Öfke kontrolü

Hulmiser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
154
298
53
40
kızlar bir derdim var ki beni yiyip bitiriyor.Eşimde öfke kontrolü problemi var en ufak bişey de sinirlenip bağırıp çağırıyor ama öyle böyle bağırma değil iki kere komşular kapıya geldi utancımdan insan içine çıkamaz oldum çocukların yanında bile bağırıyor üstüne yürüyor kaç kere doktora gidelim dedim dinlemedi beni ne yapmam lazım?

Doktora gitmekten başka çaresi yok..
Sizin durumunuz için de ya bu deveyi ggüdeceksiniz durumu..
Ben en çok çocuklarınıza üzüldüm..
Ben çocuklarımı böyle bir ortamda büyütmek istemediğim için boşanmayı tercih ettim..

ben böylelerinin öfke kontrolü sorununa inanmıyorum, düpedüz şımarıklık bu,
öfkesini kontrol edemeyen adam işyerinde de edemez, herkese bağırır çağırır, höykürür, hem işsiz kalır hem de pis döverler adamı,
gücü karısına yeten, onunla stres alan canlı modeli işte,
tedavilik bişeyi yok.

çayına uyku ilacı veya sakinleştirici at uyusun...yanlış anlamayın rahmetli dedem gece annemi sabaha kadar uyutmazdı.. dr bu ilacı vermişti...aklıma ordan geldi....

taviz tavizi doğurur diye bir söz varya inanın canlı örneğiyim başından haddini bildirseydim böyle tepeme çıkmazdı inanın eve girip çıkarken ödüm patlıyor bir komşu görecek de soru soracak diye

+10000000000

Nedense sirf karilarina karşı kontrolsüzler.

çayına uyku ilacı veya sakinleştirici at uyusun...yanlış anlamayın rahmetli dedem gece annemi sabaha kadar uyutmazdı.. dr bu ilacı vermişti...aklıma ordan geldi....
24 saat uyuması lazım o zaman anca rahatlarım kayınvalideme söyledim dedim anne bak oğlunu ikna et doktora götürelim dedim yoksa bırakıp gidicem dayanamıyorum dedim Yok zayıflamış da ondan sinirleri bozulmuş bilmem ne diyor

kesinlikle katılıyorum hayatının her alanında aynı şekilde davranması gerekiyor
sen çektiğin için coşuyor

yani, önce sorunun eşinizin psikolojisinden kaynaklanmadığını bir sindirin,
çünkü normalde bir insanın öfke kontrol sorunu varsa ve tedavi olmuyorsa hiçbir gündelik işini halledemez, bankada, işyerinde, trafikte, her yerde sorun yaşar, öyle ben evde kontrolsüzüm dışarda akıllıyım gibi bir hastalık hiç duymadım.
sizinki gibilere öfke kontrol sorunu var demiyoruz, dışarda tavuk, evde horoz diyoruz.
ben olsam ne yapardım, eğer ayrılmayacaksam (1. alternatifim bu olurdu) o bağırdığında aynen bu modda, hiçbir şey yokmuş gibi davranırdım. çünkü siz üzülüp ezildikçe bundan zevk alıp tepenize çıkıyor, bakar umrunda değilsiniz, bir süre sonra o davranışı da söner.
hatta benim kızım için danıştığım psikolog, öfke nöbetinden sonra ona su teklif etmemi (çok bağırdın boğazın acımıştır gibi bir ifadetle) yani yaptığı şeyin bana değil kendisine zarar verdiğini vurgulamamı önerdi, cidden işe de yarıyor.
bir de çıldırdığında kameraya alıp sakin bir zamanında izletin, o halini görüp utansın...

oha, bu son cümleleriniz çok mantıklı. ben de deneyeceğim.
konu sahibesi arkadaşım, senin için de bir şey diyemiyorum kelin merhemi olsa misali çünkü .
ben de eskiden alttan alırdım, tahammülüm azaldı ve artık ben de bağırıyorum işin acı kısmı da o.

Hiç bu açıdan bakmamıştım, bir arkadaşım var ciddi anlamda sinirlendiği zaman aynı bu şekilde bağırıyor. Trafikte şahit oldum sinirliydi ama herkese bağırıp çağırmaz, sebebini de değer verdiği insanların yaptığı ve söylediği şeylere delirdiğini söylemesiydi, kabullenemiyormuş. Ciddi anlamda da hayatı problemli geçmiş uzun bir süre. Bilemedim, benim gördüğüm kadarıyla hayatlarında problem olan insanlarda bu sorun oluyor zamanla değişim gösterebiliyorlar

Bu saldığınız gibi bağırma çağırma değil resmen gözü dönüyor tükürük saça saça haykırıyor annemle tartışlar kadının üzerine sandalye ile yürüdü araya girdim yani aslında o kadar çok şey var ki yaşadığım anlatsam roman olur

değer verdiği insanların nazını çekeceğini biliyor da ondan,
hep söylerim sıkıyorsa patronuna böğürsün böyleleri,
yeni tanıştığı ve hoşlandığı kıza öfkelendiğinde tükrük saçarak bağırsın,
işverense müşterisine hakaret etsin falan,
yok ancak aynı evi/hayatı paylaştığı kişilere gözü dönmüşçe bağırıp çağırır bunlar,
karşılık alamayacaklarını, güçlerinin yeteceğini bildikleri için.

Evet naz çekme kısmı bence de doğru, sevdiği ve değer verdiği insanları kaybedince anlıyorlar yanlışlarını ya da bağırıp çağırma bittiğinde. Argüman olarak hayatım istediğim gibi gitmiyor güzel giden şeylerin de ters gitmesine tahammül edemiyorum bari o düzgün gitsin derdi. Konu sahibi arkadaşım sizin eşiniz baya da sinirli bence bunu kontrol etmeyi öğrenmesini aksi halde daha fazla tolere edemeyeceğinizi söyleyin. Yazık değil mi biz sakin insanlara, biz de millete sünger olmaya mı geldik dünyaya...

Arkadaşım, çok korkunç!! İnsanlar böyle katil oluyor; anneye sandalye ile yürümek ne demek, bir tık daha kontrolünü kaybetse kalkıştığı eylemi tamamlayacak adam.

Tedaviye yanaşmıyorsa, acil yolları ayırmanız lazım bence. Zavallı çocuklar. En çok onların psikolojisi bozulacak.

Baba dedin dağdır, güvendir, sığınalacak limandır. Hömkürüp sağa sola saldıran azgın boğa tipli bir yaratık değil.

Çok haklısınız iki çocuğum var onları düşünüyorum çalışıyorum şükür babamla da konuştum en son dün akşam gece höyküre höyküre bağırdı yine 2 yaşındaki bebeğim ağladı yazık karşı komşunun eşi geldi kapıya Yok birşey abi dedim sanırım boşanacağım

Yazık değil mi size ya... Çok üzüldüm sizin için o anki telaşınız, senelerce süren stresiniz, insanlara karşı hep toparlayıcı davranmanız,saklama çabalarınız üzerine bir de hakaret,rencide... Çekmeyin sevgili arkadaşım o da bir kere doğuyor siz de, inşallah mutlu olursunuz

Bir keresinde yine basit bir nedenden ötürü beni gece yarısı kapıya attı sebebide oturmaya gidecektik kapıda beklemiş beyefendi lojmanda oturuyoruz tabi herkes dışarlarda ne oluyor diye .... ve ertesi gün işe gitmek zorundayım inanın o kadar utandım ki hiçkimsenin yüzüne bakamadım bu olayın üzerinden 7 yıl geçti ha düzeldi ha düzelecek dedim sabrettim çocuklarım için ama zerre düzelme yok

Bu nasıl insan... Neden böyle peki, hep mi böyleydi, kaç yaşında evlendiniz, meslekleriniz neler,hayatında travma mı var?? Boşanmak için gayet verimli sebepler siz isterseniz boşanırsınız kuşkunuz olmasın tüm lojman şahit zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…