öfke ve sinir doluyum

Sevileyim istiyorum diye kendi kendini ne kadar kemirmissin.
Ben de konunu tam anlayamadim. Yani bakiyorum, bu kadar ofkeye ne sebep olmus, goremiyorum.
Bence de ciddi bir tedavi ol. O ilaclar mucize degil, sen istemeden seni degistirmez. Kendin cabalayacaksin. Su asiri alinganliginin ustune git. Ofke kontrolune odaklan. Ilac yanisira bir de konusarak terapi gor. Belki ise yarar. Bu sekilde yolun yol degil. Burdan bakinca kendi kendine ofkelenip hayati kendine zehir eden biri canlaniyor gozumde. Ele avuca gelir sebep yok, bos vaktin bol galiba, insan bos kaldikca tuhaf tuhaf dusuncelere dalip kendini dolduruyor.

Aslında derslerime odaklansam

Eeee odaklan o zaman.
Gençliğin böyle boş düşüncelerle gelip geçecek farkında değilsin.

bence daha cok gencsın boyle olumsuz seyler dusunme her kadın guzeldır. secımlerımız bızı mutsuz eder. lutfen tatlı canını sıkma daha hayat uzun ve guzel secenekler cıkacak karsına dert etme kendıne boyle seylerı. onune bak okulunu oku guzelce kendıne kalıtelı zaman ayır o zaman mutlu olacaksın

bence daha cok gencsın boyle olumsuz seyler dusunme her kadın guzeldır. secımlerımız bızı mutsuz eder. lutfen tatlı canını sıkma daha hayat uzun ve guzel secenekler cıkacak karsına dert etme kendıne boyle seylerı. onune bak okulunu oku guzelce kendıne kalıtelı zaman ayır o zaman mutlu olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…