya attı sebebide oturmaya gidecektik kapıda beklemiş beyefendi lojmanda oturuyoruz tabi herkes dışarlarda ne oluyor diye .... ve ertesi gün işe gitmek zorundayım inanın o kadar utandım ki hiçkimsenin yüzüne bakamadım bu olayın üzerinden 7 yıl geçti ha düzeldi ha düzelecek dedim sabrettim çocuklarım için ama zerre düzelme yokYazık değil mi size ya... Çok üzüldüm sizin için o anki telaşınız, senelerce süren stresiniz, insanlara karşı hep toparlayıcı davranmanız,saklama çabalarınız üzerine bir de hakaret,rencide... Çekmeyin sevgili arkadaşım o da bir kere doğuyor siz de, inşallah mutlu olursunuz
Bu nasıl insan... Neden böyle peki, hep mi böyleydi, kaç yaşında evlendiniz, meslekleriniz neler,hayatında travma mı var?? Boşanmak için gayet verimli sebepler siz isterseniz boşanırsınız kuşkunuz olmasın tüm lojman şahit zatenBir keresinde yine basit bir nedenden ötürü beni gece yarısı kapıya attı sebebide oturmaya gidecektik kapıda beklemiş beyefendi lojmanda oturuyoruz tabi herkes dışarlarda ne oluyor diye .... ve ertesi gün işe gitmek zorundayım inanın o kadar utandım ki hiçkimsenin yüzüne bakamadım bu olayın üzerinden 7 yıl geçti ha düzeldi ha düzelecek dedim sabrettim çocuklarım için ama zerre düzelme yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?