- 27 Ekim 2008
- 5.989
- 2.460
- 723
- Konu Sahibi prenses006
-
işyerinde olduğum için cevaplarınızı geç gördüm kızlar, eğerki öfkem sevdiğim kişiden kaynaklıysa daha çok canımı yakıyor hayal kırıklığıyla üzüntüyle karışık öfke oluyor ve içimde fırtınalar kopuyor, kelimelerimi toparlayamıyorum, karşımdakine ifade edemiyorum sadece içimde duygu öfke patlamaları yaşanıyor o sinirle ilişkilerde yıkıcı olmaya başlıyorum sevgilime bitti diyorum mesela yada öfkemi çıkarmak için kırıcı mailler mesajlar atıyorum bu herşeyi dahada karıştırıyor ve işin ilginci öfkem uyuyup ertesi sabaha uyandığımda dinmiş oluyor, geçmiş oluyor bu sefer öfkelendiğim şeyi hemen affediyorum unutuyorum bazen, aslında affetmemem gereken kendimce haklı olduğum bişey dahi olsa, bölece öfkenin kaynağını çözemiyorum, karışık oldu ama içimdekileri anlatmaya çalıştım.bu bana çok zarar veriyor öfkelenince kabuğunamı çekilmek gerekir acaba yıkıcı olmamak için çünkü sinirle bazen naptığımızı ne sölediğimizi bilemiyoruz mantıklı düşününcede dengeli davranmadığımızın farkına varabiliyoruz.ama öfkeyi içimize atmakda çok zararlı
atma o zaman canım içine, başka yere transfer et, mesela al eline kalem kağıt neye sinirelndiysen yazmaya başla yaz yaz yaz, sonra öfkemi yazdım artık bu kağıtta, bir daha düşünmicem de, bu tip yöntemler aptalca gelebilir ama işe yarar denemelisin bence, madem ertesi güne unutuyosun, ne kendini ne karşındakini yıpratmaya değmez:hulya:
keşke kontolü olsa, yada bi tuşu falan.
Aşırı öfkeli ve sinirliyim.
Buda aileden gelen birşey imiş, psikaytristim demişti.
Ve annem sıkıntılı bir gebelik geçirmiş
sonuçta bir facia olarak yaşıyorum.
Özellikle evlendikten sonra kontrölümden çıktı öfkem.
Eşime çok kızıyoru bazen herşeyin acısını nerdeyse ondan çıkarıyorum.
Avaz avaz bağırıyorum.
Apartmana rezil olduk biliyorum.
Çokta utanıyorum aslında çok kötü biride değilimdir
ama apartmandakiler beni belki çok kötü kindar olarak tanıyodur.
Çünkü snirliyken ağzımdan çıkan kelimeler kötü oluyo(
ama sevgilinle aranda gerçekten bi problem varsa bu çözülmeli, bence ertesi gün olunca bu problemi sakince konuş, ben dili kullanarak, sen dili kullanınca erkekler savunma-saldırı posizyonuna geçiyo çünkü, yok sakince konuşamam sinirlenirim gene diyosan ertesi gün rahatsız olduğun şeyleri ve sorunun muhtemel çözümlerini yine yazılı iletebilirsin sevgiline
evet canım bende az önce aynen böle düşündüm çok haklısın ertesi güne öfkem yatışmış oluyor çoğu zaman değmez kimseyi yıpratmaya cidden. ama o uykuya dalana kadar neler çekiyorum bazen yatınca ağlıyorum öle uykuya dalıyorum. öfkem geçincede yapılması gerekeni mantıklı birşekilde yapamamış olduğumdan karşımdakini affetmiş oluyorum ve öfkenin kaynağı çözülmüyor ilişkideki kızıp öfkelendiğim sıkıntılar problemler hallolmamış oluyor yani,yaşadıklarımdan sonra herşeye sinirlenen agresif bir insan oldum nette öfke kontrolunu okuyorum ama pek tatmin edici bilgi bulamadım, yaşayanların tecrübelerinden faydalanmak çok daha yararlı olacaktır diye düşünüyorum.çok sıkıntı veriyor bu durum banaa sakinlikle karşılayamıyorum hiçbirşeyi sakince çözemiyorumm
bazen düşünüyorum da ben evlensem heralde 1 hafta bile sürmez bendeki bu sinirlee alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?