- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.997
- 528
Bildin.Cok istedigin bi seyin olmamasi ama olsun yea zaten cok da istemiyodum diyerek icine atma siniri bu, biliyorum. Esele bakalim ne cikacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildin.Cok istedigin bi seyin olmamasi ama olsun yea zaten cok da istemiyodum diyerek icine atma siniri bu, biliyorum. Esele bakalim ne cikacak
Sağol canım neyse ki bir evli olarak sen de çıtırsınEvliler yazabiliyoz muSaçmalama gayet güzelsin ne yaşlanması botoks falan yaptırma daha 26 yaşındasın ihtiyacın yok. Papatya Rezene iç biraz rahatlatır. Bi de her şeyi kafana takma.
Cok yakin degilseniz gitmeyin bosverin. Ben bazen yakin olduguma bile gitmiyorum ya da gidip gorunup hemen kalkiyorum dugun sevmiyorum. Artik ulkedeki herkesin hicbirseye tahammulu kalmadi genel olarak bence. Ruh halimiz hic iyi gozukmuyor.Ama düğüne aşırı sinirlendim zaten yoruldum geldim. Akşamları burası buz gibi oluyor. Adamlar köy düğünü yapıyor yazın yapsaydınız ya
Dozunda estetik bi miktar iyi gelebilir. Bana iyi gelmisti hatta gelecege yatirim, duzelince kendine asik oluyo insan. Dudak mudak yaptir yav eriyo zatenBildin.
Yakın da olsa olmasa da normalde ben giymem annem başımı yiyor.Cok yakin degilseniz gitmeyin bosverin. Ben bazen yakin olduguma bile gitmiyorum ya da gidip gorunup hemen kalkiyorum dugun sevmiyorum. Artik ulkedeki herkesin hicbirseye tahammulu kalmadi genel olarak bence. Ruh halimiz hic iyi gozukmuyor.
Biz karı koca boksör olarak, evimiz ring. Her daim dövüşmeye hazırızBir tane varmış siz almışsınız ☺ benimki de kum torbası ama her zaman değil tabi![]()
Teşekkür ederim ama seni beni görmedin kiSağol canım neyse ki bir evli olarak sen de çıtırsın![]()
Şu sıralar her şeye karşı aşırı öfkeliyim ama nedenini bilmiyorum. Örnekle açıklamak gerekirse dün telefonda konuşurken bir konuda birine danıştım. O kadar çok akıl verdi ki of tamam yeter artık diyip kapatmamak için zor tuttum kendimi. İçten içe çok öfkelendim. Bugün nöbet günümdü diğer kadın nöbetini doğru düzgün tutmadı diye aşırı sinirlendim. Bahçe nöbetinde servisçiye imzayı atmadan gönderdi. Çocukların başına bir şey gelse direkt soruşturma kendine açılır. Bahçe benim sorumluluğumda olmamasına rağmen aşırı sinirlendim. Odada epey söylendim. Arkadaşlarım teselli verdi de sustum. Bugün bir akrabanın düğünü var. İş güç zamanı düğün yapıyorlar diye bir saat söylendim. Ama halen motorum soğumadı.1 aydır böyle. Aslında hiç böyle değildim, bir şey söylense herkesin saf gibi her işine koşan biriyimdir. Bir söylense 5 yaparım. Kan değerlerimden dolayı biraz saçım dökülüyor ona sinirleniyorum bir yandan. Ama artık tahammülüm mü kalmadı bilmiyorum. Yüzümü beğenmiyorum. Yaşlandığımı düşünüyorum doktora botoks için randevu aldım arkadaşlarım saçmalama yüzünde bir şey yok dediler. Bir tür depresyon mu ne pohtur anlayamadım gerçekten.
Sorunum bir konuda özgüvensiz olmam.Bu siniri ben de iyi bilirimNedeni de insanların yapması gerekenleri yapmayıp sizin de gereğinden fazla sorumluluk almanız. Ufak şeyleri bile düşünüp aksiyon almadıkları için insanları tutup silkeleyesiniz bile geliyordur eminim.
Asıl derdiniz neyse(sonradan çıktığını varsayıyorum) o çözülmeden siniriniz geçmez üzgünüm.
Burcun koç mu? Ay gerçekten aynıyım sabah kalkıyorum huysuz huysuz akşama kadar söylenecek, sinirlenecek 40 tane şey buluyorum. Botoksu da yaptır amaaan nr olcak
Sorunum bir konuda özgüvensiz olmam.
Aa ben şok bizim okuldakiler sürekli yaptırıyor ekmek su gibi.B12 düşüklüğünde de agresifleşenler var. O da düşük mü acaba sizde?
Botoksa da bulaşmayın derim. Alın bölgesine yaptırılan botoksların beyinde değişikliğe neden olduğu bulunmuştu. Tek seferlik olsa bile.
2 gün sonra bitiyor etkisinin azalmış olması gerekmiyor muydu? Gerçi benim şuan iletişim evimde Satürn var. O da etkiliyor olabilirtabi ki Merkür reteosu
Ayyy öğretmenlerin son gündemi bu olmuş desene. Bizim okulda da konuşuluyordu bugün.Aa ben şok bizim okuldakiler sürekli yaptırıyor ekmek su gibi.Yarın bir korku salıyim
![]()