Sorun zaten bunu yaparken duramamam.20ye kadar sayarken susmayı ve sabit durmayı dene.
Sorun zaten bunu yaparken duramamam.
Saçı kıvırcık düz olsun, düz kıvırcık olsun ister ya onun gibi heralde.İnan senin gibi olmak için neler vermezdim =)
Tamam öfkenin aşırısı da zarar ama en azından kendini asla ezdirmezsin ve insanlar sana laf söylemeye , kırmaya , zarar vermeye çekinir.
Bende aşırı sessizliğimden şikayetçiyim mesela .
Sürekli üzülüyorum , azarlanıyorum ve ses çıkaramıyorum .
Emin ol bu da çok üzücü.
Sorun zaten bunu yaparken duramamam.
İnsanların hitap şeklini kabullenemiyorum sanırım.Esas derdiniz ne peki, isteklerinizin o an yerine getirilmemesi falan mı?
Sinirlendiğimde elim ayağım titriyor, o öfkeyi içimden atamıyorum.Bende çok agresif biriyim. Sinirli anımda ki bu herzamandı herşeyi kırardım.
Koyun ve sabit durmak çözdü işi.
Yapamıyacak bişey yok o an nerdeysen uzaklaş ve gittiğin yerde sabit dur.
Evet belkide..Saçı kıvırcık düz olsun, düz kıvırcık olsun ister ya onun gibi heralde.
Fakat iyice çileden çıktım.
Etrafımdaki herkesi kırıyorum, sonradan pişman olsam da o an ne söylediğimi duymuyorum ne yaptığımı bilmiyorum..
22 yaşındayım.yaşınız kaç pardon ?
Keşke ben de sesimi çıkaramasam.Evet belkide..
Senin gibi çevremdeki insanları kırıp dökmeyi ne çok isterdim ahhh ahh yok arkadaş olamıyorum işte şu lanet olası sesimi çıkaramıyorum
İnsanların hitap şeklini kabullenemiyorum sanırım.
Tabi ki bunun içerisinde istekler de var.
En basit bir örnek vereyim, bugün erkek arkadaşım arkadaşlarıyla dışarı çıkacak bunda bir sorun yok.
Telefonda konuşurken ters birşeyler söyledi, telefonu suratıma kapattı.
Arayıp ağzıma geleni saydım ve evde duramıyorum yanına gidip ağzını burnunu kırasım var şuan.
İşte buna engel olamıyorum sürekli onun yaptığını düşünüp sinirleniyorum.
Ellerim falan titriyor.
Ufacık şeyleri çok çok büyütüp, haklıyken haksız duruma düşüyorum.
Aslında arayıp ağzıma geleni saymasam daha sonra acısını kat ve kat çıkarırdım.Bunda bir sorun yok bence, arayıp ağzınıza geleni saymayabilirdiniz tabi de ters birşeyleri söyleyen o, surata telefon kapatan da o İnsanların hitap şekli konusunda da hak veririm çoğu zaman muhatap almamak sinirlenmekten daha iyi. Ama öteki somut kırıp, dökme işleri için büyük bir ayna alın odaya belki sakinleşirsiniz kendinizi görünce.
2 ay önce odamın kapısındaki cama yumruk atıp elimi kesip acillere koşturmuştum.Bende ofkemi kontrol edemiyordum ama .. Bugun cok ileri gittim. Bir seye cok sinirlendim duvara yunruk falan attim nefesim falan kesildi. Beden boyle oldum anlamadim..
bende kafayi yiyorum.. hicbir seye tahammulum yok2 ay önce odamın kapısındaki cama yumruk atıp elimi kesip acillere koşturmuştum.
3 dikiş atıldı.
İyice kafayı yedim sanırım.
Sen şuan hassas bir dönemden geçiyorsun sanırım onunla alakalı olabilir belki..bende kafayi yiyorum.. hicbir seye tahammulum yok( karsimdaki kisiye sinirden vurmamak icin lavaboya gidip duvara vurdum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?