Iyi günler ilk defa konu açıyorum.1tane kizim var 1.ci sınıfa başladı.Sabah gidip 3de geliyor öğlen arası yemek götürüyorum.Kizim kendi halinde sessizdir.Bugün yaşadığım olayı anlatacağım.Oglen arasında yemeğini yedikten sonra oyun oynarken sırtına birisi vurmuş ve ağlayarak yanıma geldi hıçkırıyor kalktım neden vurdu bisey mi dedin dil mi çıkardın diye sordum.Oda yok kosuyordum vurdu dedi.göster onu dedim.Sinifini biliyorum dedi sınıfında gösterdi.Benim korkum okuldan sogursa.biri kız biri oğlan aynı kişiler tekme atmıştı görünce birden sinirlendim o anda nasıl bir öfke yaşadıysam kizada oğlana da kızdım bağırdım.birinci olayda siz arkadaşsınız böyle şeyler yapmayın deyip geciştirmiştim.bekledim öğretmeni gelince onada anlattım,Ama kendimde değildim sinirle söyledim, sınıfta başka velilerde vardi.Ogretmen bayan bana niye ofkeleniyorsun ailesine söyle deyip sınıfa girdi.Sanki rüyada bunları yaşamışım gibi oldum ben ben değildim.Eve gelince kolum kalkmadı sinirden öyle ağladım nasıl böyle üzücü bir olay yaşadım.Herkese cok ayip ettim.Ben çocuklara neden bağırdım öfkemi neden kontrol edemedim.yarın öğretmenle konuşup özür dileyeceğim cocuklarada çikolata meyve suyu tarzı bisey mi alıp gotursem.Tekrar vurma olayini yasarmiyiz.sorunlu aile cocuklariydi.Kendime nasıl geleceğim fikir verir misiniz:-(