öfke kontrolu...

Ofke kontrolu..kesinlikle cok dogru bir konu..son aylarda bu konuda kendimi cok guzel egitme olanagim (!) oldu..uzmanlik alanima birsey daha eklendi! aklinialirimsmile...... Gercek olan su ki ofkeyle kalkan kesinlikle zararla oturuyor!

çok teşekkür ederim arkadaşım bizimle paylaştıgın için
faydalandıgıma inanıyorum

o kadar yıprandımki artık sinirlencek üzülcek kızılcak hiçbişeye tepki vermiyorum..takmıyım diye diye gerçekten takmaz olmuşum.

özellikle sevgilim beni bu hale getirdi,şimdi ektiğini biçiyor ayrıldığımızda ağlamıyorum,fazla konuşmuyorum artık,hata yaptığında delirmiyorum

oh be hayat buymuş..kafam rahat...

çok sinirlenceğim bişeysede uyurum,kesinlikle iyi gelir

senede 1 2 sınırlenıorum demene cok sasırdım.ne kadar guzel stresten uzak yasıyorsun sanırım.ınsan dısarı cıkınca en basıt otobuste bıle bırıne sınırlenıyor.ben özellıkle asırı sınırlı bı ınsanım hemn moralım bozulur sınırım bozlur.her sey bana ters olan hersey moralımı sınırımı bozuyor.napcam bılmıyorum.mesela sevgılım tlf duymassa ve bundan zamn gecse hala aramamıs olsun sınırden delırıyorum.lendıme hakım olamıorum.cabuk öfkelenıyorum.gecen boyle bıolya oldu aradım aradım duymadı.baya saat gectı.ınır oldum.bıdaha aradım actı.dırek nerdesın sen napıosun dedım tlf bakmıyomuusn aklına gelmıyomuyum dedım.sonra suclu ben oldum.sınırım bana patladı.duzgun sor duzgun cvp al dedı.hemn kızyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…