• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öfke kontrolü

Damlacik

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2023
204
47
18
31
Herkese merhaba,
Öfke kontrolü problemi olanlardan fikir almak istiyorum. Bende var gibi hissediyorum öyle vurma kırma gibi bi huyum yok sinirlenince ama mesela eşimle tartışırken sesimi yükseltiyorum eşim bağırmamı istemiyor o sakin kalabiliyor. Nasıl aşabilirim bu durumu bilmiyorum

Herkese merhaba,
Öfke kontrolü problemi olanlardan fikir almak istiyorum. Bende var gibi hissediyorum öyle vurma kırma gibi bi huyum yok sinirlenince ama mesela eşimle tartışırken sesimi yükseltiyorum eşim bağırmamı istemiyor o sakin kalabiliyor. Nasıl aşabilirim bu durumu bilmiyorum
Derin nefes almak veya bulunduğunuz ortamı terk etmek olabilir.
Öfke kontrolüm benim de yoktur bazen,ama gençken daha beterdim. Şimdi yaşlandım azcık duruldum 😬😄

Ben de çok öfkeliydim tek çözümü farkındalık. Başkasında nasıl durduğunu izleyin o davranıştan soğuyorsunuz diğer bir çözümü ise kaybetme korkusu. Bende bu ikisi zamanla etkili oldu, eşime karşı böyle bir davranışım yoktu ama özellikle kök aileme çok öfke patlamaları yaşardım, onun dışında her şeye hemen sinirlenirdim. Zamanla farkındalığım arttı ve sakin pozitif bir insan oldum

Back
X