Öfke ve hayal kırıklığı arasında kaldım

• Konu Sahibi Konu Sahibi CipisS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ona öfke duymuyorum aslında. Tamamen kendimle olan problemim.

Eee o zaman haklısın ne diyelim.kaç yaşındasın peki amh bu kadar düşük çıkmış?

Son düzenleme:
o kadar buyuk ve onemli bir karar ki ben esinizin son ana kadar dusunup, sonrasinda da fikir degistirmesini normal buldum. ha ikinci cocugu isteyen siz icin de cok sinir bozucu olmustur eminim bundan da.

Eee o zaman haklısın ne diyelim.kaç yaşındasın peki amh bu kadar düşük çıkmış?
31 yaşındayım.
o kadar buyuk ve onemli bir karar ki ben esinizin son ana kadar dusunup, sonrasinda da fikir degistirmesini normal buldum. ha ikinci cocugu isteyen siz icin de cok sinir bozucu olmustur eminim bundan da.
Kendisi de son ana kadar istiyordu. Nasip artık

Yaşam planınızda 2.çocuk varsa, eşinizin bu düşüncesine rağmen bebek adeta uçarak gelir. Eğer yoksa, eşinizin istememesi gerekiyor zaten.

Adam sizi kandırmamış ki, düşünüp vazgeçmiş. Orada bir ihanet yok bence.

Her türlü ve her konuda dejenerasyonun dibine kadar yaşandığı ve daha da artacağı devre sonuna çocuk dünyaya getirmeyi çok istemek de… bilemiyorum..

31 yaşındayım.

Kendisi de son ana kadar istiyordu. Nasip artık
Yani dediğim gibi bence önemi yok aslında.tamamen kısmet.neler neler okuduk gördük.korunma gönlünce seviş ama uğraşma da bence.

Yani dediğim gibi bence önemi yok aslında.tamamen kısmet.neler neler okuduk gördük.korunma gönlünce seviş ama uğraşma da bence.
Uğraşmıyorum canım bu zamana kadar da hep korunduk. Önemsemedim.

Demek ki o zaman istiyormuş ama şu an fikri değişmiş. Ya da siz o kadar çok istemişsiniz ki o an söyleyememiş şimdi vakti kalmayınca gerçek düşüncesini söylemiş.

Eşinizin geçmiş zamandan kaygıları yoktu ve yeni oluşmuş olabilir. Üzülüp kurulmak yerine daha mantıklı analizler yapabilirsiniz. Belki eşinizle tekrardan konuşup isteksizliğinin ana sebebinin gerçekten maddi olup olmadığını öğrenin hayatınızı düzenlemeniz iyi olmuş bu her şeyden önce sizin için önemli hali hazır da var olan çocuğunuz içinde öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…