- 10 Ağustos 2009
- 26.251
- 18.380
- 823
Herkeste okumasın üniversiteli olmasın yoksa çöp toplayan bulamıyacağızİşimiz çok zor.
Hocam kendinizi bu kadar parçalamayın bize ders anlatmak için barajı geçsek yeter diyoruz biz demişlerdi bana öğrenciler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkeste okumasın üniversiteli olmasın yoksa çöp toplayan bulamıyacağızİşimiz çok zor.
Hocam kendinizi bu kadar parçalamayın bize ders anlatmak için barajı geçsek yeter diyoruz biz demişlerdi bana öğrenciler![]()
Üniversitenin hiçbir espirisi kalmadı artık.Herkeste okumasın üniversiteli olmasın yoksa çöp toplayan bulamıyacağız
aynenÜniversitenin hiçbir espirisi kalmadı artık.
Aslında haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.öğretmenle konuşurdunuz bir dahaki aynı harekette güçlü olan siz olurdunuz.rehberlik idare neresi olsa konuşurdunuz.ama çocuklara gidip kızmak sizi haksız duruma düşürdü.şimdi onlar magdur oldular.Söylediklerinizi dikkatlice okuyup anlayıp uygulayacağım .hocam ilerde herşeye alışacağız öğreneceğiz.Benim düşüncem öğretmene söylemekti yada ailesiyle konusmakti ama olaylar tatsız ilerledi.Sabah konuşacağım telafisi için uğraşırım Rehber öğretmen e gideceğim ders cikardim.sonuclarina da raziyimm
Sizin aileniz bu duruma nasil tepki gösterdiRehber öğretmenle görüşüp telafi etmeye çalışmanız güzel olur gerçekten.
Bakın ben 9 yaşındaydım.Okuldan çıktım bir arkadaşımın peşinden koşuyordum.Birinci sınıf öğrencisi varmış önümde hızımı alamayınca ona çarptım.
Hemen ayağa kaldırdım onu dizlerini temizledim biraz ağlıyordu sakinleştirmek istedim.Tam kafamı kaldırdım yüzüme çok ağır bir tokat yedim.Gözlüğüm ikiye ayrıldı.Başladım ben de ağlamaya.Halbuki kötü bir şey yapmamıştım.Kazaydı ve yardım da ediyordum.Çocuğun babasıymış.Sen nasıl benim çocuğumu düşürürsün diye bastı tokatı.
Ben ağlamaya başlayınca panikledi özür dilemeye çalıştı.
Ama ben bu olayı hiç unutmadım.
Kıssadan hisse olsun.
Ailen duyunca ne tepki verdi.En sevdiğim gözlüğümdü![]()
Oyle birsey olsa bile bunun yeri orasi degil ilk once ogretmenle konusulur. Her veli baskasinin cocuguna ayar vermeye calisirsa okulda kaos cikar anlatabildim miPeki cocugunuzla konustunuz mu ? Belki de gercekten canini acitmistir.
Öyle olsa bile dediginize gore demek ki kiziniz baska bir cocugun canini acitmis olabilir. Anne de kendine gore hakli ...Oyle birsey olsa bile bunun yeri orasi degil ilk once ogretmenle konusulur. Her veli baskasinin cocuguna ayar vermeye calisirsa okulda kaos cikar anlatabildim mi