• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öfkeliyim

Botox daha iyi hissetirecekse yaptır gitsin.
Bi kaç sefer gördüm fotonu çok tatlısın maşaAllah.

O sinir hali bendede var bu aralar
Heleki biri birşeyi ilk söylediğimde anlamıyorsa sanki dünya batmış🤣
Merkür Retrosu diyiler.😁 her neyse bir an önce bitse iyi olur. 😁

Merkür Retrosu diyiler.😁 her neyse bir an önce bitse iyi olur. 😁
Amiin gerçekten🥲
Mesela bugün kolayı doldururken istediğimden bi tık fazla doldurdu diye evde resmen terör estirdim.
Garibim birde diyorki niye bana b.ka bakar gibi bakıyosun🤣🤣🤣

B12 düşüklüğünde de agresifleşenler var. O da düşük mü acaba sizde?

Botoksa da bulaşmayın derim. Alın bölgesine yaptırılan botoksların beyinde değişikliğe neden olduğu bulunmuştu. Tek seferlik olsa bile.
Nerde okudunuz ? 7/8 senedir yaptırıyorum

Aa ben şok bizim okuldakiler sürekli yaptırıyor ekmek su gibi. 😁😁 Yarın bir korku salıyim😁 Benden güzel olmaya ne hakları var 😁🧿

Cidden mi? Ben zaten güvenmiyordum, uzun vadede nelere yol açar bilinmiyor falan diyordum. İçeriği nedir tam olarak anlamamıştım. Ama bunu cidden duymamıştım. ordinary ordinary

Nerde okudunuz ? 7/8 senedir yaptırıyorum

İnstagramda sinirbilim ve bir göğüs hastalıkları uzmanının sayfalarında görmüştüm. Haber linki de buldum. Onu ekliyorum. Aha burada. Makale linkini instagramdan alamadım ne yazık ki.

Bende de var öfke bu senenin başlarından beri.
Vitamin desteği önemli ama bence ülkede her şey üst üste gelince sinirler yıprandı.
Seçim zamanı zaten çok zorluydu.

Bütün kuşak gezegenler retro zaten.
Yani baktığım zaman her şey sinir bozucu, sorun bizde değil ki.

Şunu yine de söyleyeyim, aşk varsa, seni destekleyen, konuşurken senin ruhuna hitap eden biri varsa artık pek çok şey eskisi gibi öfkelendirmiyor.
Öyle biri varken öfkem dinmişti ama malın biriyse öfkeni daha da katlar. Onu da tecrübe ettim.

Senin evlenme zamanın gelmiş burhan😂😂😂
Şaka maka, bir doktora -daha doğrusu kendini doktor olarak tanıtıyo ama nenemkarı ilaçlarını dayayan bi zata- görünmüştüm midem gurulduyor diye (agdjdk) ; beni 2 dk şöyle bi gözden geçirdikten sonra annemlerin yanında “bu kızı acilen evlendirmelisiniz” dedi ya töbeest ahsjdkdk:silah:

Ayrıca dopamin eksikliği de sinir yapar, yılgınlık yapar: arada kendini ödüllendirmelisin. Yapması en çok keyif veren aktivitelerle. Robot değiliz keyif de almamız lazım şu hayatta

Şu sıralar her şeye karşı aşırı öfkeliyim ama nedenini bilmiyorum. Örnekle açıklamak gerekirse dün telefonda konuşurken bir konuda birine danıştım. O kadar çok akıl verdi ki of tamam yeter artık diyip kapatmamak için zor tuttum kendimi. İçten içe çok öfkelendim. Bugün nöbet günümdü diğer kadın nöbetini doğru düzgün tutmadı diye aşırı sinirlendim. Bahçe nöbetinde servisçiye imzayı atmadan gönderdi. Çocukların başına bir şey gelse direkt soruşturma kendine açılır. Bahçe benim sorumluluğumda olmamasına rağmen aşırı sinirlendim. Odada epey söylendim. Arkadaşlarım teselli verdi de sustum. Bugün bir akrabanın düğünü var. İş güç zamanı düğün yapıyorlar diye bir saat söylendim. Ama halen motorum soğumadı.:63: 1 aydır böyle. Aslında hiç böyle değildim, bir şey söylense herkesin saf gibi her işine koşan biriyimdir. Bir söylense 5 yaparım. Kan değerlerimden dolayı biraz saçım dökülüyor ona sinirleniyorum bir yandan. Ama artık tahammülüm mü kalmadı bilmiyorum. Yüzümü beğenmiyorum. Yaşlandığımı düşünüyorum doktora botoks için randevu aldım arkadaşlarım saçmalama yüzünde bir şey yok dediler. Bir tür depresyon mu ne pohtur anlayamadım gerçekten.
Botoks için çok gençsin bence ya öncelikle. Yüz yogası, spor, iyi bir detoks sonrası su tüketimine dikkat etmek toparlar bence. İnaam o yaşlarda egzersizin, düzenli cilt bakımının, temiz beslenmenin önemi i kavrayamıyor ama inan şu an o özensiz cildimden kay kat iyi cildim. Bu dediğim rutinler ruhuna da iyi gelir. İmkanın da vardı sanki düzenli terapi alsan bide, ben geç başladım diyorum, hazır daha gençken kendine gelir rotanı daha iyi çizersin

Back
X