öfke ve sinir doluyum

Boncukkiz

Guru
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
559
75
323
Kendimi bildim bileli bende hep huzursuzluk öfke kırgınlık gibi duygular hakim . konuyu İlişkiler bölümünde açmanın sebebi bu yonum yüzünden soğuk durmam ve yalnız kalmam. Açıkçası diğer insanların da bunda hatası var örneğin beğendiğim erkek beni beğenmediği için bana dudak bukmuştu ve ben bunu unutamiyorum. Çirkin bulduğu icin canım yandı çünkü. Ve ya bazı insanlar da yangına Körükle gider gibi bana düşüncesizlik yapıyorlar. Beni sevmiyorlar ve uzak duruyorlar insanlar. Ben ne yapacağımı bilemiyorum 20 yaşındayım ve kaç yıl sonra öleceğimi düşününce korkuyorum Düşünsenize 70 yıl yasasam 50 yıl daha rezillik çekeceğim. İntihar da edemiyorum çünkü pencereden atlamak çok korkunç ve ilaç tutmak da kesin bir yöntem değil.Ben bu durumu düzeltemem çünkü yapım bu ve insanları değiştiremem beş yıldır kullandığım ilaçlar faydasiz kaldı yaşamak istemiyorum bu şekilde yaşamak bir eziyet ol kurtul daha iyi

Son düzenleme:
O çocuğun bana ağız bukmesi normal aslında çünkü kız arkadaşı çok Şirin herkese göre tabi bana çeşitli düşüncesizlikler yaptı bana özel olarak yoksa başkalarına çooook tatli

Son düzenleme:
O çocuğun bana ağız bukmesi normal aslında çünkü kız arkadaşı çok Şirin herkese göre tabi bana çeşitli düşüncesizlikle yaptı bana özel olarak yoksa başkalarına çooook tatli
Hele bu anlatımın..ders nıteliğinde

20 yaşında kafanı bunlarla doldurman o kadar gereksiz ki...
Derslerinle ilgilensen,boş vakitlerinde kurslara gidip kendini geliştirsen daha iyi olmaz mı?

Derslerinle ilgilensen,boş vakitlerinde kurslara gidip kendini geliştirsen daha iyi olmaz mı?

Çocuk Gelişimi okuyorum bu bölümde iletişiminin güçlü olmasi lazim. Kurslar da genelde aktif yerler sosyal açıdan.

Hevesli hevesli resim kursuna başlamıştım herkes muhabbet ediyordu ben de katılmaya çalıştım tuhaf baktılar hevesim kırıldı onların yüzünden üstelik kocaman kadınlardi beni dislayanlar

Sen kendine bakmalısın.
Kurslara sosyalleşmek için değil kendi gelişimin için git.
Resim.müzik farketmez yeter ki boş vakitlerini iyi değerlendir.
İnsanlarla illa ki muhabbet etmek zorunda değilsin ki.
Zaten sanatla ilgilendiğin zaman yeteri kadar kendine döneceksin.

Sanata kabiliyetim yok
benim tek kabiliyetim ders ona da öfkemden calisamiyorum
öyle ofkeliyim ki

Benim sevgiye ihtiyacım var sevilmiyorum bence ondan böyle ofkeliyim

Hala niye öfkeli olduğunu anlayamadım...
O dudak büken çocuğa mı?

Şu anda sevilmiyorsundur doğrudur olabilir.
İleride sevileceksindir demek ki...
Herkes her zaman sevilmiyor maalesef.

Ya da genetik olabilir babam da ofkeli

Şu anda sevilmiyorsundur doğrudur olabilir.
İleride sevileceksindir demek ki...
Herkes her zaman sevilmiyor maalesef.
O dudak buken çocuktan önce de ofkeliydim hep ofkeliydim evde hep gergin bir ortam olmuştur babam sinirli ama bende aşırı sinir var yerimde duramıyorum ilaçlar nasıl ise yaramaz ya

Sadece ilaçlardan medet umarsan elbette iyileşemezsin.
Öfke genetik midir bilemem ama bence boş boş düşüncelerle aklını dolduruyorsun yazık gençliğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…