Öfke ve hayal kırıklığı arasında kaldım

• Konu Sahibi Konu Sahibi CipisS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ümitlenmişsiniz tamam orda haklısınız,ama bu süreçte farkında olmadan adamı yormuşsunuz.Tüm hayatınızı o tarihe odaklamış ,herşeyi ona göre yapmışsınız takıntılı olan sizsiniz.Adama ilişki için tarih verip sexi sadece çocuk yapmak için araç durumuna indiren sizsiniz insanda libido falan kalmaz.Çocuk fikri birden güzel gelip ertesi gün internette gördüğün bir haberle vazgeçebileceğin bir durum hele uzun vadede söz alıp o güne kadar adamın aynı fikirde kalmasını ummak saçmalık.Eşinize, çocuğunuza odaklanın bu kafada giderseniz elinizde yuvanızda kalmayacak......

Ama çocuk iki tarafın da net kararıyla olmalı. Son dakika korkabilir bence.
Çocuk kararı iki insanın da isteğiyle olmalı. Bilemedim ya siz son dakika olunca üzülmüşsünüz ama eşinize de hak verdim ben.

Aman boşverin hayat arkadaşınız var bir tane evladinız var.macera aramayın.siz de anlayışlı olun.biri de bana bir şey için bak istemiyorsan söyle istemiyorsan söyle falan dese ben de istemiyorum diyemem yani.kim diyebilir ki? Baskı hissetmiştir.bu arada b bu işlerin tahlillerle hiçbir ilgisi yok.tamamen kısmet bence.

Son düzenleme:
Bosverin tek cocukla yola devam artık gezme vakti diyelim
Öyle olacak artık
Çok büyük ayıp etmiş. Kaygılarını anlıyorum ama bunu tam değerlendirme anında söylemesi hiç hoş olmamış. Aman sağlıklı beslenmeniz yanınıza kâr kalmış.
Zaten takıldığım üzüldüğüm nokta o benimde yoksa çocuk olsun olmasın değil mesele
Ya işte tam olarak bu. Zaten çocuğum var evet bende zaten çocuk istememesi kısmına takılmadım. Kaldı ki birlikte oturup konuştuğumuz da net bir şekilde gerçekten isteyip istemediğini sordum. İstiyorum yalnız kalmasın kızımız demişti. Zaten ona istinaden vücudumu hazırladım.
Beni anlayabilen insanların olması çok güzel. Teşekkür ederim.
Ben sizi haklı buldum. Niye umut veriyor net olmalıydı
istemiyorsa vaktinde söylemeliydi bence de
Evet evet zaten sorun bu. Aylarca hayaller kurdurdu kendisi ben bile söylemedim. Olmaz üzülür diye be çabaladım. Aman neyse. Gece üzülüp açmıştım konuyu. Şimdi pek önemsemiyorum.

Sigara/alkol kullanmıyorum zaten. Çayın kendi tadı iğrenç. Midem bulanana kadar içmedim. Dozunda kullandım. Eşim paniklemedi. Zaten her ay kendisi söyledi hayal bile kuruyordu. Zaten ben çocuk istemiyor diye üzülmedim ki. Bunu tam değerlendirme günü söylemesine üzüldüm. Her masrafı kendisi yaptı. Ben gerek yok almayalım olursa olur dediğim halde gidip doktorun yazdığı ilaçları bile aldı. Ve evet ben evlenmeden önce bile hayalim iki çocuktu. Ama diyorum ya ben istememesine üzülmedim. Bana bunu son dakika söylemesine üzüldüm
Oda onun düşüncesi ve tercihi saygı duyamaz mısınız zaten bir çocuğunuz varmış
Emin olun duyuyorum.
Yazınızın her cümlesine tek tek cevap vereceğim. Neden gebelik üzerine olmasın? Burayı bunun için kullanıyorum genellikle ve zaten eşimin cevabı bu ana kadar olumlu olduğu içinde doğal olarak hamile kalmak istiyorum. Kaldı ki nisan mayıs ayında onun isteği ile denedik olmadı ara verdik bu aya kadar. Evet tüp bebek istenmesi işaret değil. Sürecin yoruculuğu beni ve kendini yıpratacak olmasından kaynaklı kabul etmedi. Eşimle seks konumuzun üreme ile alakalı olduğunu nereden çıkarttınız? Günde kaç defa haftada kaç kez ilişki girdik yazmış mıyım? Bir konuda sadece çocuk işine ara verdiğimizi söylemiştim o kadar. Denemek isteyen de oydu. Eğer ona saygı duymayan birisi olsaydım ya da zorla çocuk istiyor olsaydım haklısınız derdim. Kaldı ki ben çocuk istememesine üzülmedim burada.
Olabilir. Ben istemmesine takılmadım. Eşim açık sözlüdür. Baskı ile onaylayacak birisi değil. Amh düşük geldiğinde kendisi söylemişti kendisi planladı. Bu sene de her ihtiyacım olan vitaminleri doktor reçetesini be istemememe rağmen o almıştı. Yani istemeyebilir en doğal hakkı. Benim takıldığım nokta bunu bana son dakika söylemesi

Bence de kendi kendine olsaydı hayır demeyecekti ama uğraşmaya değecek kadar istemiyormuş.

Ama çocuk iki tarafın da net kararıyla olmalı. Son dakika korkabilir bence.
Çocuk kararı iki insanın da isteğiyle olmalı. Bilemedim ya siz son dakika olunca üzülmüşsünüz ama eşinize de hak verdim ben.
Tabiki öyle. Ben zaten son dakika söylemesine üzüldüm. İstemeyebilir. Sorun değil bu benim için.

Baştan net olsa olurmuş ama işte. Bir evladınız varmış Allah sağlık versin kendinizi üzmeyin. Kardeş her zaman iyi bir şey değil çeken biri olarak söylüyorum.

Ümidi o verince ne yapmamı bekliyorsunuz. Her detayı o planladı. Doktor reçetelerini o aldı ben alma dediğim halde. Kime ne anlatıyorum. Çocuk için üzülmedim ben.

Baştan net olsa olurmuş ama işte. Bir evladınız varmış Allah sağlık versin kendinizi üzmeyin. Kardeş her zaman iyi bir şey değil çeken biri olarak söylüyorum.
Amin teşekkür ederim. Yani işte. Hayırlısı olsun. Dün gece üzülmüştüm zaten. O da çocuk istemediğine değil. Tam olması gereken günde vazgeçmesine. Şimdi bir sıkıntı yok

Tabiki öyle. Ben zaten son dakika söylemesine üzüldüm. İstemeyebilir. Sorun değil bu benim için.
Tek çocuk olmak eskisi gibi değil zaten üzmeyin kendinizi. Benim oğlum 8 yaşında tek çocuk, sınıfının en az yarısı da tek çocuk. Artık çok yaygın bizim zamanımızdaki gibi değiller yaygın olduğu için.

Allah bağışlasın. Nasip artık. Olacakla öleceğe çare yok. Dün bir anlık üzüntü ile açmıştım konuyu. Gurbette konuşacak paylaşacak kimsem olmayınca.

Tek çocuk gayet iyi allah uzun ömür versin
Hiç çocuğunuz yokmuş gibi takmışsınız kafayı.

Kendi hırslarınıza isteklerinize kızınızı kurban etmeyin. Eşin de istemiyormuş unut gitsin.

Tek çocuk gayet iyi allah uzun ömür versin
Hiç çocuğunuz yokmuş gibi takmışsınız kafayı.

Kendi hırslarınıza isteklerinize kızınızı kurban etmeyin. Eşin de istemiyormuş unut gitsin.
Amin inşallah. Kafayı takmadığımı farklı kişilere yazdığım cevaplardan anlarsınız belki. Kafayı çocuğa takmadım. Sadece son dakika hayır denilmesine üzülmüştüm o kadar. Hırsım ya da bir isteğim yok.

Adam istiyormuş şimdi istemiyor son dakika demesin de çocuk olduktan sonra mi deseydi? Eve bir kedi alın çocuğunuza yoldaş olur sizi de oyalar gibi duruyor buradan

Adam istiyormuş şimdi istemiyor son dakika demesin de çocuk olduktan sonra mi deseydi? Eve bir kedi alın çocuğunuza yoldaş olur sizi de oyalar gibi duruyor buradan
Kedi sevmiyor evcil hayvan asla sevmiyor. Bakın ben saygılıyım mesela son dakika elimde bir hayvanla içeri girmiyorum

maddi kaygısı daha öncesinde yok muydu sankı bu ay mı çıkmış ben sizi haklı buldum umut vermesin sizde hayatınızı ona göre düzenlersiniz beklenti içine girmezsiniz

maddi kaygısı daha öncesibde yok muydu sankı bu ay mı çıkmış ben sizi haklı buldum umut vermesin sizde hayatınızı ona göre düzenlersiniz beklenti içine girmezsiniz
Aynen işte vende bunu demlnşstiyorum. Yoksa ille de çocuk olsun diye tutturmadım. Zaten bu zamma kadar ekstra kendisi masraf yapmıştı ben istemediğim halde.

Ümidi o verince ne yapmamı bekliyorsunuz. Her detayı o planladı. Doktor reçetelerini o aldı ben alma dediğim halde. Kime ne anlatıyorum. Çocuk için üzülmedim ben.
Ümitlenme konusunda hak verdim zaten size ama insan bir değişik varlık önceki senelerde aylar öncesinden ayarladığım o günün hayalini kurduğum bunun için masraf yaptığım (mayo terlik vb) hatta azmedip 2 kilo verdiğimtatile o gün geldiğinde gitmek istemedim gerçekten beklemekmiş beni mutlu eden,çocuklar olmasa parayı bile yakıp gitmeyecek kadar istemiyordum,o yüzden eşinizi anlıyorum o yüzden normal hayatınıza devam edin ...

Yok hayır ediyorum tabiki. İstemşyorum dediğinde bile ısrar edip neden niye şöyle böyle demdim. Tamam sen bilirsin diyip geçtim. Hiçbir şey olmamış konuşmamışız gibi devam ediyorum.

Herkesin kendince haklı olduğu bir konu ama eşinize öfke duymayın bence doktor kapısından bile dönülebilecek kadar büyük ve zor bir karar bence,
o dakikaya kadar gerçekten hazır olduğunu düşünüp iş ciddiye binince paniklemiş korkmuş olabilir ki bence anlaşılabilir bir şey çünkü eşya değil çocuk bu, sorumluluğu ağır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…